Kayinvalidem yalanci kadinin teki

Gereksiz farkindayim ama yalan soylemesine gerek yok bence
Rahatsizdim yapamadim vs bahane bulabilir ama.yalan soylemesi kocaman kadinsin ya
Bizimkiler inanmadi o kadad takilmadi ama hazir boregi iste benim moralim suna bozuldu ayni degeri neden goremedik
Bahane bulunca bu da yalan olmuyor mu 🙄🙄

Bırı beni evine davet edecek, "hazır mı börek" diye soracagım. Cok ayıp bunun sorulması.
Salata yapacagım kıvamı tutmayacak, olur ya tutmaz beceremem "lapa" denecek arkasından.. Cok ayıp.
Duydugum an bunu diyen ölse su vermem bir daha.

Kadın yalancılık yapmaktan mada, goruldugu uzre sizin laf edecek insanlar oldugunuzu bılıyormus agzınıza laf vermek istememiş. Ama olmamıs gene de, yaranamamıs.

Ben bu sehırde yapayalnızım sırf sızın gıbı insanlar yuzunden.
Bence tesekkur edip gecmeyı ogrenın.

Kadın gelmis kac yasına sana bide kendini mi begendirecek bak ne guzel evlat yetistirmis koca diye almıssınız ahh ahh hala kısır borek derdindesiniz .yapamıyordur tembeldir canı çekmiyordur yalan da yalan olsa iftira atmamıs birsey yapmamıs hepimiz yalan söylüyoruz siz harika mısınız biraz ufkunuzu degiştirin aynısını sizden birisi yapsa oh pide keyfi yaptık derdiniz kv ler düsman degildir kendini bir tutma kadınla.sen ona yapacaksın o sana degil . Kadın davet etmis sizi elinden geldigince agırlamıs . Çıkın şu gün kafasından..... aaaaa bu ne ya

Ne fena şeyler düşünen kv ler var, bunu dert etmeyin bence. Mesela ben birinden nasıl muamele gördüysem aynısını yapmaya çalışırım ki anlasın diye . Siz de bir daha ki sefere çaya çağırdığınızda hazır poğaça alırsınız :)

Hayir yalan soylemesi tuhaf kocaman kadin
Yapamadı belki
Ben herzaman yaptığım bi tatlı bugün tam istediğim gibi olmadı akşam için yapmıştım ama sizin gibi insanlar yüzünden önlerine koymaya korkarım arkadan ancak dedikodu yaparsınız

Eşinize söyleyecekmişsiniz ya hani annesini nasıl küçük düşürdüğünüzü mü anlatacaksın

Gereksiz farkindayim ama yalan soylemesine gerek yok bence
Rahatsizdim yapamadim vs bahane bulabilir ama.yalan soylemesi kocaman kadinsin ya
Bizimkiler inanmadi o kadad takilmadi ama hazir boregi iste benim moralim suna bozuldu ayni degeri neden goremedik
Demekki kadının elinden gelmiyor, mahcup olacağına ne güzel sizi bir şekilde ağırlamaya çalışıyor, neden kusur arıyorsunuz? O koskoca kadın yalan söylemek zorunda hissetti kendini demekki, peki ya sizin yaptığınız ne? Daha bismillah demeden gereksiz bilenmişsiniz, bence kadın sizi misafir etmekte hata yapmış

Bir de konu sahibi böyle birikiyor olaylar sonra yapılan veya yapılmayan herşey batmaya başlıyor. Çevrenizin etkisinde kalmadan, süngerden geçirerek değerlendirin olayları yoksa ilk mutsuz olan siz olursunuz.

Belki elinden gelmiyor mahcup olmamak icin söylememiştir
Siz niye sordunuz kim yaptı diye bende onu anlamadım
Cok cok yakınlarım haric birine yemeğe bişeye gittiğimde asla bunu sen mi yaptın diye sormam ne münasebet
Onu bile alıp koymayabilirdi önünüze
Siz yapıyorsunuz dşye yapmak zorundada değil o onun ayıbı bu sizin misafirperverliğiniz herkes kendisine yakısanı yapar
Sırf adı kaynana diye daha evlenmeden bu kadar ayrıntılarda kinlenmen sana emin ol kat be kat daha kötü dönecektir biraz rahat ol
Kaynananada bol sabır diliyorum

Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi

Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti

Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde

Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim
Daha evlenmeden kv. hakkında bunları mı düşünüyorsun, evleneceğin adamı doğurmuş büyütmüş adam yumurtadan çıkmadı sırf bunun için bile saygılı olabilirsin. Yapmadıysa yapmadı hayır ne olur ki konu yemek yemek mi sanki. Düğün hakkında ne yapsak nasıl duzenlesek ne alsak vs. konuşulsa bi de kahve yapılsa içilse ağız tadıyla (gelin yapsa) ne olur ki yani, anlam veremedim.

Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi

Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti

Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde

Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim

Seni anlıyorum ama daha nişanlısın, evlendikten sonra bu duygu en çok sana zarar verecek. Yapma bu kötülüğü kendine, yazık en güzel günlerine. Yaşı kaç, evde yardım edecek biri var mı? Sağlık durumu nasıl? Bunları düşün. Makul bi açıklama bulmaya çalış kendince. Nişanlına sakın bahsetme kişisel fikrim.

Belki elinden gelmiyor mahcup olmamak icin söylememiştir
Siz niye sordunuz kim yaptı diye bende onu anlamadım
Cok cok yakınlarım haric birine yemeğe bişeye gittiğimde asla bunu sen mi yaptın diye sormam ne münasebet
Onu bile alıp koymayabilirdi önünüze
Siz yapıyorsunuz dşye yapmak zorundada değil o onun ayıbı bu sizin misafirperverliğiniz herkes kendisine yakısanı yapar
Sırf adı kaynana diye daha evlenmeden bu kadar ayrıntılarda kinlenmen sana emin ol kat be kat daha kötü dönecektir biraz rahat ol
Kaynananada bol sabır diliyorum

Yemin ederim bunlar sırf bilinçsizlikten. Insanlar öyle bir durumda ki kendilerine biçilmiş değeri yapılan börekte bile arıyorlar. Konu sahibi kaç yaşında bilmiyorum, ama bence kimse büyümeden ve kendini geliştirmeden evlenmemeli. Sonra ailelerin de başı yanıyor

Back
X