Evet buyugum. Aman eltimde bı değişik şu aralar iyi gibiler kaynanamla bsy desem oda yetstrr yada eşine der kaynima ayıp olur iyice. Sinir oluyom sadece böyle.Şaka bi yana ben ilk evlendim hatta nişanlılık dönemimde eltimle kanlı bıçaklıydım. Asla evine gitmem evime gelmesin modundaydık düşün. Kv eltim ve ben farklı şehirlerdeyiz. 3 sene böyle geçti sonra oturup bi konuştuk ki kv benden almış ona götürmüş ondan almış bana getirmiş ortalığı birbirine sokmuş. Keşke en başta bu hale gelmek yerine insan gibi oturup konuşsaymışız. Sana naçizane tavsiyem kesinlikle kv yanında eltin hakkında eltin yanında kv hakkında konuşma. Onlar konuşunca yorum bile yapma. Anladığım kadarıyla sen büyüksün. Bi kahveye çaya bişeye çağır eltini sadece " hakkımda bişey duyarsan seninle ilgili konuştuğum falan kulağına gelirse önce gel bana sor" de bu kadar gerisi de biraz elitnin insafına kalmış
Biz eltimle yaşıt gibiyiz sadece o önce evlenmiş. Şimdi gerektiği kadar görüşüyoruz kardeşlerin de arası iyi kvnin ağzına baksaydık işimiz zordu. Yanlış anlama niyetim akıl vermek değil benzer şeyler yaşadım ve çok üzüldüğüm.zamanlar oldu.Evet buyugum.
Estgfrllh saoll ille sorunlar oluyo malesefBiz eltimle yaşıt gibiyiz sadece o önce evlenmiş. Şimdi gerektiği kadar görüşüyoruz kardeşlerin de arası iyi kvnin ağzına baksaydık işimiz zordu. Yanlış anlama niyetim akıl vermek değil benzer şeyler yaşadım ve çok üzüldüğüm.zamanlar oldu.
Ve sakın sen eltinin yanında kv ile ilgili kötü şeyler söyleme gün gelir karşına çıkar. Hem de o yeni gelin şuan aileyi tartıyordur. "Kv dedikodusunu yapıyor ama eltimin ağzından kötü laf duymadım" desin. Ha demeyen görmeyen yine görmez ama sen ellerine koz vermeEstgfrllh saoll ille sorunlar oluyo malesef
Ayh puhaha diye gülesim geldiSenin en azından ortada bi eltin var bizimki olmayan eltiyi övüyor geçen gün bna kaynım daha 12 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?