Kayınvalidem yüzünden boşanma aşamasına qeldim!!

sersemsinem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
837
714
123
Kızlar sizlerle paylaşmak istediğim bi konu var, ben içinden çıkamadım sıkışıp kaldım.

30 haftalık hamileyim, artık iyice ağırlaştım.buna rağmen qeçtiğimiz hafta evimizi değiştirdik, taşındık.Ve bu esnada kayınvalidem bırakın bi işin ucundan tutup yardım etmeyi ne toplamada, ne temizlikte, ne de yerleştirmede aramadı bile.hatta taşındım üstünden bi hafta qeçti hayırlı olsun demek için bile aramadı.tuttuğumuz ev kendisine 15 dak. mesafede ama o mesafesi olmayan evlerde oturmamızı istiyordu.Bu kızqınlığı ve tepkisi muhtemelen onu dinlemeyişimizden kaynaklandı.

İçinde bulunduğumuz konuysa bebeğe alışveriş konusu.kayınvalidem dün için alışverişe qidelim demiş (tenezzül edip beni aramıyor bile oğluna söylüyor) benimde şeker yüklemem yüksek çıktığı için doktora qitmem qerekiyordu, malzeretimi belirttim qitmedim.Buqün için de kendimi iyi hissetmediğimi yük taşıyabilecek ya da yürüyebilecek durumda olmadığımı söyledim.İstanbulda oturanlar bilir, eminönüne qitmek istiyor kayınvalidem.inanılmaz derecede kalabalık ve yorucu bi yerdir.

Neyse, buqün kendimi iyi hissetmediğimi eşim kayınvalideme söylemiş (o beni insan yerine koyup aramadığı için ben de onu aramıyorum) kayınvalidem açmış ağzını yummuş qözünü.Bi qüzel doldurmuş oğlunu, benimle alışverişe qelmek istemiyo, zaten ne arıyo ne soruyo diye..

Eşimde bu qazla sabahın köründe beni arayıp, hemen hazırlanıyosun ve annemle alışverişe qidiyosunuz yeter artık aranızda kalmaktan bıktım qibi bişeyler söyleyip yüzüme kapattı telefonu.Neye uğradığımı şaşırdım.Yaklaşık bi saat sonra ben onu aradım ve sakin bi şekilde kendimi iyi hissetmediğimi, emrivakilerle iş yapamayacağımı, annesinin adam yerine koyup aramadığı halde bide emir verir qibi uzaktan konuşmalarını kaldıramadığımı, annesinin yapacağı 500 liralık alışverişe qüvenerek çocuk yapmadığımı söyledim.(kayınvalidem 500 lira bütçe ayırmışta torununa).

Kayınvalidem eşime sürekli şikayet halinde olduğu için yani karşı taraftan dolduğu için bi de ben üzmiyim diye eşime hiç bi zaman hiç bişeyi şikayet etmedim.Bi kere yaptım o hatayı ondada bi yandan annem bi yandan sen deyip sinir krizi qeçirmişti.Buqün sessiz kalmayışım onda benzer bi etki yarattı ve bu cümlelerimden sonra "beni kaç yıllık annem, üstüne bi de karım anlamıyosa lanet olsun böyle evliliğe, çocuk falanda istemiyorum yeter artık" dedi.

Çok üzüldüm bu cümlelerine ve bunu mu istiyodu annen, bunları söyletmek için aramızı bozmak için mi uğraştı bu kadar dedim ve kapadım.Ama son cümleyi hem ağlayarak hem bağırarak kurduğum için muhtemelen anlamamıştır eşim.

Şimdi arka arkaya arayıp duruyor, açmıyorum.
Kayınvalidem böyle yapıp oğlunu doldurduğu sürece mutlu bi evliliğim asla olmayacak benim.
Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar.
Al oğlunu başına çal deyip, eşime de bu anayla yürümez yavrum kusura bakma deyip basıp qitmek istiyorum.
Boşanmak istiyorum.
Eşimi çok sevdiğim halde sırf bu kadın yüzünden boşanmak istiyorum.

hakkaten içinden çıkılamaz bi durummuş anlaşılan, kimseden bi fikir çıkmadı

Keşk eeşiniz yanınızda olabilseydi.
Annesine haksız olduğunda söyleyebilseydi.
Sizin kayınvalidenizin suyuna gitmekten başka çareniz yok gibi.
Hemen boşanmak demeyin lütfen.
Alttan alın her dediğini yapın demiyorum.
Birkaç fikir sorun mesela ama çok basit konularda.
Kendini değerli hissettirin bakalım o zaman ne yapacak?

eşin onları sinir anında söylemiştir takılma bu kadar...
konuş eşinle güzelce, bak arıyomuş seni zaten...
hamilesin, hassassın çok çok iyi anlıyorum seni ama neden o kadının istediği olsun..
sen eşinle iyi ol..
bebeğiniz geliyo en mutlu olmanız gereken zamanlarınızı zehir etmesine izin verme...
bütün erkekler böyledir genelde dolarlar hemen...

bende bu allahın belası kv yüzünden böyle en güzel en heyecanlı geçirmem gereken günleri berbaad ettim.berbad ettim diyorum çünkü böyle olmasına ben izin verdim.öyle yada böyle onun dediği olmamıs ya ona bak sen.aglayıp sızlanıp kendini ve bebğini hırpalayacağina aç o tlf nazlı nazlı kocanı hırpala bence.bugünlerde bana destek olucaana,durmus düsüncesizce kaprıs yapan annenimi pıspıslıyosun de mesela.ama aranızınızn bozulmasına izin verme.izinvermeki birilerinin istediğini eline vermeyesin.hersey senın ıstediğin gibi oluyoken bisekilde ağzının tadını kacırmayı istemiş anlasılan.o zevki ona yasatmamalısın....

Nedir bu kaynanların derdi ya! Oğlum yeter ki mutlu olsun yerine egom yeter ki tatmin olsun diyerek mii hareket ediyolar anlamıyorum üstelik hamilsin üstelik en hassas dönemlerindesin üstelik üstelik... Kadının kadına yaptığını yedi başlı yılan yapmaz bre!

Eşini al karşına otur konuş arada kalmak istemiyosa iki arada davranmayacak senin yanında olduğunu başı dik bir şekilde artık kendi ailesi olduğunu anneciğine belli edebilseydi değil doldurmak ağzını açamazdı ağzının payını alacağını bildiği için.eşine de ki bu hassas dönemimde çocuğumu düşünerek sakin olmaya çalışıyorum ama annen bu emrivakileri nedense bu hassas dönemimde yapıyor daha fazla dayanamazsam uzak kalalım belli bir süre sanırım senin de benim de mutlu olmamızı istemiyor.bir anne bir büyük olarak. Bize alışveriş yapacağına 500 trilyonluk huzur versin de

ah canım benim ya
nedir bu gelinlerin çektiği ya
canım sen sakin ol, boşver gitme alışverişe falan...
eşinde pişmandır deikleri için o yüzden arıyodur zaten,
bak iki canlısın zaten yazık bebeğine üç kuruşluk insan yüzünden niye gününü zehir ediyosun.
boşver canım eşinle sakin sakin konuş, aranız tatlıya bağlanır zaten...
annesiylede bi müddet yüz göz olma zaten olmak istemiyosun belli çok ısrar ederse sırf eşin için, Allah rızasını kazanmak için, yuvan için yap bişeyler...
soğuk davran kadın anlar zaten bi müddet sonra ondan haz etmediğini...

Bence eşinize değil de kaynananıza bazı şeyleri söylemesiniz. Sizin yerinizde olsam ararım telefonla kv.yi. Yumuşak bir şekilde gelmek istememe nedenimi anlatırım. Sonra da " bana anlayış göstermenizi beklerdim karnımda torununuzu taşırken ama maalesef bugun bu konu yüzünden eşimle tartışmak zorundayım ve karnım burnumdayken eşimden bu sözleri duydum öyle üzüldüm kahroldum ki, ben size kötülük için birsey yapmadım ki siz neden bana böyle yapıyorsunuz, size karşı yanlışım mı var yoksa nedir neden beni sevmiyorsunuz hamileyken bile üzüyorsunuz v.s." deyip tatlı dille lafları çarpar onu yaptığına utandırırdım.

Bi kere bu kv ye gelip gitme davalarında kendi kayınvaldeme uyguladım anında işe yaradı daha bir daha asla beni kocama şikayet etmiyor.

Dilerim sizde de işe yarar.

moralinizi bozmak gibi olmasın ama aynı şeyleri ben de yaşadım ben hamile deildim sürekli eşim dolduruşa geliyordu en sonunda aldım anasını karşıma böle böle anlattım böle giderse ben çocukta yapmam boşanırım dedim. bunun etkisi sadece 7 ay sürdü sonra ben hamile kaldım ve aynı konular daha sonra hortladı erkekler (ki anasına bağlılar) hiç bir zaman değişmiyor bunu sakın aklınızdan çıkartmayın ve anneleri hakkında kesinlikle konuşmayın yorum yapmayın hatta ben anneni çok seviyorum deyin ki zaten o anne oğluna sizi kötüledikçe adamlar da ahmak değil ya, eşim annemi seviyor ama annemde sorun var die düşünüyorlar tabi bu biraz zaman ve emek isteyen bişi.
benim hikayemin sonunu yazmıyorum ama bu son sölediklerimi yaparsanız sizde iisi olmaz kızlarr nacizane fikrimmmm

Bir hevesle torununa alışveriş yapmak istemesi hatta bunun için 500 tl ayırması çok güzel.
İnanın bunu yapmayan kv çok.
Elbette anlayışsızlığı ve eşinizi doldurması hiç hoş değil..

Ben yerinizde olsam tatlı bir dille Eminönü yerine sakin bir yere gidelim alışverişe.
Çok kalabalık ve son zamanlarım iyi değilim anne derdim sanırım:26:

Gönlü olsun kadının..
Tabi gönlü edilmeye değmez kadınlardandır belki orasını bilemem

Ay bu kayinvalideler neden tahat durmazlar ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…