allahtan vallabi billahi yatın kalkın dua edın maddı durumunuz varmıs demekkı ve esınız de ıstemıyormus kı kadına ayrı ev almıssınz ya carenız olmasaydı ya beraber yaşasaydınızkendisi istedi bizim yanımıza tasınmayı evde kendi kendime bayılırıyorum hastalansam k,mse ilgilenmiyor dedi hem çocuga bakarım dedi bizim de baska çaremiz kalmadı, öteki türlü bizimle yasayacaktı bari ev alaım da ayrı evde olsun dedik
sırf evliliğim için susuyorum çünkü susmazsam çok kötü kavga ederiz ve işler cıgrından cıkar eşim annesinden vazgecemez sonucta annesi. bu defa evliliğim biter oysaki ben eşimden çok memnunum ve eşim de bu kadın böyle ben de bıktım ama yıllardır ugrasıyorum düzelmiyor onun yüzünden kafamda saç kalmadı beni tükketti diyor hayatta tek mutlulugum sen ve cocugumsun diyor ve bana karsı olumsuz bir davranısı olmadı hiç şimdi bu kadının saçma sapan hareketleri yüzünden rest çekersem yuvam yıkılacak o yüzden ne yapacagımı şaşırdım zaten.Eşimle birlikte çile çekiyoruz üstelik gerçekten bir sebep yok yani kimse ona kötü davranmıyor, öyle insanlar var ki eşi ölüyor parasız kalıp ortada kalıyor bunun öyle bir derdi yok çocukları mutlu, sağlıklı bir anne daha ne ister ki anlamadım.Kızına gittiğinde de kocasına söylemediğini bırakmıyormus ama kocası susmuyor benim gibi o yüzden onunla yüz göz olmuşlar ama benim öyle bir yapım yok eğer kavga edersem bir daha suratına bakmamam lazım onu da yaparsam yuvam yıkılır.evlatlıktan böyle bir sebep için reddediyorsa cehennemin dibine kadar yolu var ,s.ktirsin gitsin ,sessiz sakin olmayın arkadaşım niye oluyomuşsunuz ki *? sırf kocası öldü diye hayatınızın orta yerine çöreklenmesine neden izin veriyosunuz ? e napalım öldüyse,allah rahmet eylesin ,tez zamanda kavuşsun beyine ne diyelim yani ? al çocuğunu o hasta kadının elinden ,mahalleden geçen alelade bi kadın bile ondan daha iyi bakar çocuğuna
tatlım kocana annesinden vazgeçsin demiyoruz zaten ama resti sen değil o çeksin madem.. yeter anne bu kadar alınganlık yuvamı dağıtacaksın demeli,ee beyfendi anasını atmıyor ama karısını gayet rahat atıyor kusura bakma da ..sırf evliliğim için susuyorum çünkü susmazsam çok kötü kavga ederiz ve işler cıgrından cıkar eşim annesinden vazgecemez sonucta annesi. bu defa evliliğim biter oysaki ben eşimden çok memnunum ve eşim de bu kadın böyle ben de bıktım ama yıllardır ugrasıyorum düzelmiyor onun yüzünden kafamda saç kalmadı beni tükketti diyor hayatta tek mutlulugum sen ve cocugumsun diyor ve bana karsı olumsuz bir davranısı olmadı hiç şimdi bu kadının saçma sapan hareketleri yüzünden rest çekersem yuvam yıkılacak o yüzden ne yapacagımı şaşırdım zaten.Eşimle birlikte çile çekiyoruz üstelik gerçekten bir sebep yok yani kimse ona kötü davranmıyor, öyle insanlar var ki eşi ölüyor parasız kalıp ortada kalıyor bunun öyle bir derdi yok çocukları mutlu, sağlıklı bir anne daha ne ister ki anlamadım.Kızına gittiğinde de kocasına söylemediğini bırakmıyormus ama kocası susmuyor benim gibi o yüzden onunla yüz göz olmuşlar ama benim öyle bir yapım yok eğer kavga edersem bir daha suratına bakmamam lazım onu da yaparsam yuvam yıkılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?