Kayinvalidem yüzünden kendi evimde yabancı gibi hissediyorum 😞

Kedi_sever_insan

Kedi aşığı 😻❤️
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
136
35
48
24
Evleneli henüz 6 ay bile olmadı, eşimin köyünde yaşıyoruz, ailesi ile evlerimiz dip dibe , annesi çoğu şeye karışıyor, benim evime misafir gelince evin kadını gibi, davranıyor, kendimi dış kapının mandalı gibi hissediyorum bazı zamanlar, zaten sessiz yapıda bir insanım çok içerliyorum bu duruma eşimde rahatsız ama annesinin yapısı bu olduğu için alışmış sanırım, bugünde geldi gidiyor sehpamin yerini değiştiriyor sormadan, of çok bunaldım, sizce ben abartıyor muyum?

Cok ıçine kapanık biriyim , kırmakta istemiyorum kimseyi. Bir yandan ev eşimin olunca işte ses çıkaramaya da çekiniyorum
Ev nasıl eşinin. Evli değil misiniz? İkinizin de o ev. Valla sen bilirsin kırmak istemedikçe kendi kendini yersin. Olan sana olur.

İyi günler, ben 24 yaşındayım geçen aralık ayında bir adamla tanıştım ve sevgili olduk , ciddi düşünüyorduk bir süre konuştuk, ama bir gün bunalım geçirip canıma kİymaya karar verdim, daha önce yaşadığım şeyler yüzünden, 5 gün yoğun bakımda kaldım, o arada bu adam beni terk etti , arayıp sormadı, ailesi benden uzak durmasını söylemiş 😔o kadar canım yanıyor ki, çok pişmanım öyle yaptığım için, birde aynı memleketteniz, sonra kendimi toparladım ama iş işten geçti. Yakın zamanda mesaj attım direk engelledi, aradim sesimi duyunca hemen kapattı 😔onu çok özlüyorum , sürekli aklımda, bana geri dönmez mi hiç, boşuna beklemim mi,
Ya da önereceğiniz birşey var mı, ne yapmalıyım?

şubat ayında, yani evli iken eski sevgilinizin dönmesini mi bekliyordunuz?

Bu sınırı sadece sen değil eşin çizecek biraz özele saygısı olmalı oğlunun evi olabilir ama sınırını bilmeli çok ayıp
Eşinle konuş annesiyle konuşsun açık açık desin böyle devamlı gitmenden rahatsız eşyalarına karışma desin

Evleneli henüz 6 ay bile olmadı, eşimin köyünde yaşıyoruz, ailesi ile evlerimiz dip dibe , annesi çoğu şeye karışıyor, benim evime misafir gelince evin kadını gibi, davranıyor, kendimi dış kapının mandalı gibi hissediyorum bazı zamanlar, zaten sessiz yapıda bir insanım çok içerliyorum bu duruma eşimde rahatsız ama annesinin yapısı bu olduğu için alışmış sanırım, bugünde geldi gidiyor sehpamin yerini değiştiriyor sormadan, of çok bunaldım, sizce ben abartıyor muyum?
Cevabını vermezsen daha çok ezerler seni. Kendini ezdirme kimseye biraz dişini göster yoksa daha çoookk üzerler seni

Hatayı kaynananın dibinde oturarak yapmışsın. Yani siz ne kadar sınır çizerseniz çizin karşı taraf direkt olmasa bile dolaylı yoldan yine karışır.

Bundan sonra karı koca bu konuda kararlı olun ki 40 yılda bir karışsınlar bari.

Hatayı kaynananın dibinde oturarak yapmışsın. Yani siz ne kadar sınır çizerseniz çizin karşı taraf direkt olmasa bile dolaylı yoldan yine karışır.

Bundan sonra karı koca bu konuda kararlı olun ki 40 yılda bir karışsınlar bari.
Eşimin işi köye yakın olduğu için köyü seçtik. Çünkü yeni bir iş bulup düzen kurmak hiç kolay degilki , ama evet hata yaptım sanırım

Yine müdahale edeceğiz zaman "anne lütfen evimin düzenine karışma biliyorum iyiliğimi istiyorsun ama bu evin hanımı benim düzenimi kendim sağlamak istiyorum benim icin iyi olacağını düşündüğün bir sey olursa söylersin fikrini alırım" diyebilirsiniz siz konuşmazsanız hatasını anlayamaz malesef karşımızdaki insanlar müneccim değil insanlar konuşa konuşa anlaşır

Back
X