• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yüzünden oğlumla ilgilenemiyorum

Sanırım çok ılımlı,seni kızı gibi gören bir kayınvaliden var..Çok pozitifsin bu konuda..Çok da şanslısın..Maşallah :nazar: İnşallah en kısa zamanda sen de anne olursun.. Ama yine de belirtmeden geçmek istemiyorum bu kadar bebek isteği içindeyken hele bir de Allah nasib eder de kucağına alırsan bebeğinle aranda nasıl farklı bir bağ olduğunu göreceksin...İnşallah o zaman da fikirlerin aynı olur..Kayınvaliden seni hayal kırıklığına uğratmaz..:16:

kayinvalidem cok iyidir sagolsun,zaten ayri evlerdeyiz ama beraber otursakta sorun olmazdi benim icin,
dedigim gibi ilgisi torununa olan sevgisinden ve hevesinden olur kotu niyetle olmaz,
ben bu konudaki kayinvalideninde kotu amacla yaptigini dusunmuyorum,
hayirlisi olur INSALLAH:nazar:

kayinvalidem cok iyidir sagolsun,zaten ayri evlerdeyiz ama beraber otursakta sorun olmazdi benim icin,
dedigim gibi ilgisi torununa olan sevgisinden ve hevesinden olur kotu niyetle olmaz,

bence senin kayınvaliden cok iyi bir insan cevremde gördügüm bir kac kişi var öyle..
ama herkes senin kayınvaliden gibi degil buna inan .
ben cok isterdim beni sevsin bana bişeyler ögretsin birlikte vakit gecirelim kim ister sevdigi adamınannesinden kötü bahsetmek
bugün anneler günü ve ben yarın onu aramayacagım
az cok benide tanıyosun kötü niyetli biri degilim o kötü niyetli oldugu için yüzünü bırak sesini
bile duymak istemiyorum bana kızım demez gelin der seninki ne diyor sana burda örnek al . kötü kayınvalideler oldugunu

İnşallah canım.Sen çok iyi niyetlisin..Bunda iyi bir kayınvalideye denk gelmenin etkisi çok fazla..Allah ayırmasın..

kızlar bir dedim var lütfen yardım edermisiniz benim bir oğlum var ben kayınvalidemgille oturuyoruz ama oğlum bişey dökünce felan kayınvalidem annen temizlesin ev hiç temiz durmuyor felan diye ileniyor bende oğluma kızıyorum yapma diye o zaman onlarda geri kızma felan diyor bu seferde oğlum onların arkasına sığınıyor ve beni galiye almıyor sanki benden soğuyomuş gibi geliyor oğlum 13-14 aylık bide kayınvalidem oğlumu alıp dışarı götürüyor ve bana işleriyap diyor bu seferde oğlum bana gelmek istemiyo onlar götürüyor diye sanki benden kopuyomuş gibi geliyor bana, millette hep kayınvaliden bakıyor çocuğa senin işin çok kolay diyor ama ben oğlumla ilgilenmek istiyorum kucağıma felan alıyorum oyun oynayatacakken:43: kayınvalidem bunu görünce ben dışarı çıkıyorum diyor oğlumda hemen koşuyor bana da sen şu işi yap ben dışarıya götürüyorum diyor ve oğlumu alıp gidiyor ne yapacağım hiç bilmiyorum bana bir fikir verirmisiniz?:43::43::43::43::43::43:

bende kayınvalideyleyim..oğlumu kayınpederim gezdirir tozdurur..her türlü hizmetini ben yaparım..döktüğünü ben temizlerim..evin sorumluluğu benim üzerime a dan z ye..ama çocuğumla oynamak istedikten sonra oynarım..o gezdirir dışarda eve gelince ben araba sürerim onunla...:55:evde top bile oynarım..yakalamacılık saklambaç..:32:
hatta kaynanam bana küçük kız sende mi oynuyorsun der gülerek...:17:
yani çocukla ilgilenmek onu dışarı sizin çıkarmanız değildir...dışarı çıkaramazsam evde oynarım...:24:

illede ben dışarı çıkaracağım diyorsanız evin yabancısı değilsiniz..evin halini az çok biliyorsunuz ..işlerinizi ona göre ayarlar oğlunuzu alır gidersiniz...

sonuç olarak hiçbirşey dört dörtlük değildir..herkesin kendine göre bunaldığı şeyler vardır...birde olaya iyi tarafından bak..sana sen şu şu işleri yap ben gidiyorum dese ve çocuğuda sana bıraksa daha mı iyi..zaten işlerden çocuğa zaman ayıramazsın...

bence senin kayınvaliden cok iyi bir insan cevremde gördügüm bir kac kişi var öyle..
ama herkes senin kayınvaliden gibi degil buna inan .
ben cok isterdim beni sevsin bana bişeyler ögretsin birlikte vakit gecirelim kim ister sevdigi adamınannesinden kötü bahsetmek
bugün anneler günü ve ben yarın onu aramayacagım
az cok benide tanıyosun kötü niyetli biri degilim o kötü niyetli oldugu için yüzünü bırak sesini
bile duymak istemiyorum bana kızım demez gelin der seninki ne diyor sana burda örnek al . kötü kayınvalideler oldugunu
benim ismimle hitab eder ama ne bileyim hareketlerinden olsun hem kayinvalidem hem kayinbabam kiz cocuklarida yok kizlari gibi goruyorlar bende onlari annem babam gibi goruyorum yani,
tabiki her kayinvalide iyi degil ben bunu savunmuyorum ama bu konudaki kayinvalidenin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum :34:
İnşallah canım.Sen çok iyi niyetlisin..Bunda iyi bir kayınvalideye denk gelmenin etkisi çok fazla..Allah ayırmasın..
INSALLAH canim tessekurler :16:

Son düzenleme:
bende kayınvalideyleyim..oğlumu kayınpederim gezdirir tozdurur..her türlü hizmetini ben yaparım..döktüğünü ben temizlerim..evin sorumluluğu benim üzerime a dan z ye..ama çocuğumla oynamak istedikten sonra oynarım..o gezdirir dışarda eve gelince ben araba sürerim onunla...:55:evde top bile oynarım..yakalamacılık saklambaç..:32:
yani çocukla ilgilenmek onu dışarı sizin çıkarmanız değildir...dışarı çıkaramazsam evde oynarım...:24:

illede ben dışarı çıkaracağım diyorsanız evin yabancısı değilsiniz..evin halini az çok biliyorsunuz ..işlerinizi ona göre ayarlar oğlunuzu alır gidersiniz...

sonuç olarak hiçbirşey dört dörtlük değildir..herkesin kendine göre bunaldığı şeyler vardır...birde olaya iyi tarafından bak..sana sen şu şu işleri yap ben gidiyorum dese ve çocuğuda sana bıraksa daha mı iyi..zaten işlerden çocuğa zaman ayıramazsın...

hakklısın canım verdiğin fikir için teşekkürler :34::34:

Tamam da güzel arkadaşım sen kendi hayatından örnek verip, onun üzerinden yorum yapmışsın.

Bu tarafta annesinin bebeğe dokunmasına tahammülü olmayan bir babaanneden bahsediyoruz.

Tamam da güzel arkadaşım sen kendi hayatından örnek verip, onun üzerinden yorum yapmışsın.

Bu tarafta annesinin bebeğe dokunmasına tahammülü olmayan bir babaanneden bahsediyoruz.

canım konusahibinin mesajlarını okudum...çocuk olmadan önce bir sorunları yokmuş...tahammülsüzlük görmedim..sadece arkadaşımız biraz geri planda duruyor...kaynanasının ona al çocuğu gezmeye çıkart demesini bekliyor...bu da zor gözüküyor..bir söz vardır ağlamayan bebeğe süt vermezler diye...arkadaş istiyorsa biraz dile getirmeli kendini işlerinide ona görede ayarlamalı....

arkadaşa kaynanası sen şu işi yap ben çocuğa dışarda bakayım diyor (yaş ilerledikçe zor geliyor ev işi) çocukta her çocuk gibi bayılıyor dışarı çıkmaya..kayınvalidenin ilk ve tek torunu ilgi çok_annesininde tek çocuğu acaba benden soğur mu endişesi var ki bence asla annenin yerini hiçkimse dolduramaz...ama arkadaşta dışarı çıkaramıyorsa evde telafi edecek..isterse banyo yaptırırken bile oynayabilir oğluyla...uyku zamanından yarım saat gibi önce çocuğu alacak bakımını yapcam diye bakımını yaparkende verecek oynamaya...çocukla oynuyor diye gelip elinden alamazlar heralde..yada akşamleyin çocuğu dışarı kaçıramaz ya..

çocuğunu dışarı çıkarmak istiyorsa ilk önce eşine söyleyecek..sonradan kayınvalidesine sabahtan kahvaltı hazırlarken söyleyecek anne hava güzel..yemek ne iş olcaksa yapalım çocukla dışarda gezmek istiyorum diye..zannetmiyorum karşı gelir...ha derseki ben çıkartırım...çıkartsın..o da yapılacak işleri yapıp hazırlanıp çocuğuyla tekrar çıkar..birkez çıktımı birdaha çıkmaz kuralı yok ki..anne ben sana demiştim der bu seferde..ve böylece belirli günler çıkar çocuğuyla..önemli olan üzerinde sorumluluk olmadan o evden çıkması..yemek bulaşık vs..

bu arada aklıma gelmişken bence kayınvalidesinin tahammülü olmasa bakımını herşeyini kendi yapardı...bir tanıdığımızın kızı bir evin tek oğlunu almıştı ve bir oğulları olmuştu..kayınvalidesi gelininin sütü varken çocuğa mamayı basardı ..kendiyle yatırırdı...herşeyini kendi yapardı..arada bir emzirtirdi..o derece yani..:27:

canım konusahibinin mesajlarını okudum...çocuk olmadan önce bir sorunları yokmuş...tahammülsüzlük görmedim..sadece arkadaşımız biraz geri planda duruyor...kaynanasının ona al çocuğu gezmeye çıkart demesini bekliyor...bu da zor gözüküyor..bir söz vardır ağlamayan bebeğe süt vermezler diye...arkadaş istiyorsa biraz dile getirmeli kendini işlerinide ona görede ayarlamalı....

canım önceki yazılarımı okuduysan görmüşsündür ben istiyorum ama her zaman olur olmadık iş çıkartıp ondan sonrada biz gidiyoruz deyip oğlumu alıp gidiyor

Back
X