- Konu Sahibi afrodit_83
Mrb benim küçük bir bebeğim var ve maalesef hamileyken başıma gelebilecekleri hayal bile edemedim.Hayal edebilseydim en azından önlemimi alırdım ama olmadı. Normalde şöyle anlaşmıştık kayınvalidem ben işe başlayınca bebeğime bakacak,hatta herkeste biliyordu benimde ona güvenim sonsuzdu. Ama öyle şeyler yaptıkii beni günlerce ağlattı,sinir etti. Ne yaptığına gelince bebeğim onların ilk torunu. Bebeğimi görür görmez bir bağırmalar görseniz bi yerini ısıracak yada yiyecek sanarsınız. Ondan sonra şapur şupur öpmeler, hemde dudağından.Gözümün içine baka baka defalarca öptü dudağından.Arada tabi yanağınada konduruyor.Uyuyan çocuğu uyandırmalar..İnanın delirecektim. Çok güzel bi şekilde kalp kırmadan uyarmayı düşünüyorum.Ama arsızlık yapıp anlamamazlığada vurabilir diye korkuyorum. Neyse a planımı devreye sokacam öpmemesi için. (ileride anlatırım) Benim sorun şu ben artık bu kadına kesinlikle çocuğumu bırakmak istemiyorum.Dudaktan öpmenin yanlış olduğunu belirteceM ama ben yokken yine tekrarlıycak bundan eminim çünkü huylu huyundan vazgeçmez. O yüzden ben onlara gittiğimde bulaşık için mutfağa gitmek bile istemiyorum. Bebeğim nerdeyse ben orda olmak istiyorum. Onuda nasıl yapacam bilmiyorum. Beni mutfağa gönderip kendi öpüp duracak kızımı.Bunada bi çare bulmam lazm. Neyse demek istediğim şu ben aylardır evdeyim bunaldım eylülde işe başlıycaktım normalde. Bebeğim ek gıdaya geçeceği için sorun olmayacaktı.Kayınvalideme bırakacaktık bütün akrabalarda öyle biliyor. Kayınvalidemde tabi seve seve bakacağını belirtiyor. Ama artık ben ona baktırmak istemiyorum. Eşim annesinden başkasına kesinlikle güvenmediğini söyler.Yani bakıcı ihtimali maalesef hiç yok. Benim annemde başka şehirde ablamın kızına bakıyor. Geriye bir tek çare kalıyor. Ücretsiz izne ayrılmak hemde aylık 1900lira kredi borcumuz olmasına rağmen ciddi ciddi ücretsiz izne ayrılacam. Eşimde öğretmen ve birimizin maaşı krediye gidiyordu.Şimdi ise ben ücret almayacağım için onun ek dersiyle idare etmek zorundayız.Tabi şimdiden biraz kenara para atıyoruz o günlerde kullanmak için.Ama 1 senelik izin olacağı için geçim sıkıntısı çekeceğimizi düşünüyorum.Satabileceğimiz araba dışında bişeyde yok ve arabada lazm zaten.Ayrıca arabamız ucuz.Pahalı olsa satıp ucuzu alınır ama öylede olamaz.O kadar kızgınımki kayınvalideme, peynir ekmek yemeye razıyım. En önemlisi ben çalışmak istiyordum ama onun yüzünden maalesef çalışamıycam bunalıyorum evde.
Bu arada kayınvalidemin çocuğumu çok öpmemesi ve dudağından öpmemesi için ne yapabilirim lütfen yardımmmmmm
Bu arada kayınvalidemin çocuğumu çok öpmemesi ve dudağından öpmemesi için ne yapabilirim lütfen yardımmmmmm
Son düzenleme: