• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yüzünden ücretsiz izin almak zorundayım

Anlamaz.. Korkut biraz anne bebeklerin bağışıklık sistemi bizimki kadar kuvvetli değil, ben bile öpmüyorum o şekilde.. Bize zarar vermeyen hafif bir mikrop onu çok kötü derecede hasta edebilir de.. Sordum doktor öyle diyor falan de..

öyle bişey desem eşim benle konuşmaz. eşim annesini kırmamı istemiyor.biz diyo 5 kardeşiz bizde bişey gördünmü hepimiz aslan gibi büyüdük diyo. Mikrop olaylarına girdimde benim anneme mikroplumu demek istedin diye bana kızdı.Eşim öpmeyle mikrop geçeceğine inanmıyor.Biz diyo çamurda toprakta büyüdük diyo.bişey oldumu diyo.

benim söyleyeceğim laf sizce nasıl? eklemek istedikleriniz varsa ekleyebilirim
ayrıca söyleyeceğim laf kırıcımı kesinlikle kırıcı olmaması gerekirde o yüzden..

öyle bişey desem eşim benle konuşmaz. eşim annesini kırmamı istemiyor.biz diyo 5 kardeşiz bizde bişey gördünmü hepimiz aslan gibi büyüdük diyo. Mikrop olaylarına girdimde benim anneme mikroplumu demek istedin diye bana kızdı.Eşim öpmeyle mikrop geçeceğine inanmıyor.Biz diyo çamurda toprakta büyüdük diyo.bişey oldumu diyo.

o zaman hiç annesi konusuna girmiceksin diceksinki ben çocuğumu bırakmak istemiyorum ben bakıcam anneyi çocuğundan ayıramaz heralde, bu durumda hiçbi erkek karısını illa çalışcaksın diye zorlayamaz aslan gibi büyüdüyse aslan gibi evinede baksın kredisinide ödesin

Allah aşkına sizin eşiniz ne öğretmeni ne demek ya öpmeyle mikrop bulaşmaz ya profesör olsa erkek yine erkek ailesini savunmak uğruna bilimi değiştiriler

şöyle yapabilirsin
yanına birkaç destekçi al mesela yanınızda o kişilerden bikaçı bulunsun o öyle yaptığında "aaaa x teyze napıyosun hiç çocuk dudağından öpülür mü? hastalık kapar mikrop olur.. bizim şu şu vardı çocuğu bu yüzden şöyle böyle hastalık oldu" v.s. gibi
başkasından duysun sende arkasından biraz konuşursun belki utanır öyle hem de kırmamış olursun...

eşini asla ikna edemiyeceksin annesi bakacak

eşini asla ikna edemiyeceksin annesi bakacak

Cnm ben kesin kararlıyım ona bırakmaktansa geçim sıkınıtısına yada arabanın satılmasına razıyım.Çünkü çok gıcık oldum.En azından 1ç5 yaşında olsun kızım ona vermek zorunda kaldığımda ki o zaman bile vermeyebilirim.Yada kızıma öptürtmemesini öğretirim

O kadar küçük bebeğin yüzünden bile öpülmemeli.:20:
Kayınvalideniz sizin uyarınızı dikkate almazsa,eşiniz uyarsın.
Doktor yüzünü bile öpmeyin dedi desin.
Eğer geçinebiliyorsanız bebeğinizi sizin büyütmeniz en güzeli,ama çalışmak zorunda kalacaksanız,en bakıcıların pek çoğundan daha iyi bakar kayınvalideniz.(tabii öpme problemini çözebilirseniz.)

Çocuğunuzu doktor kontrolüne götürdüğünüzde eşinizin yanında doktora sorun ''Doktor bey ben biraz pimpirikliyim galiba:34:bebeğimi öpmek istediklerinde mikrop alır diye korkuyorum,''deyin.
Eşiniz doktordan duysun çocuğun mikrop alıcağını.

Çocuğunuzu doktor kontrolüne götürdüğünüzde eşinizin yanında doktora sorun ''Doktor bey ben biraz pimpirikliyim galiba:34:bebeğimi öpmek istediklerinde mikrop alır diye korkuyorum,''deyin.
Eşiniz doktordan duysun çocuğun mikrop alıcağını.

Eşim duysa bile hayatta söylemez.Hayatında onları yani ailesini kıracak en ufak bişey söylemedi. Söylemezde zaten beni sinir krizlerinde gördü o kadar ağladım delirdim annesi yüzünden yinede annesi hakkında öyle konuştuğum için bana kızdı. Dudağından öptüğünde ben söylerim yanaktan diye dedi.Bunun ötesinde bişey diyemiyo annesine

canım sen kocana desen anneme pismi diyosun demiş kestirip atmış koca yolu tıkalı kadına söylesen seninle inatlaşır iyice öper iznini al çocuğuna bak kocan ille çalış diye diretecek biri değil heralde

yalandan mikrop kaptığını flan söylesen.. kardeşim küçükken hatırlıyorum mikrop kapmıştı buco bleu diye bi ilaç kullanıyodu , mürekkep gibi bişey.. al o ilaçtan da göstermelik , doktor mikrop kaptığını , böyle ağızdan öpmenin flan çok sakıncalı olduğunu söyledi flan desen..

Cnm eşim biliyo ücretsiz alacağımı hatta annesinden dolayı olduğunudfa biliyo oh olsun :))

e tamam dert edecek bişey yok sonrada kreşe verirsin zaten, aslan gibi büyüdüyse evinede aslan gibi bakar ek iş falan yapsın bu saatten sonra nasıl geçineceğiz kısmını sen değil o düşünsün

bu arada kimse benim vereceğim cevabı beğenmedi mi :((( halbuki ben çok güzel bi cvp vereceğimi düşünmüştüm. Yorum yaparsanız vereceğim cevaba sevinirim

seviyorum diye minicik bebeği ne kadar tehlikeye attığını anlatsan belki anlar, anlamıyosa da ona baktırmayacağını söyle açık açık. çocuğun ağzına salyalarını akıtmak zorunda mı :53:

Eşim annesini üzeceğini düşünerekten konuşmayı reddediyor.İş bana kaldı öyle güzel lafım varkii az kaldı haftasonunu bekliyorum. Diyeceğim şu: Anne geçen sen çocuğu dudağından öptüğünde ben ani bi tepki göstermiş olabilirim eğer öyle olduysa lütfen kusuruma bakma.Nasıl olduğunu bende bilmiyorum ama hani bebeklerin çok öpülmemeleri gerekir ya,hele hele gözlerinden ağızlarından hiç öpülmemeleri gerekir ya herhalde ondan dolayı zuhur etti tepkim lütfen kusuruma bakma diicem.Sizce anlarmı????????

Anlamaz, anlayacak olsa yapmaz.

Direkt olmak en güzeli ama sana yada konuşursa eşine hı hı tamam diyecek , bırakıp gidince öpecek.

Bence doğru karar, izin alıp çocuğunuza bakın. Kim ne kadar iyi bakarsa baksın anne gibi bakamaz.

Son düzenleme:
bu arada kimse benim vereceğim cevabı beğenmedi mi :((( halbuki ben çok güzel bi cvp vereceğimi düşünmüştüm. Yorum yaparsanız vereceğim cevaba sevinirim

cevaptan anlamayacak insanlarla yüz göz olmama taraftarıyımdır. kayınvalidenize ne deseniz o bildiğini okuyacak, suçlu siz olacaksınız. yerinizde olsam ateşi maşayla tutardım.

öpsün ne olacak... eskiyecekmi.

ama yok ben tiksiniyorum öpmesin dersen... eşine farklı şekilde ikna etmeye çalış... doktor öpmesin diyo felan. hatta bir gün doktora götürdüğünüz taman doktorunuzdan rica edin ki, eşiniz annesine söylesin.

yoksa böyle çıkamasınız işin içinden.

Back
X