Kayınvalidem

Annem bana geldiğinde 2 gün kalır gider... damat annesi kız annesi farketmez... benim için 15 gün çok fazla.. kendi annem içinde geçerli bu
Ama kendi anneniz yapmaz rahatsızlık vereceğini bilir, kvrahatsızlık vereceğini bilir bile bile yapar

Annem 2 günden fazla kalmıyor zaten.. heleki evliliğin 1.ayında annem 15 gün asla kalmaz... annem böyle birşey yapsa eşimden önce ben uyarırdım... yılbaşında benim gibi inşlh kayınvalidenizle yeni yıla girersiniz sizde :) beni anlatsınoz belki ozaman
Tatlım beddua eder gibi dedin ama zaten gelicek kayınvaldem ayin 25şinde burdalar kısmetse
hatta belki garip gelebilir ama aradım ben çağırdım gorumcemler felan hepsi bir burda olucaklar
eşimin bi tane annesi
Annesininde bitane oğlu var
İlerde keşke dememek için daha fazla vakit geçirmek gerekiyor büyüklere. ..

Yani annem geldiğnde çok kalmaz.. ve gider.. hediyeler getirir.. kayınvalide geldiğinde ise, sürekli eşimi awmlere götürüp , kendine eşya eşarp vs aldırır

Sizce nedir ayrıcalığı kk ya üyeyseniz bilmeniz gerek

Kız annesi ile erkek annesinin aynı kefeye konulmadığını iddia eden sizsiniz, bence bir ayrıcalıkları yok. Konuya yorum yapan çok kişi de bu davranışı saçma bulmuş dikkat ederseniz, dolayısıyla kk ya üye olanlar kız annesiyle erkek annesini aynı kefeye konulacağını düşünenlerden oluşmuyor maalesef

Tatlım beddua eder gibi dedin ama zaten gelicek kayınvaldem ayin 25şinde burdalar kısmetse
hatta belki garip gelebilir ama aradım ben çağırdım gorumcemler felan hepsi bir burda olucaklar
eşimin bi tane annesi
Annesininde bitane oğlu var
İlerde keşke dememek için daha fazla vakit geçirmek gerekiyor büyüklere. ..
Kayınvalideyle mutluluklar :)

Kız annesi ile erkek annesinin aynı kefeye konulmadığını iddia eden sizsiniz, bence bir ayrıcalıkları yok. Konuya yorum yapan çok kişi de bu davranışı saçma bulmuş dikkat ederseniz, dolayısıyla kk ya üye olanlar kız annesiyle erkek annesini aynı kefeye konulacağını düşünenlerden oluşmuyor maalesef
Maalesef tartışma konum bu değil.. benim sorum kayınvalideyi 3 günde nasıl evden yollamam ?

Maalesef tartışma konum bu değil.. benim sorum kayınvalideyi 3 günde nasıl evden yollamam ?

Zaten size yazmadım, benim cevabımı alıntılayan arkadaşa yazdım. Sizin için de söyleyeceğim kadına olan davranışınızın benzerini umarım anneniz görür ya da çocuklarınızdan siz görürsünüz

Zaten size yazmadım, benim cevabımı alıntılayan arkadaşa yazdım. Sizin için de söyleyeceğim kadına olan davranışınızın benzerini umarım anneniz görür ya da çocuklarınızdan siz görürsünüz
Bu dediğinizi beddua olarak kabul ediyorum.. gerçekten üzüldüm.. neyse polemik yaratmak istemiyorum.

. Bunu tartışamicam sizinle.

Beddua yerine Allah doğru yolu göstersin deyin, kim hatalı ise güzel bir dua olur
Zira bir insan zarar görünce insanlık da dolaylı zarar görür
Aynen canım allah doğru yolu göstersin .. bedduva etmek kötü bişi döner dolaşır kendi başına gelir..

Daha önce kaldığında 15 gün içinde bizi boşanmaya kadar götürdüğü için kadından korktum... valla katlanıcam mecbur ama bana ve aileme zarar vermesini istemiyorum. Sanırım açık olamadım

Benim allaha sukur kaynanamla aramda bir sıkıntı yok ama kayinvalidenizin aranizi bozmasini istemiyorsaniz inatlaşmamalisiniz. Bu hareketlerinize yansimamali... 4 senedir evliyim bu sure zarfinda ogrendim ki esim kayinvalidemin yaninda degisiyor. Bende bunu anladigim icin kayinvalidem gidene kadar ikisininde suyyuna gidiyorum kayinvalidem gidince esimle konusuyorum. O yuzden gulumseyin hizmetten ödün vermeyin saygi gosterin ve esinizle asla ters dusmeyin...

Kızlar şimdi cvpları toparlıyorum...; temizlik yapmak, yüksek sesle müzik dinlemek, arkadaslarımı eve çağırmak, kayınvalideyle resmi konuşmak, bunlar yeterli mi 3 günde gitmesi için bilemddim

Back
X