- Emoji Skoru
- 275
- Puanlar
- 33
Cok kirildim esime[/QUOT normalde kizarmi sana bole. Belki annesi ve sen arasinda kalmaktandir . Ama bagirmamasi gerekti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok kirildim esime[/QUOT normalde kizarmi sana bole. Belki annesi ve sen arasinda kalmaktandir . Ama bagirmamasi gerekti
Kotu olmis kv sevinmistir. esine kirildigini belli et ama uzatma o kadar. Kv istedigi bu zaten aranizin acilmazi. Bide adamcagiz yorulmus belli. Bikmis aranizda kalmaktan. o biricik annesi Sende gozunun nuru esi.Hayir ilkez boyle oda kvdem yuzunden sonra geldi ozur dilerim benide anla diyor .bende yoruldum .sadece sabret tamam dedi bukadar iste
Biricik annesi keske herkese davrandigi gibi olsaKotu olmis kv sevinmistir. esine kirildigini belli et ama uzatma o kadar. Kv istedigi bu zaten aranizin acilmazi. Bide adamcagiz yorulmus belli. Bikmis aranizda kalmaktan. o biricik annesi Sende gozunun nuru esi.
keske. Ama esin ilk kez ole davranmis. Cok kirildigini anlat belli et ona. Ama cokda acma arayi. Belli ki adam bunalmis. Cikin disari otur orda konus onla.Biricik annesi keske herkese davrandigi gibi olsa