Kayinvalidem...

Öncelikle oğlunuz olursa abinin ismini koymak istemediğinizi önce eşinize sonra ailesine söyleyin.
Çocuk istediğinizi neden söylüyorsunuz? Şuan düşünmüyoruz deyin geçin.
Büyük ihtimalle elticik diye küçümsediğiniz kadının kaçınmak istediği pozisyondasınız ve dert yanıyorsunuz.
Azıcık dirayetli olun.
Nasip ne zaman olursa diyorum zaten ve elticik diyorum küçümsediğimden deil eltim hep kv kp filan hep soğuk olmuş birisi ve eşinin mezarına gelmeyen bi insan ve ona karşı hatam kötü sözüm olmamış o ise karşısındakini yok sayiyo öyle birinin kacinaacgi durumda olamam dert yandigim konu bambaşka

Son düzenleme:
Nasip ne zaman olursa diyorum zaten ve elticik diyorum küçümsediğimden deil eltim hep kv kp filan hep soğuk olmuş birisi ve eşinin mezarına gelmeyen bi insan ve ona karşı hatam kötü sözüm olmamış o ise karşısındakini yok sayiyo öyle birinin kacinaacgi durumda olamam dert yandigim konu bambaşka
Eltinizin eşinin mezarına gidip gitmemesi sizi niye bu kadar ilgilendiriyor?

Eltinizin eşinin mezarına gidip gitmemesi sizi niye bu kadar ilgilendiriyor?
Arkadaş yorumda onu küçümsedigimi ama onun pozisyonunda oldgumu dedigi için öyle dedim beni ilgilendirmiyo insan olmayanlar......

Bu çocuk yapın diyenlere, dıdının dıdısının cocuk sormasina, cocuksuz aile mi olur denmesine cok karsiyim. Hele cocuksuz veye bekar birinin yaninda surekli mıç mıç cocuktan bahsedilmesine de karşıyım. Bugun o kadar uzuldum ki :(

Daha 5 aylık evlisiniz, hemen bu ne acele. Onların ne düşündüğünü veya ne söylediğini hiç takmayın, çocuğu kendiniz için doğuracaksınız başka hiç kimse için değil, sizin istediğiniz zamanda sizin istediğiniz isimle olmalı. Heves etmeleri normal bunu yadırgamadım ama siz duymayın olsun bitsin

Bu çocuk yapın diyenlere, dıdının dıdısının cocuk sormasina, cocuksuz aile mi olur denmesine cok karsiyim. Hele cocuksuz veye bekar birinin yaninda surekli mıç mıç cocuktan bahsedilmesine de karşıyım. Bugun o kadar uzuldum ki :KK43:
Bende öyle ama insanların ağzı torba deil ki büzesin.Sen neden üzgünsün ?

Daha 5 aylık evlisiniz, hemen bu ne acele. Onların ne düşündüğünü veya ne söylediğini hiç takmayın, çocuğu kendiniz için doğuracaksınız başka hiç kimse için değil, sizin istediğiniz zamanda sizin istediğiniz isimle olmalı. Heves etmeleri normal bunu yadırgamadım ama siz duymayın olsun bitsin
Kendim ve eşim istediği için olacak onların demesiyle elbette ama gittiğimiz her yerde öyle demesi insanın morelini kaciriyo bi zaman.

Eşinin mezarına gitmediğini nerden biliyorsunuz? Mezarın başında nöbet mi tutuluyor? Gelirken haber vermesi de gerekmiyor zaten görüşmüyormuş kadın.

Eşinin mezarına gitmediğini nerden biliyorsunuz? Mezarın başında nöbet mi tutuluyor? Gelirken haber vermesi de gerekmiyor zaten görüşmüyormuş kadın.
Biliniyo ki diyorum bende çok şey varda neyse artk

Bende öyle ama insanların ağzı torba deil ki büzesin.Sen neden üzgünsün ?
Samimi bir arkadasimin tum istegi ve cabalarina ragmen cocugu olmayacagini ogrendim:(( Doktoru soylemis. Kimseye anlatmiyor derdini anlamadiklari icin. Onun cevresinde de bu tiplerden cok. Sesi aglamakliydi fakat kabullendim, olmayinca olmuyor demek ki diyince bir tuhaf oldum. Ne diyecegimi bilemedim.
Sizin evliliginiz henuz cok yeni. Vakti zamani gelince olur insallah.

Samimi bir arkadasimin tum istegi ve cabalarina ragmen cocugu olmayacagini ogrendim:KK43:( Doktoru soylemis. Kimseye anlatmiyor derdini anlamadiklari icin. Onun cevresinde de bu tiplerden cok. Sesi aglamakliydi fakat kabullendim, olmayinca olmuyor demek ki diyince bir tuhaf oldum. Ne diyecegimi bilemedim.
Sizin evliliginiz henuz cok yeni. Vakti zamani gelince olur insallah.
Üzüldüm ama rabbimden ümit kesilmez ummadık bi anda sevindirir inşallah arkadaşı evet biz yeniyiz rabbim herşeyin hayırlısını evladin hayırlısını sagliklisini versin bana ve tüm isteyen herkese

Benimde en sevmediğim insan tipi. Kız evlat dokuz bereketiyle gelir derken kiz peygamber efendimizin zamanindan beri böyle efendimiz kiz çocuklarına ayrı bi değer verirmiş ama şimdi bu zamanda öyle insanlar azaldi

Benim anneannem böyle, 11 torunu var, sadece dayımdan olan iki erkek torununu sevdi, her şeyini onlara verdi, onlar da ne seviyor ne sayıyor...Şimdi benimle görüşmek istiyor sürekli, bir tek ben kaldım yakınlarda ama benim de vaktim yok zaten, dayım her gün yanında o ilgileniyor yengemle. Ama hayalkırıklığı yaşadığını görüyorum ve bunu sen istedin diyorum sadece.

Kv kp nin kumaşını bildiğinden özellikle soğuk duruyordur belki.. Eşinin mezarına gitmemesi de belki dayanamıyor acısına, onu mezarda görmek onu kahrediyor, ne biliyorsunuz? İnsanları yargılamayın lütfen içlerini bilmeden.

Belki de tek başına gidiyor, onlarla gitmek istemiyor. İnsanlar ne acımasız ya, eşinin mezarına bile gitmiyor deyince benim içim acıdı, tek başına gittiğini düşündüm.

Kv nizin torundan önce iyi bir psikiyatriste ihtiyacı var. Ölen evladının tekrardan vücut bulacağını düşünüyor. Mevcut durumda zaten erkek evladı var ve ölen evladındanda emanet torunları kalmış, acısını bastırmak istese onlara sarılırdı. Maalesef etrafında ki herkes de kv nizin bu halini destekliyor. Kv nizin karşısına geçip, erkek çocuk olsa dahi bu çocuğun kaynınızla bir alakası olmayacağını ve ismini vermeyeceğinizi şayet oğlundan bir emanet istiyorsa zaten ölen oğlunun çocukları olduğunu söyleyeceksiniz.

İsminin konulmasını asla kabul etmeyin yoksa kendi çocuğunuza anne değil abla olursunuz.

Çok vicdansızsınız ya... Ne diyim Allah kalbinizi yumuşatsın
Zamanı gelince de hayırlı evlat nasip etsin

Back
X