Kayınvalidem

ev sizin değil, ev sahibinin nerede yatacağına karar vermek size düşmez. çok rahatsız olan evinde veya otelde istediği gibi yatabilir.
bence sorun çıkaran sizsiniz.

Burada hiç tanımadığınız insanlara bile bu üslupla cevap verebiliyorsunuz. Aynı üslupla kayinvalidenize orada yatmaması gerektiğini söyleyin olur mu? O da sizin eve gelince sizin nerede yattığınıza karışsın. Çünkü en adaletli böyle olur :işsiz:

Bilmiyorum ben mi abartıyorum kayınvalidem in evi 3 odalı birde 2 oda ve mutfağın ortasında salon gibi toplu oturulan yer var.3. Oda farklı yere açılıyor. Kayınvalidem in evine gittiğimizde eşim ben ve kızım bebek salona açılan odalardan birinde yatıyoruz beşik o odada kayınvalidem diğer odalar boş olduğu halde salonda yatıyor yatak açıyor diğer odalardan yatak olduğu halde.kayınpeder başka yere açılan odada yatıyor bekar kanım salona açılan diğer odada yatıyordu 1 gün durup gitti oda boşalDı.kayınvalidem git kayınpederin yanında yat ben mama hazırlamaya kalkıyorum dedim ben üşüyorum orda dedi.kanım gidince git orda yat buraya yatak hazırlamaya uğraşma dedi eşim burası iyi dedi kadın anlamıyor bi türlü rahatsız olduğumdan kapımın dibinde yatıyor tuvalete kalkıyorum mama yapmaya kalkıyorum rahatsız oluyorum yanından geçerken kapalıyım hazırlanıp düzenlenip çıkıyorum ben mi abartıyorum sizce kapımın dibinde oda yokmuş gibi yatması uygun mu üşüyorum dediği bu yaz ayı
rahat bırakın şu kadınları yaw orda oturdu orda kalktı oda boştu orası soğuktu kapımın önü bu kadarda müdahale etmeye ne hakkınız var..rahatsız oluyorum diyorsunuz karşı tarafın nerde nasıl rahat edeceği hiç aklınıza gelmiyor... Ne abarması canım çok normal bi gelin durumu kusur bulamadında bunumu dert ettin üzülüyorum şu kvlere nedir çektikleri..rahatı için karşı kişinin rahatını önemsemeyen bi gelin düşmüş kadının kısmetine yazık buda onun kaderi..arsız misafir ev sahibini bastırır dedikleri bu zaaaarrr

Takmışsınız kıyafete bayram tatili 9 gün mesela gittik 9 gün boyunca kapımızın dipinde normal mi geçensene yaz tatilinde gittik yine kapımızın dibinde yattı bi kaç gün artık yatağında yat dedik öyle gitti karşı odada kapısı açık yattı yine

9 gün niye evinde kalıyorsunuz ki?

Gidip kalma çok rahatsızsan kadın size mı soracak yatacağı yeri. Misafir olan sizsiniz. Oda vermiş sonuçta. Ayrıca toparlanmak diyorsanız belki mutfakta babası var ne biliyorsunuz? Mecbursunuz doğru düzgün çıkmaya o odadan.

Back
X