- 4 Haziran 2020
- 329
- 786
- 18
- Konu Sahibi kararsiz4300
Herkese merhaba;
Hamileyim, rabbim isteyen bütün kullarına tez vakitte evlat versin hayırlısıyla..
Bir kaç gün önce doktora gittim keseyi görelim, kalp atışını duyalım vs diye.. kayınvalidemle aynı apartmanda yaşıyoruz, birbirimizle pek sorunumuz olmadı, beni pek sevmez gelinim sonucta
ama kavga gürültümüzde pek olmadı bugüne kadar herkes birbirini idare etti diyim. Doktora gideceğim günün sabahı sohbet ederken canım mücver çekti dedim sabah sabah. Ne alaka aş ermek böyle bişey mi ki acaba dedim, gülüştüm. Sonra doktora gittim, kayınvalidem ne aradı ne sordu.. hiç merak etmez mi insan kalp atısı duydun mu? Hersey yolunda mı? Gerçekten üzüldüm sen babannesin yabancı değilsin ki.. herneyse.. düşük tehlikem varmıs cok üzüldüm doktor cok dikkat etmemi istirahat etmemi istedi. Kayınvalidem bir gün sonra aradı naptınız diye(!) kp’den duymus düşük tehlikesini bir gün önceden. Bunu biliyor, aynı apartmanda yanıma cıkıp geçmiş olsun demiyor sanki uzakta oturuyor gibi telefon edıyor. Ama beni asıl üzen ne oldu biliyor musunuz! O gün mücver pişirmiş yemişler, ben ondan zaten mücver istemedim öylesine söylemiştim. Sanırım kayınvalidemin canını çektirmişim, yapmıs, afiyet olsun, ama insan iki tane tabağa koyup vermez mi? Hem hamileyim, hem canım istemiş, hem düşük tehlikem var. Bana yardım etmek zorunda değil, ona güvenip hamile kalmadım ama nezaketen nasıl yemek yapıcaksın ne yiceksin demesini beklerdim. İstemeyeceğimi biliyor ama korktu sanırım belki kabul ederim diye. Gayet sağlıklı ve gençtir kendisi, yaşlı veya hasta olsa nezaketen beklentisine bile girmem
Ben şimdi el gibi aynı apartmanda beni telefonla aramasına mı üzüleyim? Mücver vermemesine mi üzüleyim?( mücver yemem önemli değil, boğazıma düşkün biri değilim yemesemde olur. Ama hamile bir kadına böyle yapması incitti)düşük riski var ona mı? Dedikodu olur vs diye kimseye anlatamıyorum.. burada kimse kimseyi tanımıyor, daha objektif yorumlar alırım diye yazmak istedim.
Hamileyim, rabbim isteyen bütün kullarına tez vakitte evlat versin hayırlısıyla..
Bir kaç gün önce doktora gittim keseyi görelim, kalp atışını duyalım vs diye.. kayınvalidemle aynı apartmanda yaşıyoruz, birbirimizle pek sorunumuz olmadı, beni pek sevmez gelinim sonucta

Ben şimdi el gibi aynı apartmanda beni telefonla aramasına mı üzüleyim? Mücver vermemesine mi üzüleyim?( mücver yemem önemli değil, boğazıma düşkün biri değilim yemesemde olur. Ama hamile bir kadına böyle yapması incitti)düşük riski var ona mı? Dedikodu olur vs diye kimseye anlatamıyorum.. burada kimse kimseyi tanımıyor, daha objektif yorumlar alırım diye yazmak istedim.