- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi Ruhum Buruk
Hanimlar bir kac gun önce kvgile 2 gün üst uste gitme durumumuz oldu.Orada 2 gün yaşadığım seyler beni düşündüren,kirmayayim diye tepkisiz kaldığım ama sonrasinda bu kadin ne yapmaya çalışıyor anlamlandiramagim kafamda dönen sorular var.
Mesela ben cocuklarima tel vermem inanin iceri girip sofrayı kurmamla bir bakıyorum tel ellerinde.Aldığım zaman kötü anne oluyorum cocuklar aglaya zirlaya bir hal oluyorlar.Kadina defalarce verme dememe ragmen sırf verirsem beni severler şeklinde düşündüğünden veriyor.Aldigimda ama anneniz verme diyor o izin vermezse vermem diyor
Cocuklarim gelip beni öpüyor cocuklara ciddi sekilde küstüm hep annenizi öpüyorsun beni öpmüyorsunuzla vicdan yaptiriyor.Sen beni mi kiskanion dedigim de ay aman Allah ömrümden alsin sana versin cocuklarinin başında kal diyor.Esim hepimiz oturduğumuzda bir anda kizima sarılıp ağlamaya başlıyor Allahimm kaderlerini iyi yaz diye.Ortada hic bir sey yok.Sonrasinda ben ölürsem çocuklar beni hatirlarlar mi sorulariyla ortamda herkesten görüş istiyor.Cocuklarimi bebek gibi kucaginda taşıyor kii inanin ben kendilerine son derece güvenli saglam yetiştirmeye çalışıyorum.Kizlarim evde kucakta tasinmak istiyorlar.(Yaslari 4)Tam cikacaz kizim amcasiyla gene telde oyun oynuyor ben ayakkabilarimi giyiyorum kvdem kaynima çocuğa burada kal diyin diyor.Cocuk tabi tel,ilgi,sonsuz hoşgörü kalmak istiyor ikizide onu görünce ağlamaya basliyor.Nolduu diyorum burada kalacagiz diyorlar.Kvme dönüyorum bakıyorum esime bakk babasi ne diyorlarr burada kalacaklarmis.Bize hic doyamiyorlar hep beni cok sevdiklerini söylüyorlar vs ben tabi hadi annecim gidelim....
Kadin kötü biri degil ama anlamdiramiyorum niyetini ogluma ayni sekil yapmaz.Gayet normal davranir.Ben anne görmedim kendi annemde cocuklarima böyle mi olurdu haliyle bilmiyorum.Bildigim sey düzenim bozuluyor,cocularimin kafasi karışıyor ben insan gibi babaanneleriyle zaman geçirsinler istesemde sanki farkli seyler oluyor.
Güncelleme
Aile Danışmanlığına başvuru yaptım.Umarim en kısa zamanda sonuçlanır ve bir faydası olur.
Mesela ben cocuklarima tel vermem inanin iceri girip sofrayı kurmamla bir bakıyorum tel ellerinde.Aldığım zaman kötü anne oluyorum cocuklar aglaya zirlaya bir hal oluyorlar.Kadina defalarce verme dememe ragmen sırf verirsem beni severler şeklinde düşündüğünden veriyor.Aldigimda ama anneniz verme diyor o izin vermezse vermem diyor

Kadin kötü biri degil ama anlamdiramiyorum niyetini ogluma ayni sekil yapmaz.Gayet normal davranir.Ben anne görmedim kendi annemde cocuklarima böyle mi olurdu haliyle bilmiyorum.Bildigim sey düzenim bozuluyor,cocularimin kafasi karışıyor ben insan gibi babaanneleriyle zaman geçirsinler istesemde sanki farkli seyler oluyor.
Güncelleme
Aile Danışmanlığına başvuru yaptım.Umarim en kısa zamanda sonuçlanır ve bir faydası olur.
Son düzenleme: