- Konu Sahibi AYDINLIK1234
Size biraz geçmişimizi anlatayım da herkez neden böyle davrandığımı anlasın.Ben yeni doğum yaptım eve geldim oda bizimle geldi.Çocuğu tutmama,emz,rmeme oturmama kalkmama hatta inanmazsınız eşimle cinsel ilişkime bile karıştı.Gece bebek ağlayınca odaya birden dalardı.Hiç unutmam 10 günlük falan bebek bana eşimle birlikte olduktan sonra o halde bebeği emzirmememi söylemişti fakat farklı terimler kullanarak daha kırkım çıkmamış düşünün.Eşim akşam eve gelirdi ben bebeğin başında beklerdim onlar yemeklerini yerlerdi sonra onlar bebeğin yanında dururlar ben tekbaşıma yemek yerdim tabi tek başına ne kadar yenirse.Lohusa olan onlardı ya.Sabah kalkardım o kahvaltısını yapmış olurdu banada mutfağa sözde kahvaltı hazırlardı ama nasıl 1 tabağas 2 zeytin 1 dilim domates 1 dilim salata çok az peynir bu kadar benim evimde herşeyi benden esirgerdi daha bu anlattıklarım yaşadığımın %1 i bile değil .Doğal olarak bende zamanla ona karşı tavır aldım ama bu olay bardağı taşırdığı için böyle tepkiler koydum