Kayınvalidem

Size biraz geçmişimizi anlatayım da herkez neden böyle davrandığımı anlasın.Ben yeni doğum yaptım eve geldim oda bizimle geldi.Çocuğu tutmama,emz,rmeme oturmama kalkmama hatta inanmazsınız eşimle cinsel ilişkime bile karıştı.Gece bebek ağlayınca odaya birden dalardı.Hiç unutmam 10 günlük falan bebek bana eşimle birlikte olduktan sonra o halde bebeği emzirmememi söylemişti fakat farklı terimler kullanarak daha kırkım çıkmamış düşünün.Eşim akşam eve gelirdi ben bebeğin başında beklerdim onlar yemeklerini yerlerdi sonra onlar bebeğin yanında dururlar ben tekbaşıma yemek yerdim tabi tek başına ne kadar yenirse.Lohusa olan onlardı ya.Sabah kalkardım o kahvaltısını yapmış olurdu banada mutfağa sözde kahvaltı hazırlardı ama nasıl 1 tabağas 2 zeytin 1 dilim domates 1 dilim salata çok az peynir bu kadar benim evimde herşeyi benden esirgerdi daha bu anlattıklarım yaşadığımın %1 i bile değil .Doğal olarak bende zamanla ona karşı tavır aldım ama bu olay bardağı taşırdığı için böyle tepkiler koydum

Kayınpederine sinirlendim kaynanada sinirlendim tabi senin neler çektiğini bilemez kaynanan hiç çalışmamıştır kayınpederde hanımını istediği gibi yönetmiştir artık çağ değişti kadın çalışmadı vakit açlık sınırın altında olunuyor bu iki yaşlının sana anlayış göstermesini bekleme onlar halen başka çağda allah sana sabır versin

Dini açıdanda olsa birincisi ben annemle dahi bu konuları konuşmam kayınvalideminde bu konularla ilgili konuşmasını istemem ikincisi ben küçük yaşta değil 30 yaşında anne oldum neyin ne olduğunu bilebilecek yaştaydım üçüncüsüde daha 10 günlük lohusaydım kırkım bile çıkmamıştı ve söyleyiş tarzı,üslubu ve kullandığı kelimeler hiç hoş değildi

kadın konuşmayı bilmiyosa sen kaç yaşında olursan ol hep aynı tabloyla karşılacan.
odaya dalması zaten başlı başına büyük terbiyesizlik. eşin bişeysöyleme dimi? odaya dalmasına...

İşin, zor biraz ama tabi aranızdaki mesafeyi bilmek lazım eğer çok samimiyseniz aradaki sınır kalkabiliyor benim yeğenime(ablamın oğluna) annem bakıyor zavallı annem bir problem olsa da ablama söyleyemiyor kızamıyor hiçbir koşulda bazen kızıyorum anneme ablam bile olsa kendini bu kadar ezdirme diyorum ne yapayım kızım o da çalışıyo geriliyo diyor,
ama bende bu yazılanları okuyunca allah'a şükürler olsun kayınvalidemle aynı şehirde değiliz diyorum bir kötülüğünü görmedim zaten ayrı şehirlerde olduğumuz için mesafeliyiz ama bir arada olsaydık ve bebeğimi ona bırakmak zorunda kalsaydım çok üzülürdsüm çünkü kayınvalidem disiplinli otoriter sert biri elinde değil yapısı öyle ama ben çocuğumu sevgi ilgi dolu bir ortamda büyütmek isterim
Eğer çocuğuna çok iyi bakıyorsa memnunsan bir yabancıya kreşe vermektense babannesinin yanında büyümesi daha iyi sanırım biraz alttan almalısın

ohooo afedersin seviştiğini kaynanaya sorcan, emzirdiğini sorcan onu sorcan bunu sorcan, canım toruna bakıyor iyi hoşta saolsunda, bakıyor diyede bu kadar afra tafra olur mu canım, böyle bakcaksa hiç bakmasın
oğlu karıya kıza mı gidiyomuş, eee gitmiyor diye madalya tak bari
:37:

ya bide ben gelinimi bal kaymakla beslerim. torunumun annesi, oğlumun karısı başımın tacı.
kuyruk acısı var bu kadında. biri ona vaktinde yapmış senden çıkarıyoooo

Son düzenleme:
gel benim gelinim ol. ama benim yaş kurtarmaz.
geçen bi astrolog dinledim; insanların dönüm noktaları varmış, kiminin 2 yıl, kiminin 3 yıl
busüre tamamladığında iyi bir döneme geçiyormuşsun
yani bi anlamda sıkıntılar döngüsel olarak tekrar eder, aynı şekilde mutluluklar da
hakkımızda hayırlısını isteyelim

çocuğuna sarılınca tüm sıkıntıların azalıyo mu?

Valla gec bile kalmissin mesafe koymakta. Lafi acilirsa soyle bile derim yasadiklarini. Bu ne ala memleketmis kardesim, laf sok, burnunu sok, ayrimcilik yap, bir de bolca gunaha gir, sonra da ne o, o buyuktur elini op. Yok kardesim gulumseyen yuzum hayal olur onun icin. Ezdirmeyin kizlar kendinizi.

Son düzenleme:
Back
X