Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gözümüz yok cnm maşallah diyelim ama 1000 de bir olur senin dedigin gbisi ben bu topiği okuyunca iyice anladım birde başıma gelen son olaylardan sonradaha bugün ağlama krizleri geçrdim yne onun yüzünden.
gözümüz yok cnm maşallah diyelim ama 1000 de bir olur senin dedigin gbisi ben bu topiği okuyunca iyice anladım birde başıma gelen son olaylardan sonradaha bugün ağlama krizleri geçrdim yne onun yüzünden.
kayınvaldemle aynı apartmandayız ve ailemden çok uzaktayım kayınvaldem çok yaşlı ve tarzlarımız çok farklı beni birinin yasinine mevlüte çağırdı bende bu gün hava çok güzel eşimle gezicez dedim nereye gtceniz cart curt surat yaptı bizim burda gelinler yasinlere gelir hizmet eder servis yapar sen nie gelmiyosun falan dedi.bi sürü şey yaa surat yapıyo falan.koskoca nazmazında niyazında kadın gelinler gelir hizmet yapar servis yapr gelmek zorundasın yerine gel kızım dua edersin kuran okunur dese daha iyi değilmiydi beni kendinden soğutuyo resmen ya
zaten buraya hiç alışamadım kmsem yok mahalle 60 yaş üstü offf offf offffff daha bi sürü şey hepsini yazamıyorum bi akıl verin bi yorum yazın kıslar dertleşcek çok şey var:S :84: