Kayınvalidem...

evet ya evet ben buyum napim kşiliğimden ödün verememki onun istedigi gelin olamam oğlu beni secti sevdi gitsin diger oğluna görücü usulü kıs begensin ya.ki ben buyum derken hiç bizamn güler yüzümü eksik etmedim gecenin 12 sinde ble kapımız çalınsa gülerek açtım kadına kapıyı bunlara rağmen daha fazlası isteniyosa yoğumm ben yokkk:))

Ne kadar güzel:nazar::nazar:

Genede hep böyle ol güler yüzünü eksik etme cnım

Kendinden taviz vermeden

Tuttum seni:)

bende de var aynısından.şu ara iyice kıl olmuş durumdayım 65 yaşında ve beni zorla kendi arkadaşlarına götürmek için zorluyo hayır diyorum anlamıyoda 1 saat sonra tekrarlıyo yarın şuraya gidelim diye ya bi sor ben gelmek istiyomuyum hoşlanıyomuyum işimmi var yokkk.dedim ama en sonunda ben senin ortamından zevk almıyorum arkadaşların yada akrabaların bana göre insanlar değil,benim muhabbet edip arkadaş olabilceğim kişiler değiller beni bırak sen git ben evimde mutluyum ddim.oooooff oooooooooooooffffffffffffffffffff

kayınvaldelerimizde yaşıtmız se yne lafını sölemişsin ben ona daha öle ble diyemedim eşimle gezcez bugün falan dedim o tabi lafları saydrdı ki normalde çok sessiz bi kadındr ama gerçek yüzünü gördüm artık ben onun.off ki ne offfff cnm ya rahat bıraksınlar bizi dmi yaa biz onları zorla biyre götürmeye çalışıyozmu ama açıkca sölemekle çok iyi etmişsin ben şimdilk kibarlık yapıyom bşi demiyom ama anlaması lazım yoksa illede sölettircek yani

bene ilk zamanlar bişey diyemiyordum nereye derse peşinde gidiyordum ama baktım olmıcak yani bırak zevk almayı sinirimden çatlıyordum artık.kibarlıkla olmuyo anlamıyorlar en azından benimki anlamıyo hoş böylede anlamıcak yarın yinedicek bana hadi diye allahım bide ısrarcı bazen sırf ısrarından kurtulmak için tamam diyorum sıkıyo benii

ben senin içinde iyi olur diye düşünüyorum diyo benim adıma niye karar veriyosa.yok dedim ben iyi olmuyo beni kocam gezdirir söyledim zaten akşam yemeğe falan çıkıcaz planımız va dedim ne dese beğenirsin iyi benide götürün dedi :) allahımmmm dedim senin ne işin var başbaşa olcaz biz senin gelebilceğin biyer değil dedim.ya demiyoki gençler benim ne işim var düşünceye bakk:113:

yahu kızlar benim kayın validem namaz kılsam neden namaz kılıyorsun diyo 60 yaşında .boşver en iyisini kaynanayı kazana atıp kaynatmalı gelin yandım dedikce altına odun atmalı .
bunu ben diyom ama kendim yapamıyorum :84:

bene ilk zamanlar bişey diyemiyordum nereye derse peşinde gidiyordum ama baktım olmıcak yani bırak zevk almayı sinirimden çatlıyordum artık.kibarlıkla olmuyo anlamıyorlar en azından benimki anlamıyo hoş böylede anlamıcak yarın yinedicek bana hadi diye allahım bide ısrarcı bazen sırf ısrarından kurtulmak için tamam diyorum sıkıyo benii

aynen ya benmkide çok ısrarcı öfffff sıkıcı suskun sessiz kadın ısrara gelnce laf sölemeye gelince dilinin bağı çözüldü

yahu kızlar benim kayın validem namaz kılsam neden namaz kılıyorsun diyo 60 yaşında .boşver en iyisini kaynanayı kazana atıp kaynatmalı gelin yandım dedikce altına odun atmalı .
bunu ben diyom ama kendim yapamıyorum :84:

çüşş ya seninkide apayrı bi alemmiş daha neler duycaz bakalım bu kayınvaldeler hakkında hepsi
nin saçma sapan huyları var ya damatlar şanslı valla bizim annelerimiz onlara karışmıyo etmiyo

İlk baştan tepkini, tavrını net koyarsan rahat edersin. Her defasında kırmıycam, üzmiycem diye geçiştirirsen ve arada bir teklifini kabul eder gönlünü yaparsan, inan bana çok çekersin. Ve asla memnun edemezsin tam anlamıyla.

Bence uygun bir dille ama net olarak "ben ibadetimi evde yapmayı seviyorum, gelmeyeceğim, lütfen davet etmeyin" de.
Eğer eşinin bu konuda baskısı yoksa, sen kendini neden sıkıyorsun ki.

Şu an seni kendi bildiğine göre şekillendirmeye çalışıyor, bu şekle girmeyeceğini anlarsa vazgeçecektir.

Son düzenleme:
canım sen yine bildiğini oku zıtlaşmadan
Gitmek istemiyorsan işimiz var dersin
O da bir surat asar iki surat asar seni öyle kabulleniverir

şimdiki gelinlerden genç kızlara gelen en büyük tavsiye...

1) asla tek çocuk olan bir erkekle evlenme
2) asla kayınvalidenle aynı binada- aynı mahallede mümkünse aynı semtte oturma
3) asla ana kuzusu biriyle evlenme

ne diyeyim allah kimseye yaşatmasın el kapısı el kızı oluyorsun da allah insaflı vicdanlı birine denk getirsin...

ne diyeyim allah kimseye yaşatmasın el kapısı el kızı oluyorsun da allah insaflı vicdanlı birine denk getirsin...

kesinliklekatılıyorum cok dogru
bişey daha ekliyim
kesinlikle dul kaynananın oğluyla evlenmeyın..

kesinliklekatılıyorum cok dogru
bişey daha ekliyim
kesinlikle dul kaynananın oğluyla evlenmeyın..

kızlar tespitleriniz süper ama malesef bi çok genç kız aşktan gözü kör olmuş bi halde bu hataları yapıyor. en yakın arkadaşlarımdan bi tanesi dul kaynanası olcak, kadın bunlara ev alacakmış diye seviniyo kız ama tahminimce yanlarında yaşamak için yol yapıyor. nişanlılar şimdi çok tatlı kadın falan diyor. nişanlıyken benimki de dünya tatlısıydı ah ahh:30:

kızlar tespitleriniz süper ama malesef bi çok genç kız aşktan gözü kör olmuş bi halde bu hataları yapıyor. en yakın arkadaşlarımdan bi tanesi dul kaynanası olcak, kadın bunlara ev alacakmış diye seviniyo kız ama tahminimce yanlarında yaşamak için yol yapıyor. nişanlılar şimdi çok tatlı kadın falan diyor. nişanlıyken benimki de dünya tatlısıydı ah ahh:30:

şekerler süpersiniz aynen benmde evlenecek kızlara tavsiyem körü kütük aşık olsanızda açın gözünüzü asla ve asla aynı apartmana yada mahalleye gelin gitmeyin ve aileniz olmadıgı eşinizin ailesinin oldugu bi yere gelin gitmeyinn.benm o sessiz kadıncaz dediğm kaynanam şimdi vırvırvır dırdırdır laf sölemeye başladı

şekerler süpersiniz aynen benmde evlenecek kızlara tavsiyem körü kütük aşık olsanızda açın gözünüzü asla ve asla aynı apartmana yada mahalleye gelin gitmeyin ve aileniz olmadıgı eşinizin ailesinin oldugu bi yere gelin gitmeyinn.benm o sessiz kadıncaz dediğm kaynanam şimdi vırvırvır dırdırdır laf sölemeye başladı

kıss öle deme benım annecıgım cok ıyıdır... :69::69::69::69::69: karsı bınamdaaa:69::69:

Back
X