kayinvalidem :(

Senin yerinde olsam hicccc takmazdim kafama...
istedigini dusunsun , sonucta sen biliyosun ne yaptiginu.
biraz anlayisizmis kaynanan ...

Bosver , ustunde durma ya degmez.

ben 1,5 senelik evliyim, üniversite iş hayatı derken evlendikten sonra öğrendim yemek yapmayı Kaynanam hayatında su böreği açmamış, benim su böreğime 9 kat olması gerekiyorsu bu 10 kat güzel olmamış diyor. Hayatında içli köfte yapmamış, benim gibi de yapanyok çevresinde, bu biraz sert gibi diyor.

Benim yemeklerime yeni evli olmamama rağmen herkes hayran, annem babam bile yerken çok şaşırıyor. Ama kaynanamın yemek konusunda hiç iddialı olmamasına rağmen benim yemeklerime bir kulp buluyor. Bende hiç 'bir günde sen yap yiyelim' diye saygısızlık yapmıyorum. Çünkü masada diğer bulunanlar, eşim kayınpederim yemeklerimin lezzetinin yeterince farkında. Bende artık savunmaya bile geçmiyorum yemeklerimi, kendi söyleyip kendi dinliyor masada

Sizde çok takmayın

Büyütmeye değmeyecek bir mevzu.
Can sıktığına değmez.
Oturup afiyetle yiyecektin karşısında.
Bu kadar küçük şeylere takılmayın yaa:))
Kilona niye laf söylemiş anlayamadım.
GAyette güzel bir kilo ve boydaymışsın.
Önemli olan senin kendini bilmen değil mi.
Kayınvaliden kendince sana saracak bi mevzu arıyor galiba:))

Söyleyişindeki imayı orda olduğunuz için siz daha iyi bilirsiniz tabiki de, bana sanki sarmayı gerçekten çok beğendiği için size iltifat amaçlı imaymış gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…