kayınvalidem

Sever8888

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
171
16
298
Kocaeli
arkadaşlar kayınvalidem eşime denize gidelim demiş ben eşime baş başa gidelim demiştim daha gitmedi şimdi bana diyo annemlerle denize gidelimmi diye bende sen git dedm ben hiç gitmek istemiyorm kayınvalidemleri sevmiyorum çok soğudum onun her seferinde oğlunu vıcık vıcık sevmesi beni nefret ettirdi kendininden oğlu yanındayken ben yokmuşum gibi davranıyo benm ailem uzakta sinir oluyorm onun nispet yapar gibi hallerine o yüzden onunla birlikte zaman geçirmek istemiyorm eşim can atıyo tabi

ya sinir oluyorum erkekler eşlerini tek başlarına gönderirler işlerini bahane ederek ailelerimizin yanına ama biz kuyruk gibi eşimizin yanında olmazsak ailesinin yanında hemen laf söylerler ben hep gitmek zorundamıyım ya eşimle ailesinin yanına

tatil konusunda haklısın tamamen, evlenınce kıymete bınıyorlar evlatlar ve aileler.
ama oglunu vıcık vıcık sevmek konusunda haksızsın onun evladı o sevecek tabi.
kıskanıyorsan bu senın sorunun.

Temel sorun , eşinizin aile bireylerini sevmemenizden kaynaklanıyor sanırım ki. Bu konunuz dahil 12 konunuzda eşinizin ailesi ile ilgili. Temel sorunu çözmek için çaba harcamadığınız sürece sonuç değişmeyecektir.

Ki eski konularınıza göz attığımda siz yokmuşsunuz gibi davranıldığını algılamadım. Oğluma iyi bak gibi sözlerin altında biraz fazla art niyet aramış ve kendi kendinizi soğutmuş olabilir misiniz ?

ben 4 yıllık evliyim eşimin ailesine soğukluğum bir senedir başladı ben kendm isteyerek eşim başka ilde çalışmak zorunda kaldığı için kayınvalidemlerde 6-7 ay kaldım ama şu son 1 senedir birikti herşey ufak tefek şeyler diye görüp önemsemiyordm başta ama 1 yıldır herşey birikti çok soğudm onlardan benm de annem vardı ikimizde ailelerimize eşit uzaklıktaydık ama eşim hergün annesini aradı başı bile ağrısa benim ilgimi görmeyip annesini aradı bende annnemden uzaktm ama böyle değildm yeni yuvama alışmak eşimi benmsemek açısından aileme sık sık gitmedm arayıp her yaşadığm şeyi sıkıntlarımı aileme anlatmadm ama kayınvalidem uzaktada olsa hep bizim evimizin içerisindeydi ve oğlunu hep bana nispet yaparcasına sevdi yanmda o da hergün aradı oğlunu bana hep oğluma iyi bak dedi bişey getirse evimize oğluma yap yedir dedi sanki ben çöpe atacakmışım gibi burada ayrıntılı anlatamıyorm ama bi çok şeyde oğluyla arama girdi eşim ona bi konuda sert davransa oğluma ne yaptn diye bana çemkirdi bense tek bi kelime söylemedm kayınpederi bana kızı gibi ilgi gösteriyodu bende onu o derece seviyordm ama kayınvalidem bana kocasını kötüledi ondan soğumam için kızları ne yaparsa yapsın hep bana sen onları idare etcen dedi oysa ben hepsinden küçüğüm ama onlara siz ablası sayılırsınız büyüksünüz ona göre davranın demedi kızlarına hep bişeyşler alıp bana gelince sana şunu beğenmiştim ama param yoktu alacaktm kapalydı alacaktm dedi ben muhtaçmışım gibi oysa ben yemin ederrim eşime her bayramda annene babana şunu alalım bunu alalım hediye diyen bi insanm eşim düşünmez bunları kendi annemden önce tutarm onu bilirimki annem ben hiç bişey yapmasam da beni sever ama kayınvalidem anne desemde gönül koyar bana birlikte oturmak istediler eşim istedi ama ben istemedm bunu ben söyleyince yanlış anlarlar diye kırılırlar diye eşimin söylemesini istedm eşim uygun bi dille söyledi ama kayınvalidem yine bana dönerek bu tavırlarından vazgeç kim aklına giriyo bilmem ama yanlış yoldasın dedi bense sadece olmaz diyebildm bunun yüzünden kayınpederm bana tavıır aldı evime gelmedi konuşmadı benle kayınvalidem özür dile babandan dedi bende ben yanlış birşey yapmadm yapmış olsaydm sen söylemeden dilerdm dedim ben önceden böyle şeyleri görmezden gelirdm ama artık dayanamıyorm zaten bebeğim olmuyo stresliyim bütün bunlarda birikti bi insan anne dediği insanda kolay kolay sğumaz ben ki o her hasta olduğunda eşimi 1 hafta yanlız bırakıp onun yanına giden bi insandm herşeye gelince çok bilgili çok görgülü anlayışlı bana gelince öyle değil sırf onlarla oturmak istemedm diye bana siz bize bakmazsınız diyo ama lafa gelince gelin eşinin ailesine bakmak zorunda değilmiş bu sadece onun için geçerli kendi kayınvalidesi ve kayınpederi için ama bana geçerli değil ben gelinim bakmak zorundaym daha 47 yaşında görseniz benden genç duruyo

arkadaşm ben sevmesine bişey demiyorm tabiki sevecek ama sevmenin de bi adabı vardır üstüne basa basa oğluba iyi bak oğluma yap yedir oğlum oğlum sevmek vardır sevmek vardır bazı anneler sever gerçekten vıcık vıcık onun masum olduğunu anşlarsın ama bana hissettiriyo severken

ayrıca ben evlendiğimde kayınvalidem bana anne de dedi peki anne kelimesiyle bütün bunlar zıt değilmi anne diyorm ama artık ağzımdan zor çıkıyo kızı yerine koysa bana sözlerine dikkat eder hareketlerine dikkat eder oğlunu elinden kapmış biri gibi davranmaz bana kızlarıki ona her ağızlarına gelen şeyi söylerler hiç sakınmazlar onlar bile şikayetçidir annelerinden ben se ona bugüne kadar tek bikırıcı söz söylemedm belki söyleseydm benden iyisi olmazdı bende içimde bişey biriktirmedğm için daha rahat olurdm belki ama her zaman saygılı insan arka planda kalıyo nasılsa ses çıkartmaz hursımı alayım diye ha şununda farkındaym benden kat kat zor şeyler yaşayıpta halen kayınvalidesiyle muhatap olmak zorunda olanlar ona halen anne diyenler var ama herkes yaşadığını bilir yinede şükür öyle bişeyki bayram geliyo benm ailemde memlekete gelecek bende kayınvalidemlere gideceğim aynı memleketliyiz ama ben anneme bayramda nasıl gideceğm yanlarında nasıl 2-3 gün kalacağm eşimle diye düşünüyorm çünkü ben her gittiğimde geldiğimde bana yüzü bi karış oluyo görümcelerim bile kardeşlerine sen gel karın kalsın anneisnin yanında diyolar bunları yaşıyorm ve abartıyorm demi

Kocan ailesinden taraf çıkıyosa istersen ağzında kuş tut sen bunlara katlandığın sürece ezilen taraf olacaksın.

Canım bende kayinvalideme çok sinir oluyorum... Oğlunu benden kiskaniyo
ben ne zaman eşimin yanına gitsem aradan 5 dk geçmeden beni çağırıp biseyler yaptırıyor.biz aynı evde kalıyoruz malesef :/ ama çok kıskanıyor herseyime karışır laf söyler...

Oglunu isterse vicik.vicik Sever , ister resmi sever ..
Bu kimseyi ilgilendirmez..
Ama deniz konusunda tabiki haklisin , senle.gitmemis ailesiyle gidiyosa ..
Haksizlik etmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…