• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem:(

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
arkadaşlar ben kayınvalidemle nasıl bi gaflet anıma geldiyse altlı ustlu oturdm.cunku yaşadığımız yer çok küçük ve başka boş ev yoktu duzgun.
kayınvalidem sözde hiçbirşeyime karışmıyor fakat konu komşu çaya çağrsa benide çağırıolar,kocaman kadınlarla çaya gidiorum.gitmesem gelini gelmedi diyecekler,mahcup oluomus kaynanam.kayınvalidemın arkadasları onlar benim değil.onlarda gelın diye beni süzüolar falan,hosuma gitmio yani hal ve hareketler,samimiyetsiz buluyorum.
kayınpederimin ciddi rasızlığı var.kayınvalidem kendi gidemeyeceği yerlere dugun,sunnet,bayram ziyareti vb.ben gelemem ama gelinim gelir dio.ya daha 4 ay olmadı ben evleneli.bnm yerime eşimin yerine söz verio millete.sonrada bn böyle dedim gidermisin?gitmem desem bozulacak,ama gitmekte istemiyorum:KK43:kocama desem annen böle yapmasın die annemi şikayet edip durma dicek yine bosuna biz tartısdığımızla kalacagız..
pazara giderken bile sölemeden gidemiyorum neden söylemio dicekler die.sölesem de o da gelmek isteyecek.ben kaç sene okudum çalıştım,hiç kendimi böyle koyun gibi hissetmemiştim
napayım ben,bunlar normal şeyler mi alışmayamı çalışayım:KK43:
bu arada eşim pazara tek gitmeme,yada annesinin gel dediği bi yere gitmememe falan bişey demez.sen bilirsin der de ben kayınvalidem açısından soruyorum.normal bişeyse bende sorun etmemeye çalışayım

Esin birsey demiyorsa yavas yavas azalt, sonra da cok sorun olursa anne sen arkadaslarinla rahat edesin diye gelmiyorum o arada kendim vakit geciriyorum beni dusunme ben iyiyim boyle de kapa. Pazara giderken soyleme sitem ederse bi dahakine soylerim unutmusum de , yerine gitmeniz gereken birseye katilama yavas yavas tepki vermeden yaparsan sadece kendin istedigin zaman yapacak duzeye gelirsin oteki turlu her zaman mecburmussun gibi hissedersin. Kursa felan yazilip kendi arkadas grubunu olustur .

arkadaşlar ben kayınvalidemle nasıl bi gaflet anıma geldiyse altlı ustlu oturdm.cunku yaşadığımız yer çok küçük bi ilçe ve başka boş ev yoktu duzgun.
kayınvalidem sözde hiçbirşeyime karışmıyor fakat konu komşu çaya çağrsa benide çağırıolar,kocaman kadınlarla çaya gidiorum.gitmesem gelini gelmedi diyecekler,mahcup oluomus kaynanam.kayınvalidemın arkadasları onlar benim değil.onlarda gelın diye beni süzüolar falan,hosuma gitmio yani hal ve hareketler,samimiyetsiz buluyorum.
kayınpederimin ciddi rasızlığı var.kendi gidemeyeceği yerlere dugun,sunnet,bayram ziyareti vb.ben gelemem ama gelinim gelir dio.ya daha 4 ay olmadı ben evleneli.bnm yerime eşimin yerine söz verio millete.sonrada bn böyle dedim gidermisin?gitmem desem bozulacak,ama gitmekte istemiyorum:KK43:kocama desem annen böle yapmasın die annemi şikayet edip durma dicek yine bosuna biz tartısdığımızla kalacagız..
pazara giderken bile sölemeden gidemiyorum neden söylemio dicekler die.sölesem de o da gelmek isteyecek.ben kaç sene okudum çalıştım,hiç kendimi böyle koyun gibi hissetmemiştim
bu arada eşim pazara tek gitmeme,yada annesinin gel dediği bi yere gitmememe falan bişey demez.sen bilirsin der de ben kayınvalidem açısından soruyorum.normal bişeyse bende sorun etmemeye çalışayım
Merhaba;
seni çok iyi anlıyorum ben de kayınvalidemle 7 yıl altlı üstlü oturdum dediğin gibi sözde hiçbirşeye karışmıyor ama bir baksan herşeyimin içinde
baştan tavrını koy lütfen nasıl başlarsa öyle gidiyor ben tavrımı koymadım salaklığıma ve cahilliğime geldi şimdi 2 aydır ayrıldım onlardan kendi evimize taşındık ama çalışıyorum gelip gidip çocuğuma bakıyor ve gelip gittiğinde çoğu mutfak eşyalarımı bir yerlere kaldırıyor filan işten eve gelip o dar zamanda yemek yapmaya çalışıyorum birde onu bunu aramak zorunda kalıyorum
bir de fazla yüz göz olma mesafeni koy yoksa başa çıkmazsın istekleri hiç bitmiyor onun düğünü bunun oturması derken eşim de gelmezdi ben ve o gitmek zorunda kalırdım ayıp olmasın diye gel zaman git zaman heryere ikimiz gider olduk benim eşim zaten düğün davet vs sevmez gelmez. her şeyi düşünerek yap
mesela bi misafirimiz gelirdi arkadaşlarımız o da örgüsünü alır çıkar gelirdi
gelme demek de olmaz bi özelin olmuyor altlı üstlü olunca Allah kolaylık versin

Üzgünüm ama uzak kalmadiginiz sürece bu böyle devam eder... Birine hesap vermeyi hic sevmem. Ilk evlendigimde anneme falan gitmeme karismaya calisinca hemen lafimi yapistirdim. Bi daha da lafini etmedi.Kimse karisamaz.. siz de karistirtmayin yoksa daha da cok sorun olur. Valla cok zor Allah yardimciniz olsjn..

Ayy konusma tarziniz cok kibar geldi bana.İstemedende olsa yapiyorsunuz.Sanirim aranizda hic sorun yok.Tek konu buysa ufaktan anne yorgunum yada bugun kendimi iyi hissetmiyorum diyebilirsiniz

Madem eşin de kayınvaliden de durumunu anlamıyor.
Bahane üret. Ama güler yüzle hiç tersleme. Ne onlar sana birşey diyebilsin ne sen onlara. Bir süre sonra kesilir.

Oohoo sen baştan ipleri vermişin kadında bağlamış koluna
Çağırdığında 1 git 1 gitme 1 git 2 gitme böyle böyle azalt ve kaldır ortadan altın kızlarla çay içmeyi
Pazara giderken çarşıya giderken haber verme gardiyan mı kv?
O laf edicek bu laf edicek zihniyetini aşş!
Dicek olan ağzınla kv ne kuş tutsan gene söyler
Eşinede çok büyük bişey olmadan şikayet etme alışırsa büyük bişeyde olsa takmaz
Otur canım evinde uzat bacaklarını tekbaşına iç çayını

Merhaba;
seni çok iyi anlıyorum ben de kayınvalidemle 7 yıl altlı üstlü oturdum dediğin gibi sözde hiçbirşeye karışmıyor ama bir baksan herşeyimin içinde
baştan tavrını koy lütfen nasıl başlarsa öyle gidiyor ben tavrımı koymadım salaklığıma ve cahilliğime geldi şimdi 2 aydır ayrıldım onlardan kendi evimize taşındık ama çalışıyorum gelip gidip çocuğuma bakıyor ve gelip gittiğinde çoğu mutfak eşyalarımı bir yerlere kaldırıyor filan işten eve gelip o dar zamanda yemek yapmaya çalışıyorum birde onu bunu aramak zorunda kalıyorum
bir de fazla yüz göz olma mesafeni koy yoksa başa çıkmazsın istekleri hiç bitmiyor onun düğünü bunun oturması derken eşim de gelmezdi ben ve o gitmek zorunda kalırdım ayıp olmasın diye gel zaman git zaman heryere ikimiz gider olduk benim eşim zaten düğün davet vs sevmez gelmez. her şeyi düşünerek yap
mesela bi misafirimiz gelirdi arkadaşlarımız o da örgüsünü alır çıkar gelirdi
gelme demek de olmaz bi özelin olmuyor altlı üstlü olunca Allah kolaylık versin
gercekten beni çok iyi anlamışsın,bende kırmak istemiyorum ama dediğin gibi baya baya kanka olucam kayınvalidemle pazar gitmeler oturmalara gitmeler falan:)ortada kötü bişeyde yok gibi gözüküo ama düşündükçe bazen çok bunalıyorum.
sizin nasıldı ilişkiniz.benimkiler beraber mangala falan gidelim istiolar.ya ben daha yeni evliyim gitsem eşimle giderim.ne bilim ben mi çok yabaniyim:(

Oohoo sen baştan ipleri vermişin kadında bağlamış koluna
Çağırdığında 1 git 1 gitme 1 git 2 gitme böyle böyle azalt ve kaldır ortadan altın kızlarla çay içmeyi
Pazara giderken çarşıya giderken haber verme gardiyan mı kv?
O laf edicek bu laf edicek zihniyetini aşş!
Dicek olan ağzınla kv ne kuş tutsan gene söyler
Eşinede çok büyük bişey olmadan şikayet etme alışırsa büyük bişeyde olsa takmaz
Otur canım evinde uzat bacaklarını tekbaşına iç çayını
süpersin:)dpğru diyorsun aslında,teşekkürler..

gercekten beni çok iyi anlamışsın,bende kırmak istemiyorum ama dediğin gibi baya baya kanka olucam kayınvalidemle pazar gitmeler oturmalara gitmeler falan:)ortada kötü bişeyde yok gibi gözüküo ama düşündükçe bazen çok bunalıyorum.
sizin nasıldı ilişkiniz.benimkiler beraber mangala falan gidelim istiolar.ya ben daha yeni evliyim gitsem eşimle giderim.ne bilim ben mi çok yabaniyim:KK43:
işte bende kırmak istemedim hala da istemem ama olan bana oluyor hayır demeyi bilmek gerekiyor
tabi zaman zaman vakit geçirilir ama biz çok içli dışlı olduk malesef benim yaptığım hataları yapma benim yerimde başka biri olsa 7 yılda çok kez kavga ederdi kv ile ama biz bir ker bile tartışmadık
hayır demeyi bilirsen başta biraz zorluk çekersin ama sonradan rahat edersin
bu arada altlı üstlü oturmanın faydaları da var ama önce sınırlarını bi koy mutlaka

bende yakında evlenicem umarım anası bana karışmaz... ben anneme bile gerekince taviz vermem o da kimmiş beni yönlendiricekkk pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :=)

bende yakında evlenicem umarım anası bana karışmaz... ben anneme bile gerekince taviz vermem o da kimmiş beni yönlendiricekkk pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :=)
kendi annene gitmicem yapmıcam diyebiliorsun ama kayınvalide olunca o okadar kolay olmuor cnm:)

arkadaşlar ben kayınvalidemle nasıl bi gaflet anıma geldiyse altlı ustlu oturdm.cunku yaşadığımız yer çok küçük ve başka boş ev yoktu duzgun.
kayınpederimin ciddi rasızlığı var.kayınvalidem kendi gidemeyeceği yerlere dugun,sunnet,bayram ziyareti vb.ben gelemem ama gelinim gelir dio.ya daha 4 ay olmadı ben evleneli.bnm yerime eşimin yerine söz verio millete.sonrada bn böyle dedim gidermisin?gitmem desem bozulacak,ama gitmekte istemiyorum:KK43:kocama desem annen böle yapmasın die annemi şikayet edip durma dicek yine bosuna biz tartısdığımızla kalacagız..
Yavrum ahirda otursaydin altinda oturmaktansa

işte bende kırmak istemedim hala da istemem ama olan bana oluyor hayır demeyi bilmek gerekiyor
tabi zaman zaman vakit geçirilir ama biz çok içli dışlı olduk malesef benim yaptığım hataları yapma benim yerimde başka biri olsa 7 yılda çok kez kavga ederdi kv ile ama biz bir ker bile tartışmadık
hayır demeyi bilirsen başta biraz zorluk çekersin ama sonradan rahat edersin
bu arada altlı üstlü oturmanın faydaları da var ama önce sınırlarını bi koy mutlaka
dediğin gibi misafir gelio kime geldiği belli değil.off poff..mesela hergün bi aşağı inip halini hatrını sorayım istiolar.siz her gün iniyormuydunuz.valla ben inmiyorum,onada beklentileri olduğunu bildiğim için rasızlık duyuyorum

Daha çok kendi istediğin yaşam tarzını oluşturmaya çalış canım.
Arada hatır için çiğ tavuk yemek gerekse de hep hep değil.
K.valide de gelinine fazlaca bel bağlamaması gerektiğini anlasın.

kendi annene gitmicem yapmıcam diyebiliorsun ama kayınvalide olunca o okadar kolay olmuor cnm:)

tatlım ben onnun ağzını yırtarımmmm kocam olucak kişi.. eğer ki onu savunucaksa evlenmeseydi anasınında onundaa aaaaaaaaaaaaaaaaa ben de insanım o da kimmiş be... yolarım onun saçını başını manyak kadınn !

kızlar valla ben baştan yüz vermeme taraftarıyım o da neymişşş kimse işime karışamaz. baktım olmuyor alırım valizimi anneme 10 günlük tatile giderim ... kaynana kaynana başın tandırda yanaaaa....

kızlar valla ben baştan yüz vermeme taraftarıyım o da neymişşş kimse işime karışamaz. baktım olmuyor alırım valizimi anneme 10 günlük tatile giderim ... kaynana kaynana başın tandırda yanaaaa....

sizi süper bir evlilik hayatı bekliyor... :KK50:
kavak yelleri iyi esiyor galiba :KK45:

Back
X