Kayınvalidem !!!

Anlıyorum. Ama işte ister isteemz bir araya gelıyoruz. 3 haftada bir gidiyoruz zaten. Ama yeri gelıyor. 2 hafta üst üste gittğimiz zamnlarda oluyor. Cuma,c.tsi pazar 3 gün orada kalıyoruz. :/
Size tavsiyem yatıya kalma işlerini derhal bırakın sonu hiç iyi olmuyor tecrübeyle sabit

Size tavsiyem yatıya kalma işlerini derhal bırakın sonu hiç iyi olmuyor tecrübeyle sabit
Ama mecbur kalıyoruz işte. Arabamız yok. 3 haftada bir hafta sonu ordayız kalıyoruz. Evimiz 1 saat uzaklıkta. oranın servisinin de bi saati var. Son araba hem merkez de hem ilçede erken saatte bitiyor. Bizim oraya gidip gelmemiz 40 tl'ye mal oluyor. 1 günlük git ,o günün akşamı araba bin 40 lira gitsin. Değmez ki 1 gün için. Hiç gitmemekte olmuyor. Gittiğinde geri dönmekte dedıkoduya sebebiyet verir. Kv,kp özellikle ne oldu şişmdi bunlara nniye gidiyolar biseymı oldu dıye arastırırlar,tartısma ortamı olabilir. Zaten eşim asla ve asla böyle seyı kabul etmez. Ne oldu şimdi der. Kalmak istemıyorm dediğim zamanda ,tamam zaten alt tarafı 2 gece dıyor.. :/

Ama mecbur kalıyoruz işte. Arabamız yok. 3 haftada bir hafta sonu ordayız kalıyoruz. Evimiz 1 saat uzaklıkta. oranın servisinin de bi saati var. Son araba hem merkez de hem ilçede erken saatte bitiyor. Bizim oraya gidip gelmemiz 40 tl'ye mal oluyor. 1 günlük git ,o günün akşamı araba bin 40 lira gitsin. Değmez ki 1 gün için. Hiç gitmemekte olmuyor. Gittiğinde geri dönmekte dedıkoduya sebebiyet verir. Kv,kp özellikle ne oldu şişmdi bunlara nniye gidiyolar biseymı oldu dıye arastırırlar,tartısma ortamı olabilir. Zaten eşim asla ve asla böyle seyı kabul etmez. Ne oldu şimdi der. Kalmak istemıyorm dediğim zamanda ,tamam zaten alt tarafı 2 gece dıyor.. :/
Servis olmaması kötüymüş
Bizim her saat servis olduğu halde her hafta yatıya kalıyorduk, eninde sonunda b.ka sardık...
Bir yerde yatıya kalınca gereksiz yüzgöz olunuyor, herşey saçma bir hal alıyor...

Çocuk olursa daha da sinir bozucu olacak bu gidip kalma olayları

Servis olmaması kötüymüş
Bizim her saat servis olduğu halde her hafta yatıya kalıyorduk, eninde sonunda b.ka sardık...
Bir yerde yatıya kalınca gereksiz yüzgöz olunuyor, herşey saçma bir hal alıyor...

Çocuk olursa daha da sinir bozucu olacak bu gidip kalma olayları

3 haftada bir gidiyoruz. Bazen 2 hafta üst üste de gittiğimiz oluyor. Hele heleeee bayramlarda. Kurabn bayramı 9gün mesela. Eşim işten çıktığı gibi gideriz. 9 gün kalırız kvdemlerde düşünün artk gerisini.. :/ çocuk olunca nasıl sinir bozucu olucak misal, ne gibii.. :( ?

bence hiçbir probleminiz yok.
seniz sadece bunalmışsın.
elbette torununa bakacak annesi çalışıyor çünkü.
çalışmayan birinin çocuğuna neden başkası baksın ki?
he zaten lohusalık falan da illa gelirler o zaman da o psikoloji ile sen istemezsin zaten.

diğer dedikodu kısmı da kadınlar bir araya gelince malesef fıtrat gereği atıp tutuyorlar. çok da büyütülecek bir konu değil.
yani ne seni rencide ediyor, ne oğlunu dolduruyor, ne sizi ayırmaya çalışıyor, ne evinin anahtarını alıyor, ne seni aşağılıyor vs..

yani sıkıntı yok gibi. 3 hafta da bir de elbette gidilmeli yani.
bence sorun sen de içinde büyütmüşsün yok yere.

3 haftada bir gidiyoruz. Bazen 2 hafta üst üste de gittiğimiz oluyor. Hele heleeee bayramlarda. Kurabn bayramı 9gün mesela. Eşim işten çıktığı gibi gideriz. 9 gün kalırız kvdemlerde düşünün artk gerisini.. :/ çocuk olunca nasıl sinir bozucu olucak misal, ne gibii.. :KK43: ?
Çocuk olunca evde alışılmış bir düzen oluyor, emme zamanı uyuma zamanı, evin sıcaklığı gb düzenler, kvlerde o düzeni sürdürmek mümkün olmuyor, gelen giden kucaklayıp mıncıklamak istiyor, siz müsade etmeyince yanlış anlıyorlar, uyku düzeni berbat oluyor eve dönünce şaşı beş oluyor yavrucak.

Bizim kvlerin evi doğalgazlı ve sonuna kadar açtıkları halde ev çok sıcak olmuyor, bizim ev sürekli 28derece, belki bu sıcaklık da fazla ama sonuçta doğduğundan beri bu düzene alışkın bebek, kv ye gidince kat kat giyiniyor gaz bombasına dönüyor.
Bir de yatıya gidilen yere iki kişiyken bir minik valiz yeter belki ama çocuk olunca bir yük eşyayla gidiliyor, herşeyi aldım sanıyorsun yanına ama mutlaka birşey unutulmuş oluyor...
Çocuk olmadan yatıya kalma işini halletmenizi tavsiye ederim

bence hiçbir probleminiz yok.
seniz sadece bunalmışsın.
elbette torununa bakacak annesi çalışıyor çünkü.
çalışmayan birinin çocuğuna neden başkası baksın ki?
he zaten lohusalık falan da illa gelirler o zaman da o psikoloji ile sen istemezsin zaten.

diğer dedikodu kısmı da kadınlar bir araya gelince malesef fıtrat gereği atıp tutuyorlar. çok da büyütülecek bir konu değil.
yani ne seni rencide ediyor, ne oğlunu dolduruyor, ne sizi ayırmaya çalışıyor, ne evinin anahtarını alıyor, ne seni aşağılıyor vs..

yani sıkıntı yok gibi. 3 hafta da bir de elbette gidilmeli yani.
bence sorun sen de içinde büyütmüşsün yok yere.

Evet dedim ya,paranoya bağladım. Sürekli kvdemi gözlemler haldeyim. Bir şey söyelse,bahsettse acaba bana mı laf vuruşturuyor,gönderme yapıyor diye düşünüyorum. Hareket ,tavırlarını çok inceliyorum. Eve gelincede kafam kazan oluyor 3 gün kendime gelemiyorum. Neden böyle bilmiyorum :(

Çocuk olunca evde alışılmış bir düzen oluyor, emme zamanı uyuma zamanı, evin sıcaklığı gb düzenler, kvlerde o düzeni sürdürmek mümkün olmuyor, gelen giden kucaklayıp mıncıklamak istiyor, siz müsade etmeyince yanlış anlıyorlar, uyku düzeni berbat oluyor eve dönünce şaşı beş oluyor yavrucak.

Bizim kvlerin evi doğalgazlı ve sonuna kadar açtıkları halde ev çok sıcak olmuyor, bizim ev sürekli 28derece, belki bu sıcaklık da fazla ama sonuçta doğduğundan beri bu düzene alışkın bebek, kv ye gidince kat kat giyiniyor gaz bombasına dönüyor.
Bir de yatıya gidilen yere iki kişiyken bir minik valiz yeter belki ama çocuk olunca bir yük eşyayla gidiliyor, herşeyi aldım sanıyorsun yanına ama mutlaka birşey unutulmuş oluyor...
Çocuk olmadan yatıya kalma işini halletmenizi tavsiye ederim

Eğer merkeze tayinimiz çıkarsa biz rahat soluk alırız. Çocuk olsa bile,onlara sadece misafirliğe gideriz evimize döneriz. Ama arabamız olmadığından+1 saat uzaklıkta olduğumuzdan kalmak zorunda kalıyorum. ALLAHın izniyle arabamızı alsak helalinden bir de hayırlısıyla merkeze tayinimiz çıksa,çok güzel olacak her sey dıye düşünüyorum. Ama ben bundan da bir takıntı çıakrıyorm. Merkezde onlar ya,b,izde merkezd eolduğumuz zaman onalra daha yakın olucak yani aynı şehrin içinde olucaz sonucta. Kvdemlerinde arabaları var . İstedikleri zaman bize gelebilme imkanları olucak Eşimde zırt pırt gitmek istiyecek belkide .. :/ bizi süreklı yemeğe vs cağırıcaklar. Acaba böyle halim ve konumum aslında daha mı avantajlı bilemiyorum ? :(

Eğer merkeze tayinimiz çıkarsa biz rahat soluk alırız. Çocuk olsa bile,onlara sadece misafirliğe gideriz evimize döneriz. Ama arabamız olmadığından+1 saat uzaklıkta olduğumuzdan kalmak zorunda kalıyorum. ALLAHın izniyle arabamızı alsak helalinden bir de hayırlısıyla merkeze tayinimiz çıksa,çok güzel olacak her sey dıye düşünüyorum. Ama ben bundan da bir takıntı çıakrıyorm. Merkezde onlar ya,b,izde merkezd eolduğumuz zaman onalra daha yakın olucak yani aynı şehrin içinde olucaz sonucta. Kvdemlerinde arabaları var . İstedikleri zaman bize gelebilme imkanları olucak Eşimde zırt pırt gitmek istiyecek belkide .. :/ bizi süreklı yemeğe vs cağırıcaklar. Acaba böyle halim ve konumum aslında daha mı avantajlı bilemiyorum ? :KK43:
İki üç haftada bir gitme açısından şu an daha rahatsınız ama aynı şehirde olunca zırt pırt görüşme durumları olacak malesef kaçış yok bundan... Bizim de arabamız yok kv lere 20dk uzaklıktayız, gündüzleri 15dk bir geceleri saat başı araç var ama illa yatıya bırakıyorlardı, büyük kavgalar koptu eşimle, bi ayağı kendi ailesigilde olduğu ve yatıya kalma olayı olduğu sürece kendi ailesi olduğunu tamamen kabullenemiyor erkekler malesef...
Yoğun uğraşlarım sonucu yatıya kalma olayını bitirdik ama her hafta sonu ziyarete gidiyoruz, ben gitmesem eşim kesin gidiyor. Bu kadarına razı oldum, şu an huzurluyum inan.
Allah senin de gönlüne göre versin inşallah

Evet dedim ya,paranoya bağladım. Sürekli kvdemi gözlemler haldeyim. Bir şey söyelse,bahsettse acaba bana mı laf vuruşturuyor,gönderme yapıyor diye düşünüyorum. Hareket ,tavırlarını çok inceliyorum. Eve gelincede kafam kazan oluyor 3 gün kendime gelemiyorum. Neden böyle bilmiyorum :KK43:

bir uğraş bulsan kendine. ya da çalışma imkanın varsa çalış.
ben 1 çocukla ve işe gidip gelerek sınavlara hazırlanmaya çalışıyorum mesela.
bin tane sıkıntımı da unutuyorum.. Allah can beden sağlığı versin yeter ki hepsi unutuluyor.

İki üç haftada bir gitme açısından şu an daha rahatsınız ama aynı şehirde olunca zırt pırt görüşme durumları olacak malesef kaçış yok bundan... Bizim de arabamız yok kv lere 20dk uzaklıktayız, gündüzleri 15dk bir geceleri saat başı araç var ama illa yatıya bırakıyorlardı, büyük kavgalar koptu eşimle, bi ayağı kendi ailesigilde olduğu ve yatıya kalma olayı olduğu sürece kendi ailesi olduğunu tamamen kabullenemiyor erkekler malesef...
Yoğun uğraşlarım sonucu yatıya kalma olayını bitirdik ama her hafta sonu ziyarete gidiyoruz, ben gitmesem eşim kesin gidiyor. Bu kadarına razı oldum, şu an huzurluyum inan.
Allah senin de gönlüne göre versin inşallah

Zaten aynı şehirde olunca,en azından kalma durumları olmıcak o önden içim rahatlıyor. Birden onlar öyle gidim gelımı pek seven insanlar değiller. Özellikle kvdem. Kpederiminde bu yönünü dizginleyen kvdem zaten '' Öyle kimsenin evine,evladında olsa damdan düşer gibi gidilmez'' diyor sürekli.

bir uğraş bulsan kendine. ya da çalışma imkanın varsa çalış.
ben 1 çocukla ve işe gidip gelerek sınavlara hazırlanmaya çalışıyorum mesela.
bin tane sıkıntımı da unutuyorum.. Allah can beden sağlığı versin yeter ki hepsi unutuluyor.

Çalışıyorum. DGSye hazırlanıyorm zaten. Onun dışında bir uğraşım yok. Kmşumda yok. Komşuluk yok ki komşu olsun.

Back
X