3 haftada bir
bende memleketimden 12 sat uzaktayım ama kayınvalidemle aynı binadayım

. çalışan bir bayanım akşam evime gelip üstümü değişir değişmez ona gider yemeğini yaparım bulaşığını yıkarım hafta sonu temizliğinizde yaparım kendisi biraz rahatsız.. Allah razı olsun der sevinir AMAAA...... senin dediğin gibi çok konuşur durmadan laf dalaşına gidiyor düşünmeden konuşur ve kırıcı olur çoğu zaman.. vücudu ne kadar hastaysa çenesi o kadar sağlamdır

.. benimde henüz bebeğim yok üstelik uzun zamandır evliyim . hergün bebek muhabbeti dönüyor evde, keşke senin gibi 2-3 haftada bir görüşebilsek .. insanın kendi annesi gibi yok keşke annemle aynı yerde olsaydık kayınvalidem 1 saatte olsa uzakta olsaydı

onun söylediklerini hayatta dert etmem

ben anneme onu asla kötülemem bana söylediklerini söylemem sonuçta uzakta annem merak eder üzülür ve ayrıca eşimi cok seviyorum o annesine benimle ilgili asla laf ettirmez benimle evlenebilmek için çok sıkıntı çekti o yüzden bende ona sıkıntı vermek istemiyorum.. VELHASIL arada bir görüştüğün kayınvalidenle dinleyici ol ye iç

cok sohbet etme evine gel konuştukları onun evinde kalsın sen evine gelince herseyi unut