- 20 Ocak 2014
- 3.171
- 2.265
- 333
Keşke elimde olsaaa... aramızda 1 saatlik mesefa var amaa.. Yok sanki :/Kısa ve net FAZLA GÖRÜŞME!!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke elimde olsaaa... aramızda 1 saatlik mesefa var amaa.. Yok sanki :/Kısa ve net FAZLA GÖRÜŞME!!!!
Aynısı benim başımda da var arkadaşım. Takma tek çözümü bu bi kulağından girsin diğerinden çıksın huzurunu yuvanı bozmaya çalışmıyorsa cahillikten dolayı dedikleri için canını bu denli sıkma. Aynı benimkide böyle lafı der der sonra şaka yaptım der sen yanlış anladın der kendisine laf söylenincede hemen alınır ağlamaya başlar.Bilen bilir belki ama. Kısa özet geçeyim. memleketimden 14 saat uzatlığa gelin geldim. Büyümediğim,yetişmediğim yabancı kültür ve insanlar... Ama çok severek evlendim. Öyle olmasa ne işim var burda !
her neyse. Kvdem çok cahildir. Ağızından kelimeler ööylece dökülüverir. Sonra neden böyle dedin bana ? diye soruncda sırıtr,ben onu o anlamda demedim. Bilyorum sen kırılgansın ,ama öyle çıktı ağzımdan yani. Der.. AÇıklamaya bak.
Dolu dolu 2 sene oldu. 3.seneye girdik evliliiğimizde. Bebek istemiyon mu daha lockam46 ? dedi
Bende istediğim zaman,düşündüğüm zaman senin de haberin olur anne dedim.
Hee olur muuu dedi. Hee olur dedm. İnsan kendni hazır hissetmeli. Yoksa uzaktayım kimse yok burda nasıl baş edicem diye düşünür dururum dedim. Niye canım,uzakta olanın çocuğu büyümüyo mu sankı dedi. Ben de buna üzüldüm. Ben varım,biz varız büyürütüz demiyorda. Akıl verrir gibi veya uzakta olan bi tek sen mısın gibisine laf vuruşturuyor. Bu arada görümcemin çocuğunada bakıyor hafta 3,4 gün. Evine gidiyor evinde bakıyor. Görümcem çalısıyor çünkü. Ben de dedim amaan annem bakar annem gelir bakar dedim. Heee oldu bu yaştan sonra annen senin çocuğunla uğraşacak dedi !!!' bunada sinirlendimm. Bir sey demeddim tbi. Kızının çocuğuna bakıyorsn ya sen 55 yaşından sonra diyecdektm. Sustum. tartısma çıkmasn dıye.
Diğer bir kv demin kafama çok taktığım konusu şu. Bir eltimi aşırı derecede kötülüyor. Mesela,misafirler var sürekli iş güç yapıyor oturmuyor eltim. Kvdem de dıyor ki 'misafir var diye yapıyor,yüzlük olsun. Yoksa hayatta yapmaz '' dıyor. Neyse sonra Biz kvdemlerde olmadığımız zaman kaynım ve eltim onlarda olduğu zaman. Sen yokken her iş yapar ,hiçbirseey üşenmez. Sen geldiğinde ,o da gelin ben de gelinim. O yapsın banane . Der gibi yapmıo bak ' der. Ne deidği belli değil. Yani napsın o kız daha ? misafir varken yapsa,misafir var yapıyuor. Ben yokken yapsa sen yoksn yapıyo. Ben oluınca sen varsın yapmıyo. Ben bunların hiçbirine anlam veremedim. Nasıl insanlar. Kızlar fikirlerinize ihhtiyacım var. İnsan sürkeli kv desini görümcesini vs rüyasında görür mü . ben görüyorum. O kadar kafama takıyorum((
Yok,yuvamı bozma gibi bir çabası yok. Ondan adım gbi eminim. SAdce bana 'kaynanalık' yapmaya ÇALIŞIYOR. Ama benimde biraz fevri ve fena olduğumu bildiği için pek yanaşmıyor ama yinede yapacaığını yapıyor. Fevri veya fenayım ama yeri geldğinde. Normal zamanda kvdeme sıcak davranırım,o bana pek davranmasa bile. Kaarşılığı bu olmamalı..Aynısı benim başımda da var arkadaşım. Takma tek çözümü bu bi kulağından girsin diğerinden çıksın huzurunu yuvanı bozmaya çalışmıyorsa cahillikten dolayı dedikleri için canını bu denli sıkma. Aynı benimkide böyle lafı der der sonra şaka yaptım der sen yanlış anladın der kendisine laf söylenincede hemen alınır ağlamaya başlar.
Umursamıyorum dediğine he he deyip geçiyorum . cevap versem bi dert alınıp vermesem bi dert çünkü.
Tahmin ediyorum ki sen kv konuşma tarzından ve cahiiliğinden dolayı gıcık kapmışsın o sana ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bu saatten sonra.Keşke elimde olsaaa... aramızda 1 saatlik mesefa var amaa.. Yok sanki :/
Takma kuzum benim durumumda seninle aynı tam olarak. İlk evlendiğimde çok zoruma gidiyordu dedikleri ama baktım cahilliğinden diyor boşverdim.Yok,yuvamı bozma gibi bir çabası yok. Ondan adım gbi eminim. SAdce bana 'kaynanalık' yapmaya ÇALIŞIYOR. Ama benimde biraz fevri ve fena olduğumu bildiği için pek yanaşmıyor ama yinede yapacaığını yapıyor. Fevri veya fenayım ama yeri geldğinde. Normal zamanda kvdeme sıcak davranırım,o bana pek davranmasa bile. Kaarşılığı bu olmamalı..
Evet çok kaptım... Çünkü ben 2,3 sene boyunca,ona yakın davranmaya,sıcak davranmaya çalıştım. Ne onu çekiştirdim bir başkasına eltime vss.. ne de eltimi ona çekiştirdim. Etliye sütlüye karışmadım. Onun işinden gücünden yardım ettim. benim nasıl insan olduğumu bildiği halde,ben burda yapaylnızım.. Konuşma tarzını,hareketlerine bakk. Ben de çok lafa laf yapıyorum. Belki o da bana kırılıyordur,o da bana tavır almıştır dıye düşünüyorum. Gene de kendimi suçluyorum biliyor musunz ?Tahmin ediyorum ki sen kv konuşma tarzından ve cahiiliğinden dolayı gıcık kapmışsın o sana ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bu saatten sonra.
Onun ağzıyla yazdığın yazılardan dolayı ben öyle hissettim.Sakın yanlış anlama ama...
1 saatlik yol için neden yatılı kaldığınızı anlayamadım.Keşke elimde olsaaa... aramızda 1 saatlik mesefa var amaa.. Yok sanki :/
Evet kardeşşş. Cahillikten olduğu belli zatenn... Kendi kızının 2 tane çocuğu var üst üste oldu. Damadı da4 cocuk istiyomus toplamda . 3.yü yapalım artık dıyormus kızına. Kvdeme telde söylemıs . Napcam ben şimdi bilmiyorum demiş . Kvdem de demişki '' ee iştee kızım napcan. İstiyorsa yapcan olsun,huzurunu bozma vs..'' demiş. Verdiği tavsiyeye bak çok açıklayacı. Kızı,doğunun en ücra köşesinde,terörün cirit attığı yerde. Onun da kocasından başka kimsesi yok. 2 tane çocuğu üsty ütse oldu. Küçücükler daha. damadı 3.çocuk istiyor şimdi. Annesnin verdiği tavsiyeye bak. EE NAPCAN KIZIM YAPCAN.. Ona böyel diyen bana UZAKTA OLANIN ÇOCUĞU BÜYÜMÜYOMU,ANNENİN İŞİ YOKTA SENİN ÇOCUĞUAN BKCAK BU SAAATTEN SONRA Vs.. daha neler neler demesi çok normal ya. Demi hakkten !! :///////Takma kuzum benim durumumda seninle aynı tam olarak. İlk evlendiğimde çok zoruma gidiyordu dedikleri ama baktım cahilliğinden diyor boşverdim.
Çünkü arabamız yok. İlçenin servisiyle gidip gelıyoruz merkeze.1 saatlik yol için neden yatılı kaldığınızı anlayamadım.
Yok yere sınırlar aşılıyor bence.
Benim alınganlığımdan dolayı mı yani ?O kadar takacak bir şey göremedim ben. Her kayınvalide torun ister ve sorar yani ne var ki sorduysa sizin cevabınız asıl yakışıksız olmuş olursa haberin olur zaten diye kadına laf çarpmışsınız oysa ki anne daha zamanı var diyebilirdiniz ayrıca uzaktayım bir başıma nasıl büyütürüm deyip uzaklıkta dem vurunca o da haliyle öyle demiş bu bakmayacağı anlamına gelmiyor ki ayrıca doğru demiş siz sanırım evde oturuyorsunuz neden uzaktasınız diye bakamayacaksınız ki bende uzaktayım yani bir siz değilsiniz ya saçma olmuş bahaneniz. Ayrıca kadın kötü niyetle demiyor dert yanıyor olabilir eltinizden neden her denileni kötü algılıyorsunuz ve laf çarpıyorsunuz anlamadım.
GICIK KAPTIĞIN için canım!!!!Benim alınganlığımdan dolayı mı yani ?
Bir de büyüklerin biraz. Duymazdan,görmezden ve bilmezden gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Misafir var yapıyor,yok yapmıyor vs.. ne gerke var. Sen büyüksün. Ortalığı kızıştırmak yerine,söndüreceksin. bEN Böyle düşünüyorum. Onu bana anlatması doğrumu sizce ? ve dedikodu yaptığını asla düşünmemesi,dedikodyuyu sevmediğini söylemesi ne demek oluyoır ?:/O kadar takacak bir şey göremedim ben. Her kayınvalide torun ister ve sorar yani ne var ki sorduysa sizin cevabınız asıl yakışıksız olmuş olursa haberin olur zaten diye kadına laf çarpmışsınız oysa ki anne daha zamanı var diyebilirdiniz ayrıca uzaktayım bir başıma nasıl büyütürüm deyip uzaklıkta dem vurunca o da haliyle öyle demiş bu bakmayacağı anlamına gelmiyor ki ayrıca doğru demiş siz sanırım evde oturuyorsunuz neden uzaktasınız diye bakamayacaksınız ki bende uzaktayım yani bir siz değilsiniz ya saçma olmuş bahaneniz. Ayrıca kadın kötü niyetle demiyor dert yanıyor olabilir eltinizden neden her denileni kötü algılıyorsunuz ve laf çarpıyorsunuz anlamadım.
Kvdemin bu hallerinden dolayı. Günlerdir eşime de tavır aldım. İşe giderken geçirmiyorum,sabah bir sey hazırlamıyorum,geldiğind eh.geldin dmeiyorum. Akşamlarrı'gelıyor ekmek alırmısın bal kabağımmm' vs diye msj atardım . Şimdi sadece ' ekmek ve su ' dıyorum...... !!!!! Bu sabah onun sesine uyandım. Baktım mutfakta kendine bir seyler hazırlıyordu. O beceriksiz adamm ...GICIK KAPTIĞIN için canım!!!!
Haklısınız. Ben de yanlış konuşmuş olabilirim. Ama benim gözümde o büyük ya,o bçöyle nkonuşmaması lazım. Beni kızı gibi görsün vs.. algısı var.. ondan her seyınden nem kapıyorm demekkiSanki fazla buyutmussun..torun istemesi ve bunu sorması çok normal.ama senin verdiğin cevap doğru olmamış. Olursa haberin olur ve uzakta tek başıma nasıl bakacagim demişsin.
Bunun yerine henüz erken biraz daha beklemek istiyoruz deseniz iyi olmazmiydi?
Hem kadin doğru demiş uzakta olanın çocuğu buyumuyormu?
Ben ailemden 5000 km uzaktayım. Benimkiler çok şükür büyüdü.
Hickimseden de yardım almadım.
Bilen bilir belki ama. Kısa özet geçeyim. memleketimden 14 saat uzatlığa gelin geldim. Büyümediğim,yetişmediğim yabancı kültür ve insanlar... Ama çok severek evlendim. Öyle olmasa ne işim var burda !
her neyse. Kvdem çok cahildir. Ağızından kelimeler ööylece dökülüverir. Sonra neden böyle dedin bana ? diye soruncda sırıtr,ben onu o anlamda demedim. Bilyorum sen kırılgansın ,ama öyle çıktı ağzımdan yani. Der.. AÇıklamaya bak.
Dolu dolu 2 sene oldu. 3.seneye girdik evliliiğimizde. Bebek istemiyon mu daha lockam46 ? dedi
Bende istediğim zaman,düşündüğüm zaman senin de haberin olur anne dedim.
Hee olur muuu dedi. Hee olur dedm. İnsan kendni hazır hissetmeli. Yoksa uzaktayım kimse yok burda nasıl baş edicem diye düşünür dururum dedim. Niye canım,uzakta olanın çocuğu büyümüyo mu sankı dedi. Ben de buna üzüldüm. Ben varım,biz varız büyürütüz demiyorda. Akıl verrir gibi veya uzakta olan bi tek sen mısın gibisine laf vuruşturuyor. Bu arada görümcemin çocuğunada bakıyor hafta 3,4 gün. Evine gidiyor evinde bakıyor. Görümcem çalısıyor çünkü. Ben de dedim amaan annem bakar annem gelir bakar dedim. Heee oldu bu yaştan sonra annen senin çocuğunla uğraşacak dedi !!!' bunada sinirlendimm. Bir sey demeddim tbi. Kızının çocuğuna bakıyorsn ya sen 55 yaşından sonra diyecdektm. Sustum. tartısma çıkmasn dıye.
Diğer bir kv demin kafama çok taktığım konusu şu. Bir eltimi aşırı derecede kötülüyor. Mesela,misafirler var sürekli iş güç yapıyor oturmuyor eltim. Kvdem de dıyor ki 'misafir var diye yapıyor,yüzlük olsun. Yoksa hayatta yapmaz '' dıyor. Neyse sonra Biz kvdemlerde olmadığımız zaman kaynım ve eltim onlarda olduğu zaman. Sen yokken her iş yapar ,hiçbirseey üşenmez. Sen geldiğinde ,o da gelin ben de gelinim. O yapsın banane . Der gibi yapmıo bak ' der. Ne deidği belli değil. Yani napsın o kız daha ? misafir varken yapsa,misafir var yapıyuor. Ben yokken yapsa sen yoksn yapıyo. Ben oluınca sen varsın yapmıyo. Ben bunların hiçbirine anlam veremedim. Nasıl insanlar. Kızlar fikirlerinize ihhtiyacım var. İnsan sürkeli kv desini görümcesini vs rüyasında görür mü . ben görüyorum. O kadar kafama takıyorum((
Çocuk YAP Demesini biliyor. Ama sonra hazır değilim nasıl olcak etcek değnce. Uzakta olanın büyümüyo mu deyip,elini ayağını çekmiş gibi tavır sergiliyor...Sen ona, o sana karşılıklı atışıyorsunuz işte. Ama kadın kötü niyetli değil sanki. Ben öyle hissettim.
“Biz varız “ dese çocuk konusu için bu sefer onu sorun edeceksin. “sürekli seninle dip dibe olmak zorunda mıyım? Ya da sana mı güveneyim çocuk doğurmak için” diyeceksin. Ne derse desin batacak nasıl olsa..