• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem

Çalışıyorum ve kızıma babannesi bakıyor pek istekli değil ama mecburiyetten baktı oglunun ısrarına dayanamayıp her neyse sağolsun bakıyor yüz bakıcıdan iyidir yine ona diyecek bi lafım yok lakin şöyle bi durum var ki devamlı bi sinir halinde çocuğuma sürekli kızıyor akşamda yapma dediği şeyi inatla yaptı bizim kız çocukların genel huyu bu da ne gursaksız bi çocuk dedi ama devamlı der bunu benimde artık canım sıkılıyor tabi ki üç çocuk büyüttüm bunun gibisini görmedim falan dedi bende eskiden dışarda oynuyorlardı demek istedim ama o yanlış anladı sen mi büyüttün ki dedim dışarda oynuyorlardı yorulunca eve geliyorlardı dememe kalmadı yok ben büyütmedim belediye büyüttü benimkileri dedi hasbinallah dedim içimden neyse bunun gibi çocuk yok dedi çocuk napabilirm ki 20 yaşında değil ki gursaksız olsun anlamıyor henüz öyle deme zoruma gidiyor dedim diğer torunlarına desen ki demiyor diyemiyor onlarında annesi babası alınır dedim canım sıkıldı paylaşmak istedim sizinle siz napardınız bu durumda. sadece gursaksız falan dese iyi b..knu yiyim yapma falan diyo eşime dedim ben desem yanlış anlar bu çocuk yarın öbürgün okula gidece öyle şeyler demesin öğrenir dedim falan filan böyle işte...
gursaksiz ne demek
ayrica soyledigi kelimeler cok cok yanlis
yabanci biri degil torunu yani

malesef bazı kayınvalideler böyle oluyor konuşsanız da degiştiremezsiniz,imkanınız varsa kreşe verin,

Gursaksiz ne ki .. 100 bakicidan iyi demissiniz ama bence kv.nin derdini cekecegine adamakilli bir bakici bulursan cok cok daha rahat edersin..

Ay ben de çocuğumu kayınvalideme baktırmayı düşünüyorum şöyle konular görünce vazgeçesim geliyor. Ne alıp veremediği varmış küçücük çocukla her çocuk aynı mı olmak zorunda sanki.

Gönülsüz bakınca böyle oluyor.
Gursaksız demek boğazına düşkün, sürekli yemek yer, yer yer doymaz, pisboğaz demek.
Babaanneler böyle her lafı söylüyor kırıyor.

Gursaksiz kelimesini kaynanan yüzsüz anlaminda kullaniyor bence çılgın kaynana.

okuyup yorum yapan arkadaşlar herkes kendi açısından bakıyor doğal olarak hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim benim 4 senedir yaşadıklarımı anlatsam gözleriniz okumaktan pörtler o yüzden aayrıntıya girmeden olayı anlattım ve sadece takıldığım yer gursaksız (midesizmiş) ona takılmıştım. kreşe gidecek inşallah ve kayınvalideniz büyütüyor diyenlere sadece 2 haftadır bakıyor çocuğuma ve haftada sadece 3 gün onun dışında bakmıyor belediyenin büyütmediğini ve eskiden insanların ne şartlarda büyüttüğünü bilen biriyim ben cümlemi tamamlamadan yanlış bi cümle oldu belki ama dışarda oynuyorlardı kimseyi bunaltmıyordu eskiden çocuklar demek istedim şimdi kreşe bile gitseler sokakta oynayan çocuk gibi enerjiyi atamıyor çocuklar demek istedim ki açıkladım da ayrıca kimseye laf yetiştiren bi tip değilim olsa burda olumsuz yazan arkadaşları bi güzel terslerdim ama herkesin görüşü kendisine ve bakabildiği kadar görüyor insanlar

kayınvalideler bakmak zorunda değil ama ben yerimi yuvamı bırakıp gittim eşi hastaydı benim eşim baksın diye tabi ki babasıydı canıydı bakacaktı hakkıydı da kendi evimden çok onlarda kaldı eşim rahmetli oldu kayınpeder kayınvalidem de bizimle beraber gibi birşey zaten...eleştirirken az daha empati kurmak lazım bence

canım insanların yaşantısını bilmediğiniz için böyle yorum yapmak kolay ben hayatımı anlatsam emin olun hak vereceksiniz ben kimseye laf yetiştirmek peşinde değilim
çocuğunuz 4 yaşındaymış yaaaa ben bebek sandım
biran önce kreşe göndermek için ne bekliyorsunuz
hem çocuğa bedava bakılsın hem kusur bulun
tabii kv nizi savunmuyorum.. dedikleri hoş değil
eşinizle konuşun okula yazdırın

Çalışıyorum ve kızıma babannesi bakıyor pek istekli değil ama mecburiyetten baktı oglunun ısrarına dayanamayıp her neyse sağolsun bakıyor yüz bakıcıdan iyidir yine ona diyecek bi lafım yok lakin şöyle bi durum var ki devamlı bi sinir halinde çocuğuma sürekli kızıyor akşamda yapma dediği şeyi inatla yaptı bizim kız çocukların genel huyu bu da ne gursaksız bi çocuk dedi ama devamlı der bunu benimde artık canım sıkılıyor tabi ki üç çocuk büyüttüm bunun gibisini görmedim falan dedi bende eskiden dışarda oynuyorlardı demek istedim ama o yanlış anladı sen mi büyüttün ki dedim dışarda oynuyorlardı yorulunca eve geliyorlardı dememe kalmadı yok ben büyütmedim belediye büyüttü benimkileri dedi hasbinallah dedim içimden neyse bunun gibi çocuk yok dedi çocuk napabilirm ki 20 yaşında değil ki gursaksız olsun anlamıyor henüz öyle deme zoruma gidiyor dedim diğer torunlarına desen ki demiyor diyemiyor onlarında annesi babası alınır dedim canım sıkıldı paylaşmak istedim sizinle siz napardınız bu durumda. sadece gursaksız falan dese iyi b..knu yiyim yapma falan diyo eşime dedim ben desem yanlış anlar bu çocuk yarın öbürgün okula gidece öyle şeyler demesin öğrenir dedim falan filan böyle işte...

Kv lerin ağzı bozuk olanı da ayrı bir dert. Benim kv de aynı şekilde. Çok daha pis küfürler. Güya benim bebeğimin ağzından küfür ediyor şaka yaptığını düşünüyor. 2 kere yaptı bunu tepkimi verdim. Uzun zamandır da böyle bir hareketini görmedim.

İnsanın çocuğuna bir başkası kızdığı zaman insanın zoruna gidiyor. Kendi annen bile sesini yükseltse bir kötü oluyor insan. Eğer bu seni çok rahatsız ediyorsa kv ne bırakma..

Valla cocugu kazanmasini biliyorsan bakmasinida biliceksin kardesim. Ya otur kendin bak ya da bakici/kreş.

Benimde gorumcemin ikizleri var hanfendi evde oturduğu halde bikmis bunalima girmismis 2 cocukla. Surekli ya bana yada kaynanasina şutluyo cocuklari evde temizlik yapicam bahanesine.

He bi de hanfendinin istedigi gibi bakilacak cocuklara. Organik besliceksin yaramazlik yapicak evi basimiza yikicak sesini yukseltmiceksin. Oldu da cocuk düştü aaaa cocugumu dusurmus dogru bakmamis falan.

He tabi sabahtan aksam cocuklari çek bide aksam yemegine isten kocasida gelsin gecinmeyi bi guzel yikip bize aksam yatmaya gecsinler sadece evlerine.

Ya sinir oluyorum bu tip kadinlara. Yaparken ucundan biz tutmadik bakin cocuklariniza. Bıktırmayın insanlari ya. Akrabayiz kötü olmayalim diyoruz iyi niueti suistimal ediyorsunuz.

Kv'nin yerinde ben olsam bu yasimdan sonra cocukla ugrasamam derim bakmam sahsen. Resmen dayatiyorsunuz cocugu kadına bunalip laf ettigi zamanda bak bak laf ediyo diyorsunuz. Valla KV'niz sonuna kadar hakli.

Yasli basli kadin iyi bakiyor yine. O insanlar colugunu cocugunu buyutuyorlar evlendiriyorlar tam rahat edecegim derken hopp bebek geliyor belki kadin bakamiycamda diyememistir. Guzel bir dille anlatsaniz anne kotu kelimeler kullanmasan cocukta ogrenmesin deseniz. Butun gun o yastayken kucuk bir cocukla ugrasmak gercekten zordur. Emin olun ki bisi olsa en cok uzulecek olanda kendisidir. Torun baldan tatli evlatran daha kiymetli derler. Takmayin kafaniza uzulmeyin. Duzgun bir sekilde buyutmek istiyorsunuz anliyorum sizi.

Valla cocugu kazanmasini biliyorsan bakmasinida biliceksin kardesim. Ya otur kendin bak ya da bakici/kreş.

Benimde gorumcemin ikizleri var hanfendi evde oturduğu halde bikmis bunalima girmismis 2 cocukla. Surekli ya bana yada kaynanasina şutluyo cocuklari evde temizlik yapicam bahanesine.

He bi de hanfendinin istedigi gibi bakilacak cocuklara. Organik besliceksin yaramazlik yapicak evi basimiza yikicak sesini yukseltmiceksin. Oldu da cocuk düştü aaaa cocugumu dusurmus dogru bakmamis falan.

He tabi sabahtan aksam cocuklari çek bide aksam yemegine isten kocasida gelsin gecinmeyi bi guzel yikip bize aksam yatmaya gecsinler sadece evlerine.

Ya sinir oluyorum bu tip kadinlara. Yaparken ucundan biz tutmadik bakin cocuklariniza. Bıktırmayın insanlari ya. Akrabayiz kötü olmayalim diyoruz iyi niueti suistimal ediyorsunuz.

Kv'nin yerinde ben olsam bu yasimdan sonra cocukla ugrasamam derim bakmam sahsen. Resmen dayatiyorsunuz cocugu kadına bunalip laf ettigi zamanda bak bak laf ediyo diyorsunuz. Valla KV'niz sonuna kadar hakli.

siz ve sizin gibi insanların tam okumadan ön yargılı bi şekilde davranmasını haksız bulmuyorum yaşananları bilmediğiniz için haklısınız ben anlattım iki haftadır bakıyor zaten çocuğa ve bebekliğinde kucağına bile almazdı şer akıyo derdi 40 günlüktü benim çocuğum kayınpederim düştü diye yerimi yuvamı bırakıp gittim sizin gelininiz gibi rahatıma düşkünde biri değilim yemeğimi kendim yaparım temizliğimi de çocuğumla çoğu anayım diye ortalıkta gezen ev hanımlarının yapmadığı etkinliği de yaparım kusura bakmayın sizin tarzınıza göre konuşuyorum benim bıktığım yönleri bilseydiniz böyle demezdiniz 9 ay demans hastası olan ve evi yıkıp geçiren bi kp ile aynı evde yaşasaydınız anlardınız heralde çok sıkıntılı günler geçirdim çok yıprandım belki söylediği sözde çok fazla birşey yok zaten dediğini her zaman diyor çocuğa susuyorum bu zoruma gitti minicik çocuk nasıl yüzsüz olabilir ki büyük insan değil....

Yasli basli kadin iyi bakiyor yine. O insanlar colugunu cocugunu buyutuyorlar evlendiriyorlar tam rahat edecegim derken hopp bebek geliyor belki kadin bakamiycamda diyememistir. Guzel bir dille anlatsaniz anne kotu kelimeler kullanmasan cocukta ogrenmesin deseniz. Butun gun o yastayken kucuk bir cocukla ugrasmak gercekten zordur. Emin olun ki bisi olsa en cok uzulecek olanda kendisidir. Torun baldan tatli evlatran daha kiymetli derler. Takmayin kafaniza uzulmeyin. Duzgun bir sekilde buyutmek istiyorsunuz anliyorum sizi.

2 haftadır bakıyor ve haftada 3 gün canım Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin canı kanı diye zaten dedik geçici süreliğine baksın ama sabır yok işte kv kendide diyor

2 haftadır bakıyor ve haftada 3 gün canım Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin canı kanı diye zaten dedik geçici süreliğine baksın ama sabır yok işte kv kendide diyor
önceden kim bakıyordu?
bunsan sonra hep mi kv bakacak?
bu şekilde zor gerçi biraz

Back
X