kayinvalidemde kayinpederim duyun paralarini aldilar

atice1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
2
0
1
Merhabalar kizlar !
Ben 1 senederim evliyim ve size kisaca duyunden sonra olanlari anlatmak istiyorum .
Biz evlendikten sonra butun paralari kayinvalimle kayin pederim butun duyun paralarini aldilar ve dedilerki duyunden once size geri verecegiz ama duyunden bir kac gun gectikten sonra duyun salonunu falan odeyince bize sadece 4000 euro verdiler ve kalan 70 000 tl yi onar aldi . Durumlari pek iyi olmadigini buliyorum ama bunu bize soylemediler ve esime evlenmeden once kredi cektirmisler demistiler ki krediyi kapamaniz ici vereces parayi ama dediler ki sonra durumlari yok ve paralari vermediler . Esimde bisey diyemiyor anesine babasina . Ve ben bu yaptiklarini unutamiyorum onnarla konusmak istemiyorum gorusmekte

Merhabalar kizlar !
Ben 1 senederim evliyim ve size kisaca duyunden sonra olanlari anlatmak istiyorum .
Biz evlendikten sonra butun paralari kayinvalimle kayin pederim butun duyun paralarini aldilar ve dedilerki duyunden once size geri verecegiz ama duyunden bir kac gun gectikten sonra duyun salonunu falan odeyince bize sadece 4000 euro verdiler ve kalan 70 000 tl yi onar aldi . Durumlari pek iyi olmadigini buliyorum ama bunu bize soylemediler ve esime evlenmeden once kredi cektirmisler demistiler ki krediyi kapamaniz ici vereces parayi ama dediler ki sonra durumlari yok ve paralari vermediler . Esimde bisey diyemiyor anesine babasina . Ve ben bu yaptiklarini unutamiyorum onnarla konusmak istemiyorum gorusmekte
Çok yanlış sizin düğünü kendileri icin firsata çevirmişler.cok kızıyorum böyle anne babalara düğünde faydasi olmadığı gibi bi de zararlari dokunuyor.size mi guvenmisler borc yapmislar 70 milyar az para mi haklısınız hic degilse birazini size verselerdi:mapus:

Ya nerden buluyorsunuz bu adamlari kaynanalari kaynatalari... Bu kadar coksa bu duyun firsatcilari kamu spotu yapsin aile ve sosyal politikalar bak. Boyle aile mi kurulur duyun mu yapilir.

Ya kendinize neden böyle zulm ettiriyorsunuz Allah akıl vermiş fikir vermiş kardeşim yeni evliye neden takılır takılar paralar yeni yuva kuruluyor destek olsun güvence.olsun diye bu bir kere suç düğünde geline takılan altınlar paralar gelinindir artık yasalaştı eşiniz etmesin ama siz şikayet ederim eğer benim altınlarım paralarim verilmezse suç olduğunu söyleyin ya bunu buraya yazana kadar ben tüm sulaleyi ayağa kaldırmıştım dugunume bir sene var şimdiden nişanlıma annesine bir çeyrek bile vermem baştan söylim hiç olay çıkmasın dedim diye söyledim yaptırmayın bunu kendinize he tabi saf gelin olmadigim için kendisiyle neredeyse hiç konuşmuyoruz işine gelmiyor çünkü umrumda mi hayır tabiki ben işime bakarım
Sende kardeşim bunu yutma Allah ini seversen ya belirli bir süre ver yoksa altın paralarim alındı diye savcılığa dilekçe vericem düğün görüntüleriyle de esin kötü olmak istemiyorsa evlat olarak sen el kızısın senin hakkın o hem hukuken hem dinen yinede sen bilirsin tabiki başarılar.

Merhabalar kizlar !
bu duyun duyunu umumiyedeki duyun mu:KK53:

mecburen konuşuyorsunuz.
benimde başıma aynı olay geldi bayağı soğuk davrandım bir süre sonra hatalarını anlayıp hediye olarak bilezik getirdiler ama getirmeseler dahi konuşmak zorundaydım sizde öyle yapın olan olmuş biten bitmiş ödeyecek gibi bir durumları yoksa kötü anıları silin hafızanızdan.

Düğünü kim yaptı? Kayınvalidenle kayınbaban değil mi? Alacaklar tabi, adamlar zar zor size düğün yapmış daha gözün altınlarda mı? 4000 euro verdiklerine şükret. O kadar altın meraklısıysanız kendiniz çalışsaydınız yapsaydınız düğününüzü. Kimse size düğün yapmak zorunda değil, hem beleşten düğün yaptır hem altınları al ohh ne ala memleket.

Merhabalar kizlar !
Duyun-u Umumiye olmuş sizin düğün. Malum borçlar falan, anlıyorum.

Back
X