Arkadaşlar eşimi sadece haftasonları görüyorum ve eşimle geçireceğim sadece bir şubat tatilim var,eşim benden 120 km uzakta sonuçta.belki şubatta bebek için doktora gideceğiz beraber bunu da açık açık söyleyemem ki kayınvaldeme.bir de bu açıdan bakın lütfen.ben hiç gitmesin demedim 15 gün geçirmesine gerek yok 3-4 güngitsin dedim.kimseyle de zıtlaşmam kayınvaldeme de saygı duyarım ama onların da bunlar hiç görüşemiyor 15 gün varsın beraber olsunlar bizle sonra da görüşse olur diye düşünmelerini beklerdim.o anneyse ben de ayda yüzünü sadece 4 kere gördüğü eşiyim.katı eleştirmeden önce benim açımdan da bakmanızı rica ediyorum.saygılar.
Yaw bacim sende basta yazacagin seyleri sonunda yaziyon amakaydirigubbakcemile3
Tabiki o zaman durum farkli, dedigin gibi gitsin kalsin 3 - 5 gün sonra yine karisinin yanina gelsin, cünkü sizinde kisitli zamaniniz var!! Ayrica bebek olayini niye kayinvalidene söyleyemiyorsunki?? Ben bunda hic bir sakinca görmüyorum acikcasi...
Bence en güzeli esin konussun annesi ile, 3 - 4 gün kalir giderim anne desin!!
Arkadaşlar eşimi sadece haftasonları görüyorum ve eşimle geçireceğim sadece bir şubat tatilim var,eşim benden 120 km uzakta sonuçta.belki şubatta bebek için doktora gideceğiz beraber bunu da açık açık söyleyemem ki kayınvaldeme.bir de bu açıdan bakın lütfen.ben hiç gitmesin demedim 15 gün geçirmesine gerek yok 3-4 güngitsin dedim.kimseyle de zıtlaşmam kayınvaldeme de saygı duyarım ama onların da bunlar hiç görüşemiyor 15 gün varsın beraber olsunlar bizle sonra da görüşse olur diye düşünmelerini beklerdim.o anneyse ben de ayda yüzünü sadece 4 kere gördüğü eşiyim.katı eleştirmeden önce benim açımdan da bakmanızı rica ediyorum.saygılar.
Ablacım eşimin ailesi hala korunuyoruz biliyorlar zaten her gidişte bebek konusunu açıp laf çarpıp duruyorlar bu ayrı bir konu.gerçeği söyleem yani korunmadığımızı ne kadar dedikodu yapacaklarını biliyorum,küçümdsemek değil ama cahil insanlar,köyde yaşıyorlar sonuçta.çok geriliyorum.ben gitsem hadi annemi bırakıp 2-3 gün sobalı ev alışkın değilim hasta oluyorum bak dün geldik grip oldum o ortamda.eşim 3-4 gün kalsın ama belki onun da doktora görünmesi gerekecek.daha oradan ayrılmadan bunun konu edilmesi düşüncesizlik gibi geldi bana,sizlerden başka kimsem yok sizle paylaşmak istedim.
Ablacım eşimin ailesi hala korunuyoruz biliyorlar zaten her gidişte bebek konusunu açıp laf çarpıp duruyorlar bu ayrı bir konu.gerçeği söyleem yani korunmadığımızı ne kadar dedikodu yapacaklarını biliyorum,küçümdsemek değil ama cahil insanlar,köyde yaşıyorlar sonuçta.çok geriliyorum.ben gitsem hadi annemi bırakıp 2-3 gün sobalı ev alışkın değilim hasta oluyorum bak dün geldik grip oldum o ortamda.eşim 3-4 gün kalsın ama belki onun da doktora görünmesi gerekecek.daha oradan ayrılmadan bunun konu edilmesi düşüncesizlik gibi geldi bana,sizlerden başka kimsem yok sizle paylaşmak istedim.
Anladim canim!!! :teselli:
Doktora pat diye gitmeyeceksiniz herhalde, mutlaka randevu almaniz gerekiyor!
Sizde ona göre ayarlayin kendinizi!
Insanlarin kendiliginden birseyler düsünmesini bekleme arkadasim, yok öyle birsey Anlayis, Hosgörü, Empati bunlar artik lüks olmus, benneyaptımki
Ben beklemiyorum artik ve emin ol daha iyiyim böyle cünkü hayal kirikligi yasamiyorum en azindan...Istedigin seyleri direk söylemen gerekiyormus ben bun anladim...
bak sobalıymışta ev cahil insanlarmışta...
ee önceden ilgisizlermişte .hiç ilgilenmemişler...
sende gitme kocanda gitmesin...üşür hasta olursun ...canımcım..
bizim gibi herkes kaloriferli evde ve şehirde oturmuyor nede olsa...
biz alışık değiliz köy hayatına değilmi..tatlı canınızı neden üzeceksiniz
yarın bir gün çocuğun olursa o zaman gidersiniz...
gerçi o zamanda bebek hasta olur diye gidemessiniz...
sevgilerimle....
AAAAAAAA Fırtına hakkaten fırtınasın kız kaydirigubbakcemile
Açık açık yazsana ne imada bulunuyon kız:icecream:.........
yorum yapan herkese teşekkürler arkadaşlar.benim kimseyi hakir gördüğüm ve küçümsediğim yok.o insanları okadarseviyorum ki görümcelerim eltilerim yüzüne bakmazken onları kınayıp evlat olarak zevkle baktım kayınvaldeme,hizmetini de zevkle yaptım,ameliyatını da yaptırdım hiç gocunmadan hem de.yine olsa yine yaparım.onlar benim de ailem sadece sizinle dertleşmek istedim,anlayış istedim ama kırıcı olunmaya başlandı.konunun kapatılmasını moderatör arkadaşlardan rica edeiyorum.üzüntüden burnum kanamaya başladı çünkü.yorumlarınıza teşekkürler.herkes kendine göre haklıdır tabi,saygı duyuyorum.herkese teşekkürler iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?