Kayinvalidemden biktim artik!!!!!

ceylin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
31
0
36
Almanya
:18:Selam arkadaslar,

nasil baslicami bilmiyorum, yani nerden baslicami bilmiyorum acikcasi.
Öncedende birkac birsey yazmisdim k.validemle ilgili beni rahatsiz eden bazi kiskancliklar felan. Ama busefer artik annemi ve esimi degil artik baskalarini (mesela arkadaslarimi) kiskanmaya basladi. Dün mesela dügüne gidicektik, gitmeden k.validemlerde bulusup ordan birlikte iki arabayla gidilcekti. Esimin bir isi vardi onu hal edip gelicekti beni alip birlikte dügüne gidicektik. Esimi beklerken bende sacimi yapim dedim. Kayin validem illa biz gidelim onlar arkadan gelir diyo. Hayir anne diyorum ben daha yeni evliyim esimle birlikte girmek istiyorum diyorum, anlamiyor illa beni ayircak. Neyse okadar önemli degil zaaten ondan öncede niye altinlarini takmadin diye beni azarliyor, diyorum aceleden bankadan cikaramadim diye, biz sana bosunami aldik keske almasaydik diye basladi zaten. Sonra uzun zamandir hep benim ebime gelip giden misafirlere karisiyor. Yok niye hep onlar geliyormus biz niye gitmiyormusuk.Esim illa onlari doyurmak zorundamismi felan. Bu arada yakin arkadaslarimiz. Bide kendi annem hep derki misafir hep bereket getiriri diye 10 bereketten 9'unu birakip gidermis, o yüzden ben misafiri severim. Hem ona neymis.Benim evim benim misafirim.Bana misfir geldigini nasil ögreniyor diye sorarsaniz, sagolsun:-( allahin her günü 2-3 kere Oglunu arayip ne yedigimizi ne ictigimizi kim gelecek ne yapacagimizi sorup sarastirdigi icin.Benden iyi biliyor herseyi. Gecen yine baska bi arkadaslarin gelecegini duymus, biz arkadaslarla 6-7 kisi oturuyoruz hepimiz yeni evliyiz, birden kapi caliyor cat kapi kayinvalidem geliyor, esimin suarti düstü baya bi bozulduk ikimizde ben caktirmadim tabi ama bildigi halde gelmesi bizi rahatsiz etti.sonra bigün sonra esim konustu niye öyle birsey yaptin diye, neymis o gelenleri sevmiyormus, onlar gitsin evimizden diye rahatsiz etmeye gelmis.Allahim delircem. Dün de dügünde artik gercekten delircektim. Esimin bi arkadasi yeni nisanlandi, nisanlandigi kiz ile ben cok iyi arkadas olduk yani daha iki defa görüsdük ama cok sevdim iyi bir kiz.dügünde beni gördü sagolsun hemen yanima geldi, bende kayinvalidem sormadan dedim bilmemkimin gelini yani sunun nisanlisi, hmm.... dedi. Kiz gittikden sonra sen niye onunla iyi anlasiyorsun onun kayin validesi iyi biri degil belki sizin kötülügünüzü istiyor felan. Esim ben bisey demeden kizdi birkerede birseye olumlu bak sen karisma dedi.Sonra bi kac yeni evli arkadaslari görünce tabiki onlara selam verince yaninda annesine veya kayinvalidesininde elini öpmem gerek saygidan.Benden yas ca baya büyükler. Sonra yine yerime oturdum hemen basladi niye ben elalemin kayinvalidesine selam veriyormusum. Bende ben ögle ögrendim annemden tanimasamda tanisamda yanindakine verip onu atlayamam haliyle. Yok benim annem saygi ögretmis o bilmiyormusmu?Illa o kisilere selam vermek zorunda degilmisim.Onlarin gelinleride kayin validemi görünce hemen selam vermiyormus. Bilmem ne....Allahim ben ne yapicam ya?Nereye gidersek gidelim huzursuzluk cikariyo.Ya böyle özgürce hareket edemiyorum.Özgürce derken tabi bekar kiz gibi degil ama yani ne diceme korkuyorum.Kime gülümsim kime selam verim korkuyom.Ben sizin iyiliginizi istiyom diye.Size bitek bizden zarar gelmez diyo.Ya olabilir ama hergün her hafta sirf onlarami gidip gelelim hicmi arkadasimiz olmasin?Karismasin, kötülerse bile bizim sorunumuz bizde hata yapa yapa ögrencez.

Yani arkadaslar cok büyük olay degil hergün görmedigim icin mutluyum ama gördügüm zamanda hep böyle. Allahtan onunla ayni sehirde kalmiyorum herzaman aynisini diyorum ama gercekten öyle olsa hic cikmaz, böyle bile karisiyorsa ozaman ne olur bilmem.

Allaha emanet olun....Iyi günler....

bu kaynanaların çoğu böyle yaşlanınca gelinlerle uğraşıyorlar bütün hayatlarını çocuk için harcıyorlar bölmüyorlar hobiye,ARKADAŞA ,gezmeye varsa yoksa oğulları yapacak birşey yok sen söylesen kötü gelin olursun duygusal acındırmaya başlarlar ve zeytin yağ gibi üstüne çıkarlar o hayat tecrübelerini sende kullanıp birde seni suçlu çıkarırılar ,fenalar bol sabır sana

valla ne diyeyim allah yardımcın olsun okurken ben darlandım sen neler çekiyorsun kim bilir... bunları okurken aklıma babaannem geldi ama senin kayınvaliden bizimkindende betermiş

hem sizi hemde evinizi kontrolü altında tutmak istiyor en sinir olduğum şeydir

Son düzenleme:
hem sizi hemde evinizi kontrolü altında tutmak istiyor en sinir olduğun şeydir

Ama oglunu evlendirmek icin nerdeyse zorluyordu. Madem kontrol edilcek yasta ozaman evlendirmicekti. Bide bizimle ilgilenecegine bizden 2 Yas kücük olan görümcemle veya 3 yasindaki Kaynimla ilgilensin. Asil onun ilgileye ihtiyaci var.

Ama oglunu evlendirmek icin nerdeyse zorluyordu. Madem kontrol edilcek yasta ozaman evlendirmicekti. Bide bizimle ilgilenecegine bizden 2 Yas kücük olan görümcemle veya 3 yasindaki Kaynimla ilgilensin. Asil onun ilgileye ihtiyaci var.

katılıyorum aynı şeylerden bahsediyoruz zaten ve buna eşinizin bi dur demesi gerekiyor yoksa daha çok başınız ağrır.

anaamm 3 yaşında kaynın mı var harbiden ya onla neden ilgilenmezsizin hayatınıza bu kadar burun sokmaya nasıl vakit buluyo

klasik kaynana işte güzelim duyma takma o ne derse he haklısın de sen gene bildiğini yap onu değiştiremezsin hiiiççç uğraşma çünkü kendini yıpratırsın bunları takıpta kocanlada tartışma kocanda az çok görüyormuş yaptıklarını en büyük avantajın ayrı şehirlerde olman bunu çok iyi değerlendir gençsin daha görüp yaşayacağın çok şey var 3. kişiler için kendini yıpratma sana abla tavsiyesi sevgiyle kal:)

Tesekkür ederim. Ya keske kolay olsa. Ama Allah hepimize sabir versin. Insallah dayanirim

komplo teoristi kıskanç kaynana!
oğullarını evlendirene kadar ölür biterler sonra da düşman kesilirler
gereksiz insanlar
bol sabır diliyorum

Kapsama alanının dışında tutacaksın her daim.
Hani, ülkenin bazı yerlerinde gsm operatörü bir anda yurtdışı operatörü çeker, o anda telefonla bir yeri ararsan fatura yurt dışı tarifesinden gelir.

Sen de öyle yap. Anlık kapsama alanı dahiline girdiğinde ne oluyorsa oluyor. Sonrasına hiç yayma o negatifliği.
Yokmuş gibi davran..

Eşin seni anlıyorsa, çok önemseme. Yoksa sinir hastası olursun.

ya arkadaşlar bu kayınvalide dertleri bitmez.... yüzyıllardır böyle konular hep birbirinin aynısı sadece kişiler farklı. bazen kayınvalide sorunlarınları okurken bazen gülesim geliyor. benim de sorunlarım var ama ben işin sırrını çözdüm. bu konudan dolayı asla eşinizle burun buruna gelmeyeceksiniz. nolursa olsun annesi haksız bile olsa ona karşı söylediğiniz zaman anne tatlanıyor arkadaş.bu konu için değil ama genel yazayım dedim. çünkü olayın matematiği çok basit.. eskiden altın düğünlerde gösteriş olayıymış, şan şöhret zenginlik simgesi. o yüzden kadın takmanı istemiş senden ama daha tatlı bir Uslup bilmediğinden dolayı yani kendisi o şekilde görmediğinden dolayı sana senin beklediğin gibi davranamamış . onlar doğmuşlar 1950 li yıllarda biz doğmuşuz 80 li yıllarda. Onlar sizi anlamıyorsa siz anlamaya çalışın işinizi görün geçin. İşinizi görün derken yani tadınızı kaçırmayın çünkü düzelcek bişey değil bu. Bu yaştan sonra bu kadınlar değişmez. Bizim tek yapacağımız politik olmak yani kimseyi kırmadan orta yolu bulmak. Senin kayınvalidenin kayınvalidesi de ona öyle davranmış canım fazlasını bekleme. Kuşaklar gelişerek değişerek gidiyor. En azından bizden sonraki nesillerde böyle sorunlar olmaz diye umuyorum. Gülün geçin aklınızı kullanın…

kocana söyle herşeyi anlatmasın.
kim geliyormuş gidiyormuş söylemesin.
normal hoş beş etsin kapatsın telefonu.

ya eşinle konuşsana arkadasım anasını alsın cıddı cıddı konussun sen benım karımın ne yapıp ne yapmıyacagına karısamazsın desın.. bu ne ya bole.. okurken uzerıme kayınvalıden gelıcek sen nıye gelınımın yazısını okuyorsun dıye kızacak sandım.. ınsanın pskolojısı bozulur boyle.. senı yavastan yavastan sındırmeye calısıyor.. kıme selam verecegını ona mı soracakmıssın.. hayret bıseyy yaa oğlan anasıyım dıye bırsey oluyor bunlara anlamadım kı.. kız doguran ana anne degılmı yanı.. oğlan doguruncamı bırseylere hak kazanıyorlar bılemedım

tek birşey söyliyim,belirtiler şizofrene benziyor..sürekli dışarıdan zarar gelecek düşüncesi aklıma başka şey getirmiyor...

yıne ıyı bak şanslısın eşın senden önce tepkı gösterıyor bu duruma
ama çekılmez böyle bı kaynana ıle hayat yaa ışın zor canım

Eşinde biter herşey. Anlatmasın oda kim geliyor kim gidiyor. Kv ne karışır ki senin evine. Tamam belki çok kötü biri olur, sana zararı dokunacak biri olur korumak amaçlı uyarabilir ama seninki abartmış. Onun gözünde herkes kötü. Belli ki senin kimseyle görüşüp samimi olmanı istemiyor.
Eşinle konuş. Evde olan evde kalsın anlatmasın. Sana da şu kötü falan dediğinde kv ne neden diye sor. Ne kötülüğünü görmüş. Bak bakalım ne diyecek o zaman.

tek birşey söyliyim,belirtiler şizofrene benziyor..sürekli dışarıdan zarar gelecek düşüncesi aklıma başka şey getirmiyor...

Türünü bilmem ama bana da kaynana da bir hastalık varmıs gibi geldi..

Yaptıgı seyler kücük cocukların bile yapmayacagı seyler cünkü, bide minnacık cocugu varmıs otursun onunla ilgilensin, milletin isine de burnunu sokmasın!

Geçmiş konularınıza bakmadım belki paylaşmışsınızdır ama bu kadın sizi nasıl evlendirdi yahu çin işkencesi gibi mübarek...Allah sabır versin ama çözümü yok sanırım hastalığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…