hem sizi hemde evinizi kontrolü altında tutmak istiyor en sinir olduğun şeydir
Ama oglunu evlendirmek icin nerdeyse zorluyordu. Madem kontrol edilcek yasta ozaman evlendirmicekti. Bide bizimle ilgilenecegine bizden 2 Yas kücük olan görümcemle veya 3 yasindaki Kaynimla ilgilensin. Asil onun ilgileye ihtiyaci var.
Ama oglunu evlendirmek icin nerdeyse zorluyordu. Madem kontrol edilcek yasta ozaman evlendirmicekti. Bide bizimle ilgilenecegine bizden 2 Yas kücük olan görümcemle veya 3 yasindaki Kaynimla ilgilensin. Asil onun ilgileye ihtiyaci var.
klasik kaynana işte güzelim duyma takma o ne derse he haklısın de sen gene bildiğini yap onu değiştiremezsin hiiiççç uğraşma çünkü kendini yıpratırsın bunları takıpta kocanlada tartışma kocanda az çok görüyormuş yaptıklarını en büyük avantajın ayrı şehirlerde olman bunu çok iyi değerlendir gençsin daha görüp yaşayacağın çok şey var 3. kişiler için kendini yıpratma sana abla tavsiyesi sevgiyle kal:)
:18:Selam arkadaslar,
nasil baslicami bilmiyorum, yani nerden baslicami bilmiyorum acikcasi.
Öncedende birkac birsey yazmisdim k.validemle ilgili beni rahatsiz eden bazi kiskancliklar felan. Ama busefer artik annemi ve esimi degil artik baskalarini (mesela arkadaslarimi) kiskanmaya basladi. Dün mesela dügüne gidicektik, gitmeden k.validemlerde bulusup ordan birlikte iki arabayla gidilcekti. Esimin bir isi vardi onu hal edip gelicekti beni alip birlikte dügüne gidicektik. Esimi beklerken bende sacimi yapim dedim. Kayin validem illa biz gidelim onlar arkadan gelir diyo. Hayir anne diyorum ben daha yeni evliyim esimle birlikte girmek istiyorum diyorum, anlamiyor illa beni ayircak. Neyse okadar önemli degil zaaten ondan öncede niye altinlarini takmadin diye beni azarliyor, diyorum aceleden bankadan cikaramadim diye, biz sana bosunami aldik keske almasaydik diye basladi zaten. Sonra uzun zamandir hep benim ebime gelip giden misafirlere karisiyor. Yok niye hep onlar geliyormus biz niye gitmiyormusuk.Esim illa onlari doyurmak zorundamismi felan. Bu arada yakin arkadaslarimiz. Bide kendi annem hep derki misafir hep bereket getiriri diye 10 bereketten 9'unu birakip gidermis, o yüzden ben misafiri severim. Hem ona neymis.Benim evim benim misafirim.Bana misfir geldigini nasil ögreniyor diye sorarsaniz, sagolsun:-( allahin her günü 2-3 kere Oglunu arayip ne yedigimizi ne ictigimizi kim gelecek ne yapacagimizi sorup sarastirdigi icin.Benden iyi biliyor herseyi. Gecen yine baska bi arkadaslarin gelecegini duymus, biz arkadaslarla 6-7 kisi oturuyoruz hepimiz yeni evliyiz, birden kapi caliyor cat kapi kayinvalidem geliyor, esimin suarti düstü baya bi bozulduk ikimizde ben caktirmadim tabi ama bildigi halde gelmesi bizi rahatsiz etti.sonra bigün sonra esim konustu niye öyle birsey yaptin diye, neymis o gelenleri sevmiyormus, onlar gitsin evimizden diye rahatsiz etmeye gelmis.Allahim delircem. Dün de dügünde artik gercekten delircektim. Esimin bi arkadasi yeni nisanlandi, nisanlandigi kiz ile ben cok iyi arkadas olduk yani daha iki defa görüsdük ama cok sevdim iyi bir kiz.dügünde beni gördü sagolsun hemen yanima geldi, bende kayinvalidem sormadan dedim bilmemkimin gelini yani sunun nisanlisi, hmm.... dedi. Kiz gittikden sonra sen niye onunla iyi anlasiyorsun onun kayin validesi iyi biri degil belki sizin kötülügünüzü istiyor felan. Esim ben bisey demeden kizdi birkerede birseye olumlu bak sen karisma dedi.Sonra bi kac yeni evli arkadaslari görünce tabiki onlara selam verince yaninda annesine veya kayinvalidesininde elini öpmem gerek saygidan.Benden yas ca baya büyükler. Sonra yine yerime oturdum hemen basladi niye ben elalemin kayinvalidesine selam veriyormusum. Bende ben ögle ögrendim annemden tanimasamda tanisamda yanindakine verip onu atlayamam haliyle. Yok benim annem saygi ögretmis o bilmiyormusmu?Illa o kisilere selam vermek zorunda degilmisim.Onlarin gelinleride kayin validemi görünce hemen selam vermiyormus. Bilmem ne....Allahim ben ne yapicam ya?Nereye gidersek gidelim huzursuzluk cikariyo.Ya böyle özgürce hareket edemiyorum.Özgürce derken tabi bekar kiz gibi degil ama yani ne diceme korkuyorum.Kime gülümsim kime selam verim korkuyom.Ben sizin iyiliginizi istiyom diye.Size bitek bizden zarar gelmez diyo.Ya olabilir ama hergün her hafta sirf onlarami gidip gelelim hicmi arkadasimiz olmasin?Karismasin, kötülerse bile bizim sorunumuz bizde hata yapa yapa ögrencez.
Yani arkadaslar cok büyük olay degil hergün görmedigim icin mutluyum ama gördügüm zamanda hep böyle. Allahtan onunla ayni sehirde kalmiyorum herzaman aynisini diyorum ama gercekten öyle olsa hic cikmaz, böyle bile karisiyorsa ozaman ne olur bilmem.
Allaha emanet olun....Iyi günler....
tek birşey söyliyim,belirtiler şizofrene benziyor..sürekli dışarıdan zarar gelecek düşüncesi aklıma başka şey getirmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?