kayınvalidemden gerçekten nefret ediyorum...

İkili atışmalarımıza son verelim, konuya dönelim.
Devam ederse gereken yapılacaktır.
Çenebaz hanm,
bi bakın konunun başından beri benm kötü bi yorumum var mı
atışma içine girmiş miyiim

tamam gerekeni yapn ama üyeliğini sildirip sildirip konu açıp druyo
hadi bunu es geçtim sürekli hakaret edenkendisi
kaynanası için yaptığı yoruma bende yorum yaptm bu atışma değil ki opuyorumnanaktan

sevgiler...

Terbiyesizce ifadeleriniz çok nahoş !

Ayrıca da eski üyesiniz burayı çok iyi biliyorsunuz !

Yönetim gerekeni yapacaktır,insanlara saldırmak için daha fazla çaba harcamayın boş yere !

* Bir de eğer ki eşinizin yanında da bu kelimelerinizi kullanırsanız eşinizin size olan saygısı biter. En azından eşinizin yanında dikkat edin söylediklerinize. Açıkcası ben anneme kötü söz söylenmesini kaldıramazdım asla.

masalcımopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canm
repimede benzer şeyler yazmış

ben bi terbiyesizlik yapmadm
işlerine gelmeyyen yorumlar terbiyesizlik oluyor boshayallersmile

bi bakn konunuza o bahsettiğinz terbiyesizce yoruumlarımdan var mı

dengesizin kim olduğu ortada,hangi üye oldğunu çok iyi biliyorm aklinialirimsmile

ilginç bi teşhis,şeytani zevk ha...

bi insan hakkında böyle kelimeler kullanmanz hoş değil
eşinizin niye kızdığı ortada
benm babaanemde anneme kötü davrandı,sömürdü her türlü ama annem asla sizin dediklerinizi demedi

eltinizi kıskanıyorsnz,22.permalinkteki msjınıza bi bakın

eşinizle aranız bozuk,psikolojinizde

eimle aram iyi demeyin eski konularınızı hatırlıyorm
hoş çoğu konunuzu sildirmişsiniz

problemleriniz olabilir
aama kimseye hakaret edeemezsiniz

repime bile iğrennç kelimeler yazmışsnz
işte busunuzsempatiksalakcinni

ben ceza alcaksam sizde alıın bi zahmet aklinialirimsmile

iftiracının önde gidenisin nedenmi çünkü benim ilk konum bu..sen hangi eski konulardan bahsediyorsun terbiyesizce yalan söylüyorsun..herkes bu kk deki herkes senden bıktı bu apaçık ortada..kaçkere banlandın ceza aldın sayısı yok..psikolojik sorunları olan ve hayatta vasıfsızca savrulan sensin....senin eski konularını açıp kusun bakalım kadınlar işte ozaman seni kendi haline bırakıyolar zaten problemliymiş diye

en azından dürüstüm ben senin gibi başıma gelen olayları bir arkadaşımın başına geldi yok komşumun kızının yaşadığı bir olay falan filan diyerek şu sanal ortamda bile kendimi ifade güçlüğü çekmiyorum yalan söylemiyorum senin gibi...ayrıca evliliğim arapsaçı değil bunu yargılamak senin gibi densizlerin hiççç haddi değil..topiğimi terket..senin yerinde olsam yorumlarıma değer verilmediğini bildiğim halde yorum yapmaya devam etmezdim...işine bak...zhebaniyede selam söyle...fake adreslerle insanları daha fazla rahatsız etmeyin..herkes biliyor sizin kim olduğunuzu

melisnin bi terbiyesizliğini görmedim ben
ayrıca lütfen kendinize gelin

hiçbir arkadaşm için böyle konuşamazsnz

fake üyeik açan sizsiniz sayın eski üye

iftiracının önde gidenisin nedenmi çünkü benim ilk konum bu..sen hangi eski konulardan bahsediyorsun terbiyesizce yalan söylüyorsun..herkes bu kk deki herkes senden bıktı bu apaçık ortada..kaçkere banlandın ceza aldın sayısı yok..psikolojik sorunları olan ve hayatta vasıfsızca savrulan sensin....senin eski konularını açıp kusun bakalım kadınlar işte ozaman seni kendi haline bırakıyolar zaten problemliymiş diye

evet ilk konun
yeni üyeliğinle ilk konun:3:

ceza aldm evet

2 ban,2 uyarı aklinialirimsmile aldm
sayısı var yani bayanssulusmile

bak hala devam ediyosn hakaretlerine

[/QUOsenin terbiyesizliğini herkes biliyor bende senin yaptığın gibi ona buna haber versem şimdi sen bu topikte duramazdın çünkü seni sevmeyen okadar çok üye varki...eski üye değilim ve sadece 2 aydır kk dayım..senin eki üyeliklerin vardır eminim halada kullandığın..fake adresler açıp kendi kendine sanalda destek çıkıyorsun..güya arkadaşım diyorsun bırak ya kim seninle arkdaş olurki

en azından dürüstüm ben senin gibi başıma gelen olayları bir arkadaşımın başına geldi yok komşumun kızının yaşadığı bir olay falan filan diyerek şu sanal ortamda bile kendimi ifade güçlüğü çekmiyorum yalan söylemiyorum senin gibi...ayrıca evliliğim arapsaçı değil bunu yargılamak senin gibi densizlerin hiççç haddi değil..topiğimi terket..senin yerinde olsam yorumlarıma değer verilmediğini bildiğim halde yorum yapmaya devam etmezdim...işine bak...zhebaniyede selam söyle...fake adreslerle insanları daha fazla rahatsız etmeyin..herkes biliyor sizin kim olduğunuzu

konuşmalrınızı dikaktli konuşunn...uslubunuza dikat edinn.............

Son düzenleme:

ben kayde deger bulmadım canım yorumu sende hiç sallama çünküü kayıtsız beni bilen biliyorr nebi uyarı aldım nee cezaalülülülülülüyürüüüüüü anca giden:kızgın:

konuşmalrınızı dikaktli konuşunn...uslubunuza dikat edinn.............

etmezsem naparsın yada ne yapabilirsin konuma yorummu yapmazsın ayyyyy bak sakın beni böyle cezalndırmayın zebani ve çetesi olmazsa bu topiklerdeki üyelere kim parazitlik yapacak..lütfen ütfen lütfen yorum yap yorum yap yorum yap..ünlü bir düşünür olduğunu duydum zeboş söyledi..beraber takılıyormuşsunuz nette..böyle böyle takılırken filozof olup kanka olmuşsunuz bremenin mızıkacıları gibi ..sahi sen hangisiydin kuzum..sempatiksalakcinni:1:ay bende çok keyiflendim sayenizde ediyle büdü:1:kaydirigubbakcemile3:içelim:

ben kayde deger bulmadım canım yorumu sende hiç sallama çünküü kayıtsız beni bilen biliyorr nebi uyarı aldım nee cezaalülülülülülüyürüüüüüü anca giden:kızgın:

senidde eminim sallayan sallamış zamanında şu kullandığın türkçeye bak..SALLAMA..hangi ilkokuldan mezun oldun sen..hangi zamanda okudun taş devrindenmi geliiyorsun..böyle argo kelimeler kullanan bir devlet memuru düşünemiyorum aynı işyerinde çalışsak heralde herkes başka yere tayin isterdi senden kurtulmak için...pardon SALLAMAMAK İÇİN

Konuyu açan üyede yorum yapanlarda saygılı olmak zorunda!
Önce Kötü İçeriğe basıp sonra ağzına geleni saymak moda oldu son zamanlarda.

Konu üyelere yapılan yorumlar sebebiyle yoruma kapatılmıştır...

Back
X