• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemden nefret ediyorum...Daha evlenmeden hem de :(

Düğün öncesinde herkes aynı stresi yaşıyor inan..Benim 2 düğünüm oldu 27 haz.ve 5 tem.İstanbuldaki düğünde inan nerdeyse herşeyden vazgeçmek üzereydim.Herkese uyuz oluyordum.Hepsine gıcık olmuştum adeta..Kültürlerimizde farklıydı.herşey gözüme batıyordu.sürekli ağlıyordum.Sonra diğer düğünüde yaptık erzurumda..Bizimkide ertelenmişti hastalık cenaze falan olmuştu.6 ay geçti üzerinden şimdi çok şükür herşey yolunda hepsinide çok seviyorum.Sende atlatırsın.önyargılı yaklaşma..Hayırlı olsunda varsın 3,5 gün geç olsun..

Şu an sessiz kalman senin aleyhine ,kaynanan dahada üzerine gelecekböyle devam ederse düğünde takılarıda kaynanaya kaptırırsın.Evlendikten sonra evinin anahtarınıda ... içinde biriktirmekten vazgeç sorunlara zamanında tepki göster,kaynananla tartışırsan da terbiyeni bozma.evlenip evlenmemeyi düşünüyorsun ya ,nişanlın annesine karşı senin yanında olursa bundan sonrası içinde senin için ipucu olur.Şimdi sesini çıkarmazsan zaten bu birikimle evlendikten sonra patlarsın ,daha kötü olur. kolay gelsin.

kizlar yazmayin artik. konuya yazi yazarken bir bakin. kim yazmis ne zama yazmis/ gamzeleyy'in su anda ihanet gibi daha buyuk bir meselesi var. bu konu gecti gitti.

canım sen şimdiden bu kadar sorun haline getirırsen yürümez bu evlilik.. ya bence abartıyorsun.. bıraz sakın ol.. kendı annen açısından bi düşün. abının yada erkek kardesının evlendıgını düşün.. bıraz daha ılmlı olmalısın eğer mutlu olmak istıyorsan:)

canım insanların düşüncelerine saygı duymak lazım.bana göre sen birdefa kayınvalideni sevmemişsin ve bu yüzden her dediği sana batıyor.yoksa bu sorun değil benc.allahım aşılamayacak sorunlar vermesin.

bence bu konuda pek bişi söylemeye hakkın yok
zaten zorla nişanlanmışsın
istemediğini kayınvaliden de biliyormuş
kadının seni sevmesini nasıl bekliyorsun ki
ona kabahat bulana kadar kendine dön bir bak , neden böyle diye:1closedeyes:

çok teşekkür ederim sağol :(

mesafeni koy arkdaşım ben dügünden 2 ay önce kusdüm onlara evleneli 2 ay oldu halen kusüm
evime sadece çeyiz gelirken girdi.....
sen sadece kayınvalidene deil eşinede bir birey oldugunu hissettir
çok yüz verme derim

Başka ne dedi bilmiyorım ama bu yazdığın bence nefrt sebeb değil Allah nasip etsin güzel bi evliliğin olsun 1 ay geç olsun oda istiyor kız kardeşide oğlunun mutluluğunu görsün bence çok ufak şeyleri büyütme
+bir evlilik yapınca sadece eşinle değil ailesiylede evleniyorsun bunu sakın unutma ona göre düşün bence.

canım ya mesajlarını sonradan okudum harbiden çekilmez bir kadın bişe diyemiyorum iyi düşün taşın ilerde daha çok karışacak

düğünden önce nasıl başlarsa içindeki hisler aynen devam ediyor..benim kayınvalidem bir sürü patavatsızlık yaptı,yanlış davranışlarda bulundu..aklıma geldikçe sinir oluyorum hala..o zaman heyecandan telaştan ne yaptığını bilemedi belki..şimdi anlıyorum içinde kötülük yok..ama ben o düşüncelerimi hislerimi yıkıp yenisini koyamaıyorum artık oraya...sevemiyorum kadını,istediği kadar bana canım kızım,yavrum desin...insanlar içinde başta rezil etti ya ısınamıyorum..saygımı asla eksik etmem..gören beni seviyor sanır..ama içimi az kişi bilir..oda eşim için..onun üzülmesine dayanamam sonuçta annesi...

bence siz çok yüzgöz olduysanız,mesafeyi koru kesinlikle daha kötü olur sonra...samimi olma her işinize karışır sonra..

Düğünün birkaç gün gecikmesini boşver sonucta eşinin teyzesinin izni bu...sen teyzen için bir hafta beklemez miydin?diğer yasadıklarını bilemiyorum ama he de geç bir süre..evlendiginde de evine işine sahip olur olaylara hakim olur izin vermezsin iç işlerine karışmasına..

kizlar yazmayin artik. konuya yazi yazarken bir bakin. kim yazmis ne zama yazmis/ gamzeleyy'in su anda ihanet gibi daha buyuk bir meselesi var. bu konu gecti gitti.

haklısın,bakmadım valla..ilk mesajdan sonra hemen yazdım yorumu..inş halleder geçer atlatır:çok üzgünüm:

mesafeni koy arkdaşım ben dügünden 2 ay önce kusdüm onlara evleneli 2 ay oldu halen kusüm
evime sadece çeyiz gelirken girdi.....
sen sadece kayınvalidene deil eşinede bir birey oldugunu hissettir
çok yüz verme derim

bu da cok yanlış bir tutum..küslük çözüm değil eve almamak da çözüm değil...ölümlü dünya..mirmirmirmir

yorum yazmadan önce tum sayfalar okunmalı bence:1closedeyes:
gulsum sultan cnm sana katılıyorum aynen ama bışeyıde belırtmek ıstıyorum gamze arkadaşımdan anladım kadarıyla o konuşmayı saygısızlık olarak algılıyo bazı ınsanlar için bu böle galıba:delphin:
gercekten çok üzüldum tek sorun düğün tarıhı değilmış bence aıle cok önemlı ılk başlarda erkekler yok mutlu oluruz hersey güzel olacak gıbı pembe yalanları cok güzel uyduruyo ama dedım gıbı sadece lafta kalıyo:kızgın:
o yüzden cnm benım RABBIM senın için hayrlısını versın eğer ayrılmak zorunda kalırsanda hayırlısını dıle cunku bende sözlumden ayrıldım senı çok ıyı anlıyorum son olarak RABBIM gercekten hayrlısını versın:Saruboceq:

Damatlar da kayınavlidelerini sevmiyorlar ama paylaşma ihtiyacı duymadıklarından ve sorun yapmadıklarından sorun d aolmuyor.Boşver...SOrun yapmazsan sorun olmaz zaten.Düğün tarihini gençler belirlemez zaten.Düğünü aileler yapar zaten gelenler çoğunluk onların akraba,eş dostlardır.O yüzden tarihin ayarlamasında bir sorun yok.

Eşyalara gelince varsın alsın kendine d eparasını siz ödemeyceksiniz ya.İlla ben seçecem eşyayı diyemez.beraber bakarsınız o neyi seçerse seçsin beğendiğini gçsterirsin.o alınır.

Bu kaynana milleti sanırım oğlunu evlendirince kafayı yiyor
Canım ya herşeyini ses çıkarma diyemem saygı duy da

Mobilya istemek ne demek,Herşey benim isteğime göre olacak falan
Yanii orda eşin olacak insan tavrını kotmalı bence
Çünkü kendi annesi sonuçta

Herşeye de karışılmaz ki?
ne zevk alıyorlar doğrusu anlamam:delphin:

konu geçen senenin konusu arkadaşlar ya, belkide başlık sahibi çoktan evlendikaydirigubbakcemile3

Back
X