tatlım benim kayınvalidem kesinlikle hiçbir konuda kötü eleştiri kabul etmeyen birisi,Art niyet varmi gerçekten ? Yani kayinvalidenizle sorunlariniz oldu mu ? araniz nasil onu bilmek lazim
tatlım benim kayınvalidem kesinlikle hiçbir konuda kötü eleştiri kabul etmeyen birisi,
okey oynarken bile hırs yapan biri,aramızda henüz problem çıkmadı ama biz zaten 1,5 yıllık evliyiz,yeni yeşermeye başladı yani problemler,gelip bizde kalmaya başlayınca
canım benim...seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam... benim de oğluma 6. aydan-15. aya kadar kayınvalidem baktı... doğumumda da o vardı. ama neticede beni ruh hastası yaptı çıktı. şunu söyleyebilirim ki en sağlıklısı bakcıı... seni tanımıyorum...şartlarınızı vs.yi hiç biliyorum ama ne yapıp edip bir an önce iyi bir bakıcı bulursan eğer en çok sen rahat edersin... ben kayınvalidem gideli yani 3 aydır kocamla da daha rahat ve huzurluyum. çünkü sürekli aramıza girmeye çalışan bir başka insan yok...sürekli benimle rekabet etmeye çalışan, evin hakimi olmaya çalışan... her şeyi iyi bildiğini sanıp, kendisinin mükemmel olduğunu bana kabul ettirmeye çalışan biri yok artık hayatımda...artık en son 2-3 ay önce kendileri memleketine dönmeden önce oğlumun bakıcısına aslında "ben onu istememiştim, ben ona başka kızlar bakarken,oğlum gitti ounla evlendi" diyince bağlarımı kopardım. her fırsatta torununa, oğlu için baktığını söylediği için kendimi ona borçlu da hisetmiorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?