- 1 Mayıs 2018
- 778
- 550
- 103
- 35
İnsan kendi kendine konuşunca işin içinden çıkamıyor . Düşündükçe aklımda sorular birbirine dolanıyor . Kayinpederimin şekeri yulseldigi için hastaneye yatırıldı . Ben de bugün aradım nasılsın doktor ne dedi diye . Sonuçta benim onunla bı problemim olmadı aslında Kv ile de olmadı ama onun problemi varmış böyle oldu önemli de değil . Kayinpederim konuşmak istemiyor belli ağzından çıkan her kelime iki günlük yoldan geliyor sanki . Ya açma telefonu , yada konuş . Ben arr niyetle aramadım koskoca adamsın karından dinledikten sonra ara sor ne oldu diye madem tavır alacaksın bil önce . Aradigima da ettiğim insanliga da pişman oldum . 55 yaşında koskoca adamin tavır ve tepkisine bakar misiniz ? Halbuki daha yazın annesinin yanında karisi için atıp tutan adam karısının dediğine tapar olmus ne çabuk . Kimbilir neler dedi . Hiç önemli değil . Bı insan evladına bunu yapabilir mi anlamiyoum . Sorun çıkardın hadi problem oldu aramizda neden başka birinin de bize kötü davranmasini istiyor ve bundan zevk alıyorsun ki . Nasıl bir zihniyet bu ? Eşim de aramış herşeye rağmen evlatlık görevini yapar şimdiye kadar da öyleydi onun telefonunu açmamış tekrar bir daha aramış acmi onunla da üstten üstten tavırlı bir şekilde konuşmuş . Sorun mu var yok eee bu ne şimdi yok bişey . Koskoca adam daha bir derdi varsa onu söylemeyecek kadar aciz. Ben nerde yanlış yaptım kv geldi evde esti gürledi tartışma çıkardı diye kayınpederi aramasamiydim . Kv ile olan sorunu ona da mı yansitsaydim tavır alsaydım. Doğrusu bumuydu ? Cuma günü bebeğim amaliyat olacak ugrastigim şeylere bakar mısınız ? Üç fikir bir fikirden iyidir ? Ne yapmalıyım . İnsan içinde olunca çizginin dışını göremiyor . Ben buraya daha cookkk yazicam galiba