• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme kayınpederden destek

Ailenizle konusun durumu o zaman inşallah anneniz de sizin kafanızda değildir de kızını şikayet etmek için arayan kayınvalidenize bir iki çift laf söyler.

Siz hala kötü olmayayım, beni kötü bilmesinler derdindesiniz ayrıca. Konu da bu çok açık yani.
Evet doğru anlamissiniz benim ikinci evliliğim saha onceki konularımi okuduysaniz eğer . Bunu bana kullanio sanki problemli benmişim gibi şikayet etmek . Annemi aradım arasın alır cevabını sen sıkma canını dedi

Siz böyle üstlerine düştükçe daha da atar yapacaklar size.
Ben kayınpederle 3 senedir küsüm, oğlum tek gitmez babasıyla ufak diye ben gidiyorum senede iki kere merhaba dahi demiyorum. Bu sene barışmak için kendince adım attı ona da cevap vermedim. Tekrar barışıp yüz göz olamam dengesiz insanla. Benden uzak olsun. Sıkıntı yaratan tipleri silin geçin. Kafanızı da bulandırmayın.
Eşimin orda bir kızı var ilk eşinden ilk eşi vefat etti . Çocuğu da vermiyorlar güya ben üvey anne oluyorum die . Eşimde almak istedi bı Kac kez bundan daha beter cirkinlestiler .

Annemi arayacakmis beni şikayet edecekmiş hâlâ öyle söylüyormus
Ben üç sene önce kayınpederle küsüştüğüm büyük bir tartışma yaşadım. O dönem geldiğimde kayınvalidem anneme erkeklere hele hele büyük erkeklere öyle söylenmez fln diye şikayet etmiş. Annem de kızım sinirli gergin bir insan değildir, durduk yere kimseye öyle şeyler söylemez. Bir sebebi bir gerekçesi vardır, eşiniz ne dedi o zaman o önemli demiş. Kadın sus pus tabii. Kocam bağırıp üstüne yürüdüğü için bağırdı kızınız diyemez ık mık demişler.

Öncelikle çok geçmiş olsun bebeğinize..Şu durumda uğraştığınız şeye bakın..Bebeğinize odaklanın,milletin nazıyla kaprisiyle uğraşmayın.Zor gününüzde yanınızda olmayana da hakkettiği gibi davranın

Ben üç sene önce kayınpederle küsüştüğüm büyük bir tartışma yaşadım. O dönem geldiğimde kayınvalidem anneme erkeklere hele hele büyük erkeklere öyle söylenmez fln diye şikayet etmiş. Annem de kızım sinirli gergin bir insan değildir, durduk yere kimseye öyle şeyler söylemez. Bir sebebi bir gerekçesi vardır, eşiniz ne dedi o zaman o önemli demiş. Kadın sus pus tabii. Kocam bağırıp üstüne yürüdüğü için bağırdı kızınız diyemez ık mık demişler.
O kadar çirkef o kadar berbat bir insan ki annemle kavga bile eder o kadar edepsiz

Eşimin orda bir kızı var ilk eşinden ilk eşi vefat etti . Çocuğu da vermiyorlar güya ben üvey anne oluyorum die . Eşimde almak istedi bı Kac kez bundan daha beter cirkinlestiler .
yuh, o ne demek öyle. eşinizde siz kimsiniz diye haddini bildiremiyor mu onlara. çocuğun orada kalmasını istiyorsanız anca yutulur bu laf.
çok zor insanlar ama sizde ikinci evliliğiniz olduğu için galiba dik duramıyorsunuz. konu açtınız neler yazdık neler, sonra etrafında döndüm hizmetini yaptım diye ikinci konuyu açtınız. yine etti lafını kayınvalideniz. sizin onların gözünde iyi olma şansınız yok, bunu kabul ederseniz kolaylaşır hayatınız. bu kadar ezilip büyürseniz kendilerine her şeyi hak görürler tabi.

Öncelikle çok geçmiş olsun bebeğinize..Şu durumda uğraştığınız şeye bakın..Bebeğinize odaklanın,milletin nazıyla kaprisiyle uğraşmayın.Zor gününüzde yanınızda olmayana da hakkettiği gibi davranın
Sinirlerimi bozdular o kadar çöküntü içindeyim ki heryerim uyuştu sanki cevap vermeye dilim dönmüyor aklım ermiyor gibiyim

Evet doğru anlamissiniz benim ikinci evliliğim saha onceki konularımi okuduysaniz eğer . Bunu bana kullanio sanki problemli benmişim gibi şikayet etmek . Annemi aradım arasın alır cevabını sen sıkma canını dedi
Size direkt söylüyor mu bunu kayınvalideniz? ister ikinci ister üçüncü evliliğiniz olur, tasası ona kalmamış, siz biraz daha dik durmalısınız.
Böyle bir imasında lafı ağzına tikamaniz lazım.
Cahil insanlar belli karşınızdakiler mesafe koyun, son yaşadığınız olayı fırsata çevirin .
Kaç yaşında eşinizin kızı.
Nasıl yanına alamıyor? Çocuğunun yeri anne babasının yanıdır.

yuh, o ne demek öyle. eşinizde siz kimsiniz diye haddini bildiremiyor mu onlara. çocuğun orada kalmasını istiyorsanız anca yutulur bu laf.
çok zor insanlar ama sizde ikinci evliliğiniz olduğu için galiba dik duramıyorsunuz. konu açtınız neler yazdık neler, sonra etrafında döndüm hizmetini yaptım diye ikinci konuyu açtınız. yine etti lafını kayınvalideniz. sizin onların gözünde iyi olma şansınız yok, bunu kabul ederseniz kolaylaşır hayatınız. bu kadar ezilip büyürseniz kendilerine her şeyi hak görürler tabi.
Benim derdim onlara kendimi iyi göstermek değil ki benim derdim hayatımda problem olmasın aynı şeyleri yaşamaktan korkmak .aileme karşı mahcup olmak istemiyorum onlarda belki bu kadın zihniyetinde düşünürler dıe düşünmezler aslında beni biliyorlar ama onları ikinci kez ben üzüldüm diye üzmek canımı sıkan şey

Size direkt söylüyor mu bunu kayınvalideniz? ister ikinci ister üçüncü evliliğiniz olur, tasası ona kalmamış, siz biraz daha dik durmalısınız.
Böyle bir imasında lafı ağzına tikamaniz lazım.
Cahil insanlar belli karşınızdakiler mesafe koyun, son yaşadığınız olayı fırsata çevirin .

Kaç yaşında eşinizin kızı.
Nasıl yanına alamıyor? Çocuğunun yeri anne babasının yanıdır.
Eşimin kızı 3.5 yaşında . Alamıyor değil alırsa şuan hiç birşey yokken böyle yapiyorlar cirkinlesiyiorlar ya o zaman en kötü ne olabilirse o olur size öyle diyeyim . Bana ikinci evliliğim diye direkt olarak soylemiyor başka bir akrabasının karısı ikinci evliligiymis eli mahkum bı daha kocadan çıksa ona kötü derler diye işliyor . Ben o zaman bu konuyu söylediğinde ne kadar ayıp böyle bı zihniyette insanlarla aynı evde kalmam ben olsam demiştim . Yüzlerine bakmam demistim

Eşimin kızı 3.5 yaşında . Alamıyor değil alırsa şuan hiç birşey yokken böyle yapiyorlar cirkinlesiyiorlar ya o zaman en kötü ne olabilirse o olur size öyle diyeyim . Bana ikinci evliliğim diye direkt olarak soylemiyor başka bir akrabasının karısı ikinci evliligiymis eli mahkum bı daha kocadan çıksa ona kötü derler diye işliyor . Ben o zaman bu konuyu söylediğinde ne kadar ayıp böyle bı zihniyette insanlarla aynı evde kalmam ben olsam demiştim . Yüzlerine bakmam demistim
Çok küçükmüş daha kızı.
İstediklerini yapsınlar babasıyla olması lazım kızının.
Eşiniz nasıl müsade ediyor buna ?
Kendisi de onu istiyor demek ki.
Annesi ölmüş evladını kendinden ayrı bırakmaması lazım.
Üzüldüm yavrucağıza.

Annemi arayacakmis beni şikayet edecekmiş hâlâ öyle söylüyormus
Etsin ama annenize önceden olayları anlatmayı unutmayın kadın şaşırıp kalmasın.
K.babayı aramakla iyi yapmışsınız insanlık onların tavrına göre degil size yakışan bu.
Hem evladınız hem de tüm hastalar tez zamanda Şifa bulsun

Konularımız benziyor hemen hemen. Eşimin anneside durup durup huzursuzluk çıkartıyordu en son kendi çalıp oynayıp bombayı patlattı. Komple iletişimi kestik. Sonra kayınpederimin kandilini kutladım cevap yok bayramını kutlarım cevap yok. En son annesi konuşmadığımız halde gene sataşmalara başladı. Eşim babasıyla konuşurken kaptım telefonu açtım ağzımı yumdum gözümü herşeyi söyledim. Önca yapılan şeye rağmen ben konuşacakmışım özür dilicekmişim. Bende sizin bayramınızı kutladım yazdım ettim cevap vermiyorsunuz siz büyük olarak neden konuşmuyorsunuz yanlışım varsa madem dedim. Ben seninle konusursam eşimle aram bozulur dedi şaka gibi gerçekten kocaman adamın dediği 🤣
Ama o gün bugündür kestiler sesi haliyle eşimde çok fazla aramak istemiyor.
Ben böyle çok huzurluyum. Geçim iki taraflı olur iyi olmak istemekte haklısınız ama karşı taraf bunu istemiyor.
Evliliğinizde bunu problem etmeyin yüzleri çıkmış, eşiniz arkanızda yapılanları görüyor. Huzur bozmak isteyenlere fırsat vermeyin.

İnsan kendi kendine konuşunca işin içinden çıkamıyor . Düşündükçe aklımda sorular birbirine dolanıyor . Kayinpederimin şekeri yulseldigi için hastaneye yatırıldı . Ben de bugün aradım nasılsın doktor ne dedi diye . Sonuçta benim onunla bı problemim olmadı aslında Kv ile de olmadı ama onun problemi varmış böyle oldu önemli de değil . Kayinpederim konuşmak istemiyor belli ağzından çıkan her kelime iki günlük yoldan geliyor sanki . Ya açma telefonu , yada konuş . Ben arr niyetle aramadım koskoca adamsın karından dinledikten sonra ara sor ne oldu diye madem tavır alacaksın bil önce . Aradigima da ettiğim insanliga da pişman oldum . 55 yaşında koskoca adamin tavır ve tepkisine bakar misiniz ? Halbuki daha yazın annesinin yanında karisi için atıp tutan adam karısının dediğine tapar olmus ne çabuk . Kimbilir neler dedi . Hiç önemli değil . Bı insan evladına bunu yapabilir mi anlamiyoum . Sorun çıkardın hadi problem oldu aramizda neden başka birinin de bize kötü davranmasini istiyor ve bundan zevk alıyorsun ki . Nasıl bir zihniyet bu ? Eşim de aramış herşeye rağmen evlatlık görevini yapar şimdiye kadar da öyleydi onun telefonunu açmamış tekrar bir daha aramış acmi onunla da üstten üstten tavırlı bir şekilde konuşmuş . Sorun mu var yok eee bu ne şimdi yok bişey . Koskoca adam daha bir derdi varsa onu söylemeyecek kadar aciz. Ben nerde yanlış yaptım kv geldi evde esti gürledi tartışma çıkardı diye kayınpederi aramasamiydim . Kv ile olan sorunu ona da mı yansitsaydim tavır alsaydım. Doğrusu bumuydu ? Cuma günü bebeğim amaliyat olacak ugrastigim şeylere bakar mısınız ? Üç fikir bir fikirden iyidir ? Ne yapmalıyım . İnsan içinde olunca çizginin dışını göremiyor . Ben buraya daha cookkk yazicam galiba
Buradaki tek önemli şey bebeğinizin ameliyatı. Gerisi boş bomboş.
Neyi var bebeğin?
Allah şifa versin

Çok küçükmüş daha kızı.
İstediklerini yapsınlar babasıyla olması lazım kızının.
Eşiniz nasıl müsade ediyor buna ?
Kendisi de onu istiyor demek ki.
Annesi ölmüş evladını kendinden ayrı bırakmaması lazım.
Üzüldüm yavrucağıza.
Korkuyor . Anne babasına sebep deli oluyor çocuğu için istemez olur mu zaten ayın üç haftası bizdeydiler kadın beni o çocuğa sebep kullanio zaten ya

Cuma gunu bebeğiniz ameliyat olacak ve siz onları düşünüyorsunuz. Zaman gectikce inanın çok aptalmisim nelerle ugrasmisim diyeceksiniz. Bütün enerjinizi evladınıza verin gerisi kocaman bir bosss...

Buradaki tek önemli şey bebeğinizin ameliyatı. Gerisi boş bomboş.
Neyi var bebeğin?
Allah şifa versin
Erken doğum oldu 28 haftalık fıtık var
Cuma gunu bebeğiniz ameliyat olacak ve siz onları düşünüyorsunuz. Zaman gectikce inanın çok aptalmisim nelerle ugrasmisim diyeceksiniz. Bütün enerjinizi evladınıza verin gerisi kocaman bir bosss...
Babam aradı babamı aramış annemden yüz bulamayacağını biliyor ya özür bile dilememisim

Back
X