Arkadaşlar uzun olabilir ama lutfen okuyun ki obfektif yorum olsun benim icin.kv ile tanistigimda beni cok sevdi cok iyiydi ama sonra istediki herseye o karar versin evimin esyalarini bile istersen ben seçeyim dedi.bi masayi ondan habersiz almamiza bile sok olmustu.ev dizme esya alma ve benim icin onemli olan her anda kavga cikardi neyse evlendik dogumum oldu kavga cikardi ev tasidim kavga etti cocugum sunnet oldu kavga cikardi yani normalde baksaniz aramizda hic sorun yok sohbet ederiz ara ara yemeklere cagirir ben cagiririm ihtiyacim olunca cocuguma bakar haftada en azbir mutlaka gorusuruz evler yakin amaa ne zaman önemli benim icin ozel gun olsa basima resmen cekilmez sorunlu kavgaci agzi bozuk herseye alinan kadin gelir geriye baktigimda her ozel anim uzuntuyle gecmis.esim yeri gelince bana hak verir annesini uyarir(ve o an kv bayginlik gecirir oglundan kuser bizi nankorluk ile suclar)kimi zaman annesine hak verir bana kinci olma unut gecmiste kaldi der ve ben napacagimi bilmiyorum evlilik oncesi seyler olsa unutayım derim ama evliykende ayni ozel onemli bi zamanda sorun cikariyor sonra iyi oluyo bana karsi ve ben tavrimi surdurunce kinci olmus oluyorum bu arada kv nin acaba huyumu bu dedim ama eltime asla bole degil ona hiçbirşeye sorun cikarmaz yuzune soledim bunu(yine bayginlik gecirdi ama hala ayni)ama gelinlerine esit davrandigini idda eder heryerde napicam bole inanin bilmiyorum cok uzuluyorum