Kayınvalidemi anlayamıyorummmmmm :(

gamzelim__

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
87
40
13
herkese merhaba kızlar. 20 yaşındayım üniv. öğrencisiyim eşimle geçen sene tanıştık aramızda 8 yaş fark var.
Tanıştıgımız zmaanlar henüz hazırlık sınıfındaydım. Bölümümde 4 yıllık. eşimin yaşından dolayı okulun bitmesini bekleyemedik ve ailelerle tanışma oldu derken evlendik. Bölümümü dondurmayı düşünüyorum. tekrar sınava hazırlanıcam eşimin tayinine göre tercih yapıcam.
Kayınvalidem baştan beri çok değişikti telefonda konuştugumda ailenin yerinde olsaydım ben kızımı okulu bitmeden vermezdim dedi. Alttan aldım bşy demedim. En başından beri dediğim şey kesin annesi başka bi kızı düşünüyordu biz ona sürpriz olduk dedim. Söz nişan oldu. Tayinden dolayı nikahı bu sene yaptık düğünü seneye yapıcaz. Nikahta uzun beyaz elbise giymek istiyorum dedim tutturdu gündüz uzun mu giyilir kısa beyaz daha güzel fln. Dinlemedim eşimde beni destekledi uzun beyaz elbise aldık. Eşi evin büyük çocugu ama kayınvalidem beni biriyle tanıştırınca sürekli küçük gelin der durur bu iki kelimeyi söylemeye bayılır. Sürekli üniv. konusunu açıyor. Ayrıca eşime istediği kızı anlatıp duruyor anu gün içinde 3 defa konusunu açtı şu komşu kızı var annesi bizim oglanı çok istemişti de kendisi de öğretmen fln der durur. Habersiz fotografımı çekmiş çirkin çıkmışım eşime göndermek istedi bende gönderme anne dedim göndereyimde seni boşasın dedi güldü bozuldum o anda sinirlendm sustum bşy demedim desem susmam biliyorum. Aynı gün içinde sorud böyle dedim de alındın mı şaka yapıyorum diye. söylemesi de bi değişik yapmacık aglamaklı içimden dedim şimdi bşyler derdim ama hemen aglama moduna giriceksin hiç bulaşmamak en iyisi. Kendisi farkl ışehirde ben farklı eşhirdeyim ama yaknıız. Düğün mekanını biz seçmiştik begendiğim bi yerdi yani. kayınvalidem ona bile karışıyor süslemelerin rengi şöyle olcak böyle olcak ... Davulu sevmiyormuş sildirmek istemiş eşim izin vermemiş. Nikahtan önce altın alıcaktık kuyumcuya gittik kaynım eşim kayınvalidem kayınpederim. Benim sevdiğim bilezik modelini kv. sevmiyor onun sevdiğini ben sevmiyorum.En sonunda onun dediğini aldım yoksa o kuyumcudan saatler sonra çıkardık. Kayınpederim bileklik alıcaktı birini seçtim kv. begenmedi o ne öyle dedi çocuk bilekliği gibi hiç güzel değil ( ki onun aynısının kolyesiini sözde bana takmıştı orda bunu söylemek aklıma gelmedi ) eşim ve kayınpederim de sen karışma kendisi takacak o begensin dedi. kv. sinirlendi aldı bilekliği fırlattı eşimde kuyumcudan çıkardı annesini baya kızdı. Komşularının düğününe gittik benim gitme nedenimde o salonu çok begenmiştim tarihler doluydu görmek istedim düzeni nasıl diye. gittik oturduk ailemde yanımdaydı. Salonun düzenini begenmedm tanımadıgım bi düğün oldugu için oynamadım da . Eşimle mesajlaştım. Kv. her zamanli gibi duruma karıştı. Liseli kızlar gibi elinde telefon dedi . Oğlunla mesajlaşıyorum anne dedim. Olabilir de bak etrafına kim aynısını yapıyor dedi dikkat çekiyorsun. Bende eğildim kulagına şey dedim Herkesin eşi sevgilisi nişanlısı yanında benim eşim doğuda uzakta o yüzden mesajlaşmam gayet normal dedim. En son olay buydu daha 9-10 gündür aramıyorum normalde hafatda bir kere arardım. az önce aradı ama açmadım konuşasım yok bi insandan bir kere soguduktan snra asla düzelemiyorum.

Kusura bakmayın kızlar baya uzun oldu Aklıma gelenlerin bi ksmı bunlar karışık yazmış olabilriim. Durumu eşime anlattım kendisi annesi ve benim aramda kalmak istemiyor susan biri değil haklıyı sonuna kadar savunur her zaman yanımdadır.Düğüne kadar sabret düğünden snra z konuşmazsın gitmezsin o da gelmez dedi. Öyle olmaz o senin annen dedim ama ben alttan aldıkca annesi ileri gidiyor siz olsaydınız napardınız ?

Hep aynı diyosun yani. kız yoksa kayinvaliden burayımi bastıda içeriği micerigi toplayıp kactin burdan

Off cok merak ettim niye kimse alintilamadi. Konu sahibine sabaha mapus damlari gorunuyo zaten

konu sahibi konu silmek yasak ve ceza sebebidir. zaten bildirildiği an konunuz adminler tarafından geri getiriliyor. kısaca bu yaptığınızın anlamı yok

gamzenin profil fotosu da kendisi galiba, kayinvalide de kk da herhalde diye tirsmis olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…