- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi gamzelim__
Bir kayınvalide var kayınvalideden içerüüü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar derin diyosun
anladım teşekkürler. Konuyu yazcdım Çok uzundu o yüzden çogu kişinin okuyup fikir veremyeceğini düşündüm öyle bşy yaptım. konuyu tamamen kaldırmanın yasak oldugunu biliyordum silip başka bşy yazmanın yasak oldugunu bilmiyordum.konu sahibi konu silmek yasak ve ceza sebebidir. zaten bildirildiği an konunuz adminler tarafından geri getiriliyor. kısaca bu yaptığınızın anlamı yok
Bişey yok ki tek nokta var amaÇok güldürdünüz kızlar.
anladım teşekkürler. Konuyu yazcdım Çok uzundu o yüzden çogu kişinin okuyup fikir veremyeceğini düşündüm öyle bşy yaptım. konuyu tamamen kaldırmanın yasak oldugunu biliyordum silip başka bşy yazmanın yasak oldugunu bilmiyordum.
Hayır canım yazı çok uzundu bekledm yorum gelmeyince uzun oldugu için okuyup fikir veren olamz diye düşündüm.Kimseden korkmam olanı söyledim akraba vs görse benim için hiç sorun değil dogru olandan kimse korkmazTanıdık birine yakalanmaktan korktu sanırım.
Vay zalım NemesisBen kibledim valla o hain benim
Ortayı bulsan fena olmazHayır canım yazı çok uzundu bekledm yorum gelmeyince uzun oldugu için okuyup fikir veren olamz diye düşündüm.Kimseden korkmam olanı söyledim akraba vs görse benim için hiç sorun değil dogru olandan kimse korkmaz