- 21 Eylül 2009
- 9.864
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi SelenSeymen
sorunun cozulmesine sevindim canim ))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle bir baslik atman bile senin iyi niyetini gosterir bence.cocuklar senin cocugun ve yaslarida daha kucuk,eminim sende butun gun yeterince cok strese giriyorsundur.kimse senden o kadar cok ince dusunmeni bekleyemez.anladigim kadariyla kayinvalidenle yakin oturuyorsunuz,yani hergun geliyor sana.o yuzden her gelisinde cocugunu uyuturken ona aciklama yapman gerekmez.o da bu rutini biliyordur.ama ayda yilda bir geliyor olsa tabiki solersin ben cocugu uyutup geliyorum anne dersin artik caymi koyarsin kahvemi yaparsin,sonucta onu agirlarsin.ama hergun geliyorsa zaten misafir olmazki.bende cok sinir oluyorum cocugu paket gibi gorup benmi alayim onu demelerine.bence hic konuyu uzatipda kayinvaldenle konusmana gerek yok.
sorunun cozulmesine sevindim canim ))
iyi bi annesin iyi bi insansın çok da iyi bi gelinsin.. ben olsaydım böyle bi durumda konu açıp da kaynanamı kızdırdım ne yapabilirim demezdim, herkesin keyfi bilir kırılırsa kırılsın çocuğumdan önemli mi derdim mesela.. gönlünü almaya da uğraşmazdım.. senin gibi bi gelini öpüp başlarına koysunlar, neler var neler..
canım bence biraz ayıp olmuş sonuçta onunda evladı biz bazen anlaşamayabiliriz ve hatta çocuk bakımınıda çok fazla bilmeyebilirler ama ne bileyim bizde onların yaşına gelince
torunumuza hasret kalıcaz sanırım bu konuda biraz empati yapmalıyız.
Teşekkür ederim canım.Teveccühünüz:)
Kaynanam bunu devamlı dile getirir.Çok memnun benden.
Şu anda ben de memnunum.
Ama içimde eskilerden çok ukde bıraktı.
Kadının burnundan getirmişsin ne var yani o gün de öğle uykusuna yatmasaydı bence baya baya ayıp etmişsin
bi çay hazırla pasta felan yap çaya cagırrr gönlünü al yazık
amaaaan bende 10 yıl önce aynı hataları yaptım hep benım cocugum ben karar verırım en ıyı ben bakarım saatınde yatcak saatınde kalkcak trıplerındeydım.. sımdı dusunuorumda boş boş seylermıs yanı bosuna kendıme stres yapmısım o gun ogle uykusuna yatmayıversın canım nooolcak yani. bu kadar kuralcı olmak kendıne zarar canım gerim gerim gerılırsın olan sana olur valla bende yasadım bunları yanlıs anlama relax ol birazz. mesafeyıde koru tabii dengeyı bulmak lazım
amaaaan bende 10 yıl önce aynı hataları yaptım hep benım cocugum ben karar verırım en ıyı ben bakarım saatınde yatcak saatınde kalkcak trıplerındeydım.. Sımdı dusunuorumda boş boş seylermıs yanı bosuna kendıme stres yapmısım o gun ogle uykusuna yatmayıversın canım nooolcak yani. Bu kadar kuralcı olmak kendıne zarar canım gerim gerim gerılırsın olan sana olur valla bende yasadım bunları yanlıs anlama relax ol birazz. Mesafeyıde koru tabii dengeyı bulmak lazım
Okudum ne olmuşş???
çocuk büyütmenin sorumluluğundan, sinir bozan kaynanadan haberin yok öyleyse..