Kayınvalidemi kızdırdım galiba,Sizce ne yapmalıyım ?

Canım öğle uykusuna yatmayınca hem gece uyumuyor hem de akşama kadar ağlıyor.
Rekaxım zaten.Kendimi sıkmıyorum yani..

bıde bı arkadasın dedıgı gıb hiçbişey olmamıs gıbı davran bi hata yaptıgını dusunuosan oda işe yarıo bak :52:
valla benım kafaya dank ettıkten sonra kendım gönderıodum aşşagıki kata kayınvalıdemlere cocugumu bıde söyluodum yemek yıcek anne senın sebze corbanı cok sevıo felan dıe,kadın hemen yapıodu bende yukarda ohhh kendıme vakıt ayırıodum yedırıodu içirıodu gonderıodu relax davranmak her zaman senın ıcın iyidir:34:

bir çocugu olunca kendini dünyanın merkezinde sanan kadınlardan da haberim var merak etme canımmm... Sen fazla gergin bi modelsin hadi sana kolay gelsinnnnnn

Bir tane de bebeğim var çok şükür...

Sen de fazla sinir bozucu tiplerdensin.
Sana koca olana kolay gelsinnnn...............

Son düzenleme:
arkadaslar babannesi hacıdan gelmemiş zaten aynı binadalar akşam görsün ne varki bunda
eğer torununu gercekten seven ve iyiliğini isteyen bir babanne bunu asla sorun etmez

bıde bı arkadasın dedıgı gıb hiçbişey olmamıs gıbı davran bi hata yaptıgını dusunuosan oda işe yarıo bak :52:
valla benım kafaya dank ettıkten sonra kendım gönderıodum aşşagıki kata kayınvalıdemlere cocugumu bıde söyluodum yemek yıcek anne senın sebze corbanı cok sevıo felan dıe,kadın hemen yapıodu bende yukarda ohhh kendıme vakıt ayırıodum yedırıodu içirıodu gonderıodu relax davranmak her zaman senın ıcın iyidir:34:

Ben de normalde gönderiyorum zaten.Ama dün hava soğukdu.Uyku saatiydi.Ters bir zamandı.Evimiz de altlı üstlü değil.Biraz mesafe var.
Benim kaynanam kızlarım 3-4 aylıkken bile ağladıklarında susturamazsa havanın soğuk olduğuna bakmadan o an sustırmak için balkona çıkaran birisiydi.

Kızım karnı acıktığında acıktığını söyleyemez.Onunda aklına acıkmış olabileceği gelmez.Ancak sofra kurulursa o zaman yedirir.

Yoksa farkındayım kafa dinlemek bayağı güzel oluyor.Altlı üstlü otursam bu bakımdan daha rahat edebilirdim...

Back
X