Doğru bende bırıne kızdığımda gercekten öyle düşünmesemde konusuyorum ama bu kadar da değil ama pozıtıf yaklasımınız çok hosuma gıttı mesele şu telefonda söyledıklerınde çok ama çok kırıcı ifadeler yalanlar iftiralar vardı ben onu tehlıkelı gördüm barısırsam ya benı yıne uzerse ama bır yandan gercekten mektupta dedığı gıbı ölürse vicdan azabı çekermıyımayy kıyamam ya!
canım bilirsin biz kadınlar dedikodu yapmayı severiz hele de bir hemcinsimiz bize zıt gitti mi ooh ondan kötüsü yok belli ki o da bu durumu yaşadığı bi an böyle bi telefon konuşması yapmış ve sen de buna şahit olmuşsun. tabi ki hoş değil keşke demesydi ama eğer iyi niyetli bakarsan sen kazanırsın sadece o duyduğun konuşmaya odaklanmak yerine geçridğiniz güzel vakitlere ve sana değer verdiği bu bahsettiğin diğer anlara odaklansana. kimse sevmediği biri için bu kadar üzülmez, hele de duygusal moda girip geri kazanmak için mektup yazmaz. bence uzatma hem büyüğündür hem de bu şekilde senin de için rahat eder, iyinin iyiliği kendine kar canım benim. hayat kısa, üzüldüğüne alındığına hayatı kendine zehir ettiğine değmez. belli ki o da üzülmüş, boşver olgunluk bu kez sende kalsın o da mutlu olsun, sen de
ayyyyyy yerim kayınvaldeni kız affet gitsin çok büyük bişey yokmuş konuyu görünce kimbilir neler yapmıştır dedim bi baktım bişey yok hele birde mektup yazdıysa hiç durma bunu normalde anneler bile yapmaz kadın seni seviyorda kaynanalık yapıyor işte bak benim kayınvaldem dünya tatlısı dört dörtlük bi kaynana ama benim mayamda gelinlik varya illa eşime annen şöyle ennen böyle diyom ama inan çok tatlıdır bende onu çok severim arkasındanda konuşurum yani kaynananın yaptığıda normal basit bi kaynana gelincilik oynamış işte dünyada ne kaynanalar var herkes bilir tatlım seninki onların yanında melek
eşinin hatrına bi kereliğine affedebilirsin neden olmasın
evet söyledikleri gerçekten ağır ben kendi adıma konuşuyorum affetmezdim bence o sizi üzdüğü için değil de onu oğlundan torunundan uzaklaştırmayın koparmayın diye o kadar barışmak istiyor attığı iftiralar ciddi şeyler bir de kızı gbi seviyormuş sevmese artık ne yapar düşünemiyorum
eşinin hatrına bi kereliğine affedebilirsin neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?