Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yukarda kaynanamın bana ettiklerinin bir parçasını yazdım.Sen olsan evliliğinin en güzel geçmesi gereken günleri sana zehir eden bir kadına üstelik de sana imalı bakışlarla yanyan bakan bir kadına anneciğim buyur sen öne diyebilir misin? ılmadan
Zamanla insanda bir kin birikiyor elde olmadan.
mesela ben de hamileyim erkek bebek bekleiğimizi saklıyoruz ve doğuma kadar da saklamayı düşünüyoruz sırf başım ağrımaması i.in çünkü ilk çocukta kayınvalidem kimin oğlu olursa kaynatamın isminin olacağnı emrivaki yaptı ben de madem öyle mi ağrızsız başımı ağrıtmaya gerek yok diyerek söylemiyorum ...ama koltuk meselesi başka bişi...kendi ağzınla diyorsun sana böylke yapan bi insana "öne geçannecim der misin " die...ön koltuk ne var bunda anlayamadım bunu anlatmak istiyorum ben ha arkada ha önde bişi farketmiyor ha benim gibi araba tutanlara ya da hamile olanlara bişi demem ...ama koltuk meselesine takıldım ben yoksa sna tatlı günlerini zehir etmek için özellikle uğraşan bi inasana elbbete kin duyman normal...
aslinda ne fark eder ki?önde yada arkada oturmak sorun olmaz.fakat amac baska!!!
bu bir IKTIDAR SAVASI...
ben kaynana olsam ASLA bunu yapmam,cünki o oglumun ESIDIR ben ANNESIYIM neden oglum icin bir yarisa gireyim ki?yeterki mutlu olsun....
mesela ben de hamileyim erkek bebek bekleiğimizi saklıyoruz ve doğuma kadar da saklamayı düşünüyoruz sırf başım ağrımaması i.in çünkü ilk çocukta kayınvalidem kimin oğlu olursa kaynatamın isminin olacağnı emrivaki yaptı ben de madem öyle mi ağrızsız başımı ağrıtmaya gerek yok diyerek söylemiyorum ...ama koltuk meselesi başka bişi...kendi ağzınla diyorsun sana böylke yapan bi insana "öne geçannecim der misin " die...ön koltuk ne var bunda anlayamadım bunu anlatmak istiyorum ben ha arkada ha önde bişi farketmiyor ha benim gibi araba tutanlara ya da hamile olanlara bişi demem ...ama koltuk meselesine takıldım ben yoksa sna tatlı günlerini zehir etmek için özellikle uğraşan bi inasana elbbete kin duyman normal...
İşte içimde nefretten ve senelerce bana yaptıklarından dolayı onun istediği şeyin olmasını istemiyorum. Bir konuda da benim istediğim olsun istiyorum.
Bu arada kaynanam bana bayağı kaynanalık yaptı. Evliliğimin ilk günlerini zehir etti. Ama yine de içimde bir kin yok ona karşı. Şimdi o günlerin acısı çıkıyor. Sadece büyük bir kırgınlık var.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste..... aheste.
aslinda ne fark eder ki?önde yada arkada oturmak sorun olmaz.fakat amac baska!!!
bu bir IKTIDAR SAVASI...
ben kaynana olsam ASLA bunu yapmam,cünki o oglumun ESIDIR ben ANNESIYIM neden oglum icin bir yarisa gireyim ki?yeterki mutlu olsun....