birçok kaynana söyler bunu. Siz gitmeyip onu gıcık etmişsiniz, o da intikam almış kendinceMerhaba hanımlar bayramda kayinvalidemlere gitmemistik önceki konumdan belki hatırlayanlar olur kaynimla ilgili o ordayken ben gelmem dedim zaten işi de vardı tamam dedi neyse biz dördüncü gün bir kaç saatliğine gittik mutfakta bulaşık yıkarken sohbet ediyorduk kayinvalidemle evlilikle ilgili ben hiç bı oğluma karış madim kimi istiyorsa onunla evlensin dedi seni bile başta yok oğlum olmaz falan dedim oğlum bana benim annem sensin sen isticeksin başka kime gideyim demiş öyle oldu işte dedi bana danışmak istediğim o kelimesi bana dokundu sormak istediğim normal mi yoksa benmi takıyorum oğluna sordum ben öyle bir şey yok dedi
Hahahhahahhah Kaynana karışmadım derken, karıştım tabi karışmazmıyım, oğluşum onay istedi, sayemde gelin gelebildin diyip egosunu tatmin edip bayramın dördüncü günü elinde bulaşıklarla göğe ermiş kendince. Siz de ciddiye alıp hemen eşinize sormuşsunuz yaaben hiç bı oğluma karış madim kimi istiyorsa onunla evlensin dedi seni bile başta yok oğlum olmaz falan dedim oğlum bana benim annem sensin sen isticeksin başka kime gideyim demiş öyle oldu işte dedi bana
Merhaba hanımlar bayramda kayinvalidemlere gitmemistik önceki konumdan belki hatırlayanlar olur kaynimla ilgili o ordayken ben gelmem dedim zaten işi de vardı tamam dedi neyse biz dördüncü gün bir kaç saatliğine gittik mutfakta bulaşık yıkarken sohbet ediyorduk kayinvalidemle evlilikle ilgili ben hiç bı oğluma karış madim kimi istiyorsa onunla evlensin dedi seni bile başta yok oğlum olmaz falan dedim oğlum bana benim annem sensin sen isticeksin başka kime gideyim demiş öyle oldu işte dedi bana danışmak istediğim o kelimesi bana dokundu sormak istediğim normal mi yoksa benmi takıyorum oğluna sordum ben öyle bir şey yok dedi
Fazlasıyla dokunduSeni sinir etmek için söylemiş ve başarmış.
Dur bir dahakine diyeyim birazda o sinir olsunBu eski defterleri niye karıştırır bu hatun kişiler? Tapusunu almissin adamin da ne? Niye kv ne " bakmayin öyle tapisiii bendiii " demedin?
Yani evlendigimden beri sağ olsun sürekli dışlarGereksiz bi sohbet olmuş, seni istemiyordum mecburen kabul ettim oğlum ikna etmiş demek istemiş. Heralde size gıcık olduğu için laf söylemek istemiş
Aynen bak onuda unutmuştum onuda dedi kimleri istedik beğenmediTakmayın kaynana işte
bana da evlendiğimin 2. günü oğluna kimleri istemişler falan onlardan bahsediyordu
Yani evlendigimden beri sağ olsun sürekli dışlar
Takmayın kaynana işte
bana da evlendiğimin 2. günü oğluna kimleri istemişler falan onlardan bahsediyordu
valla bilmiyorumBenim kocama da zamanında çok kız istemişler köyden falan.
Kayınvalidem "Pattis bilmesin bize bilenir, gücenir" diye kocamı tembihlemiş.
Benimki da geldi bana yetiştirdi, annem böyle diyor ama başkasından duyarsın edersin sonra güvenin sarsılır baştan bil diye.
Çektim kayınvalidemi kenara, dedim sen benim kocama nasıl başka kız istersin? Bir panik olduya dedim anne deli misin divane misin, biz tanışmadan 3 4 sene önceki olay, onu da becerememişsiniz zaten. Neyini saklıyorsun bunun? Cevap yok. İyi oldu ama daha bir şey saklamaya niyetlenmedi benden
Ordaydi onların dönmesini bekledim olayları belliki bilmiyorsunuzEvlendiğimden beri dışlar demişsiniz de sizde onu dışlamışsınız ta bayramın 4.ginü ancak gitmişsiniz kaynınızla ne alaka gideceğiniz yer kaynananızın evi hem 3 gün boyunca kaynın eltin orada mıydı insan komşu ziyaretini bile son güne bırakmıyor siz yakın olmadığınız için demiş sonuçta evlenmişsiniz bitmiş gitmiş bayramda da son gün gittiğinize göre baskı da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?