- Konu Sahibi sahtehayat
ya benim kayınvalidem kanatsız melektir. hiç bu taraklarda bezi yoktur çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar.. Benim gibi sorun yasayan varmı cok merak ediyorum.. Kayınvaldemin yanına ne zaman gitsem ne zaman aynı ortamda bulunsak sürekli birilerini anlatmaktan zevk alıyor sanki... Dünde komşunun kocası olmustu lise 1 giden cocugu var kız.. Daha 4 gunluk olmus adam kaynanam basladı ıste kızını gecen sene kacırmıslar yok tecavuz etmıslerde ort bas etmıs aılesı kımse bılmıyormus falan.. Eşim kızdı anne babası yok genc kız nıye soyluyorsun dıye... İşte kayananmda sakın kımseye soylemeyın aman hee dıye uyardı bizi.. Yazık gunah degılmı senınde torunun var yetım kalmıs o kız olay gercek bıle olsa ne gerek var soylemeye nasıl vebaline giriyor anlamıyorum.. Kaynanam boyle yaptıkca sinir oluyorum kendini soğutuyor yanınada gıtmek ıstemıyorum..![]()
sahtehayat,kadın aaaa dese konu açmışsın,bütün açtığın konular kaynananla ilgili![]()
valla canım kayınvaliden şöyle güzelinden iyi bir uyarıyı haketmiş,hatta biraz sert çıkışılmayı da haketmiş bence.çok ayıp ya,niye söylüyorki bunu size?başkalarına da anlatmaz inşallah,küçücük kız zaten ardarda travma yaşamıştır,bir de adının çıkmasının(tecavüz etmişler diye) günahını nasıl alacakki kayınvaliden?
böyle kendini bütün günahlardan sakınıyordur da allah bilir,namazında niyazındadır.gıybet bizim ülke kadınlarının ata sporu gibi bişey ya. dedikodu yapılır ama böyle ufak tefek,ama başkalarının hayatını zindan edebilecek konulardan sakınılmalı ya.hem vebali ağır hem de ahlakın hiçbir türlüsüne uymuyor.
(not:tarihi bi yere kaydet sahtehayatcım sana hak verdim bugünama kesinlikle sinirlenmekte haklısın)
Aynen oyle bizimkisi resmen mahallenin muhtarı herşeyden haberi var.. Sözde herkes onu gözetler ama tersidir her zaman..
öff arkadaşlar ya. bu dedikodu fena birşey. bende bugün yaptım ve acayip pişmanım .ne yapmalıyım nasıl bir tövbe etmeliyim. söyleyin ve yardım edin lütfen.
hatta olayı anlatayım.
biz pc de kodlarla programm yazıyoruz, kodları kendimiz yazıyoruz.
neyse, ben ve bir arkadaşım ileri düzeydik, ancak diğer herkes ilk düzeydi. neyse bu arkadaşların içlerinden birisi bir anda çok ilerledi, çok iyi yapmaya başladı her şeyi. bende diğer ileri düzey olan arkadaşa bak iyi çalış,kız yeni geldi seni geçicek düzeye geldi dedim. arkadaşta dediki ""o arkadş kopyala yapıştır yapıyor iyi bak" dedi. gerçekten bugün sınav yaptık ve program kodlarını yazmıyor, kopyala yapıştır yapıyordu gizlice, bakınca farkettim. bende bunu kursta "ilerleyemiyorum yapamayacağım" diyen
arkadaşa" boş ver takma kafana iyisin dedim, en azından yalan söylemiyorsun dedim. şu an olman gereken düzeydesin " dedim ve o arkadaşın yaptığını anlattım ve şu an inanılmaz pişmanımmm. o arkadaştan nasıl özür dilemeliyimm. kendimi kötü hissediyorum