- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
gecenlerde yemeğe çağırmıstım kayınvalidemi kaynımı evlendıgımzden berı 3.gelıslerı olacak bı hafta sonu ayarladım cagırdım kaynım gelemıcekmıs işi cıkmıs kayınvalıdem kayınpederım geldı eltımden haber yok telefon ettım cvp vermedı sonra geri dönüş yaptı yoldayım dıye ben yemege cagırdım güya hanımefendı tıka basa tok gelmıs sofraya tenezzul edıp oturmadı tabı benım moral yerlerde bi dunya şey hazırlamısım ve hıç bırınn tadına bakmadı kayınvalıdemlerde az yedı içimden saydrıyorum ben tabi neyse mutfaga gıttım bulasıkları toplayım dıye gunduzden de kızartma yapmıstım mutfak dolaplarını aceleyle siliverdım ama su lekesı kalmıs farketmedım kaynanam ay burda iz var iyi silememişsin dedi ya aceleyle yaptım o kadar oldu su izi kaldıgını görmedım dedım neyse salona gectık gözleri yukarlarda (ben 7 aylık evlıyım perdelerım de beyaz degıl krem ) kızım perdelrınde kırlenmıs bı yıkayın anne 7 aylık evlıyım dogru duzgun pencere acmadım yazın cok ruzgar var dıye salonda sıgara ıcılmıyo ışıktan öyle gözüküyor dedım yok yok baksana nasıl kırlenmıs diyip durdu konu degıstırıyorum durup durup getırıyo perdelere eltımın yanında kayınpederım yanında zaten eltımle aramızda soguk bi bag var tanıstıgımzdan berı yanında cok iyi yaptı sağolsun. en son sen gibi evde oturmuyorum ben calısıyorum hafta sonları hangı işe yetışeyım oğlunda yardım etmıyo kadında bulamadım napıyım dıyınce sustu sonra mısafırlerımz gitti eşimle birbirimize girdik o bana ben ona annesıne nasıl öyle konusurmusum annesı her geldıgınde bız kavga edıyoruz cok aşırı tıtız bı kadın tamam bende pis degılım ama asırı tıtız olupta hasta edemem kendımı herkesın temızlıgı kendıne normalde kayınvalıdemı severım ama arada böyle dengesızlık yapınca siliyo bütün artılarını eşime en son annen geldıgınde ya konusturma benım hakkımda ya da ben uyaracam sonrası kötü olacak sonucta senın annen abinleride cagırmam artık bitti dedım ben onlara gıttıgımde sofraya oturuyorum tok bıle olsam onların yaptıgına bak dedım konu kapandı olan yemeklerime oldu cogu bozuldu yıyemedık cunku...
03.02.2012
ya şaşırdım kaldım nasıl davranacagımı gercekten bilmiyorum kandil diye kayınvalıdemı aradım cvp vermedı uyuyodur sonra ararım dedım gunduzdende işe daldım aksam amcamlar yemege cagırdı gidip dönustede annemlerde kalacaktım ertesı gun işe gıdicektım neyse evden cıktım annemlere geldım aradım yıne cvp yok esıme söyledımaradım da cvp vermedı eşim ben konustum sabahtan dedı orda bi şaşırdım babamı ara dedı onu aradım hala uyuyomus neyse kandılınz mubarek olsun dedım kapattık telefonu ertesı gun esımı aramıs gelın hanım hiç arayıp sormuyo ne yaptım ben demıs eşim ne dese iiyi aksam aratrım anne ben senı... bunu duyunca iyice cıldırdım eşime dedım kı aradıgımı neden söylemedım neden benı karsı karsıya getırıyosun al telefonda bak kac kez aramısım benı böyle caresız bırakıyosun falan sustu annemı bi ara dedı valla arayamam su an işim gücüm var dedım o benı arasın madem sesımı duymak istiyo bozuldu esim inadına aramadım o gece küs yattık ertesı gunde lımonı hatta hala lımonıyız dıyebılırım srf bu yuzden bebek yapmayı bile ertelıyorum esıme ailesı yuzunden guvenemıyorum nedense annesı dese kı ben mı esın mı anne der iyidir hoştur kötü huyu yoktur ama anasıyla benım aramdakı cızgıyı koruymıyo hep bi tarafa kayıyo ne yapacagımı şaşırmıs durumdayım offfff
03.02.2012
ya şaşırdım kaldım nasıl davranacagımı gercekten bilmiyorum kandil diye kayınvalıdemı aradım cvp vermedı uyuyodur sonra ararım dedım gunduzdende işe daldım aksam amcamlar yemege cagırdı gidip dönustede annemlerde kalacaktım ertesı gun işe gıdicektım neyse evden cıktım annemlere geldım aradım yıne cvp yok esıme söyledımaradım da cvp vermedı eşim ben konustum sabahtan dedı orda bi şaşırdım babamı ara dedı onu aradım hala uyuyomus neyse kandılınz mubarek olsun dedım kapattık telefonu ertesı gun esımı aramıs gelın hanım hiç arayıp sormuyo ne yaptım ben demıs eşim ne dese iiyi aksam aratrım anne ben senı... bunu duyunca iyice cıldırdım eşime dedım kı aradıgımı neden söylemedım neden benı karsı karsıya getırıyosun al telefonda bak kac kez aramısım benı böyle caresız bırakıyosun falan sustu annemı bi ara dedı valla arayamam su an işim gücüm var dedım o benı arasın madem sesımı duymak istiyo bozuldu esim inadına aramadım o gece küs yattık ertesı gunde lımonı hatta hala lımonıyız dıyebılırım srf bu yuzden bebek yapmayı bile ertelıyorum esıme ailesı yuzunden guvenemıyorum nedense annesı dese kı ben mı esın mı anne der iyidir hoştur kötü huyu yoktur ama anasıyla benım aramdakı cızgıyı koruymıyo hep bi tarafa kayıyo ne yapacagımı şaşırmıs durumdayım offfff
Son düzenleme: