neyse bak seninki gene iyi ben kayınvalidemlere gittimmi kendin pişir kendin ye oluyor..çay falan getirmeyi bırak yemek bile bazen yapar bazen yapmaz yaparsa da tek çeşitt..yapmadığı zaman birlikte yaparız ama ben özensin isterdim..biz gideceğimz gün bizim için hazırlık yapsın ama nerde...hadi benim için yapmıyor oğlu için yapsa..bide bana ikide birde sen bu evin kızısın...hiç de ben öyle hissedemiyorumm..kızı misafir gibi,ben evsahibi..bulaşk makinesi var ona diziver uğraşma demez,evleri kombili şakır şakır sıcak su var ama ben bulaşkları soğuk suyla durularım,aynı seninki gbi bize geldimi herşeye karışır..o niye orda,ay bunun burda ne işi var,çiçek susuz kalmış....yani herşeye söyleyecek birşeyi vardır..bayan muhalefet

sen de söyle ay anne bu toz neeee diye bakalım ne yapacak....benimki bide benm temzilik yapmamı bekler...yeni evliyken yetmişti tasası evi örümcekler basacak diye..ve gerçekten de birsüre sonra birbaktım gerçekten basmışşşşş heryerde örümcekkkkkk ben de desem olurdu ama bi el atıver deyip beni morartırdııı