Kayınvalidemin Dinmeyen Ağrıları :(

masal2014

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
2.490
388
398
Günaydın kızlar..

Benim Kayınvalidem 2 haftadır çok hasta o kadar üzgünüz ve o kadar korkuyoruzki ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız...

Kendisi 55 yaşında. Çok sewerim sayarım ona bişey olursa Allah korusun mahvoluruz

Şeker hastası.. Devlet hastanelerine götürüyoruz kimse kabul etmiyor. En son bi devlet hastanesine yatırdık o da zorla çarşamba günü yattı pazzartesi taburcu olacak..

Kv. de Sinir ucu iltihaplanması oluşmuş doktorlar tahlillerden çıkan sonuçlara göre bu şekilde yorumluyor.. Önce ayak ağrılarıyla başlayıp daha sonra tüm vücudunu saran bir ağrı oluştu günlerdir ağlıyor ve ben dayanamıyorum.. Eşimde çok üzgün onu da teselli etmeye çalışıyorum annesi sonuçta..

Ne yapacağımızı bilemiyoruz.. Bir önerisi olan var mı İstanbul da yaşıyorum

Tedavi olarak birsey uygulayamiyorlar mı?
Çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım...

tedavi olarak sürekli ağrı kesici iğne vuruluyor en yüksek dozda.. ama fayda etmiyor..

Doktor bu ağrıyla yaşayacak elimizden bişey gelmiyor diyor. Alın ewinize götürün diyorlar...

Kayinvalidesi hasta olunca uzulen gelinlerde varmis . Oncelikle gecmis olsun ve maddi durumunuz yeterli ise birde ozel hastahaneleri deneyin.

Maddi durum çok iyi değil yanii tedavisi olmayan bir hastalık özel hastaneye götürsek altından kalkabilir miyiz bilemiyoruz..

Ama hastaneden taburcu ettiklerinde bi özele götürcez...

Marmara hastanesinde özel muayenehanesi olan bir doktor warmış ona götürmeyi düşünüyoruz ama bakalım nolcak ...

Çok üzgünüm çook o ağlıyor kıvranıyor ya ne yapacağımızı şaşırıyotuz..

Ayaklarını her yerini owuyorum masaaj yapıyorum bşraz uyuyor 3 dk sonra tekrar uyanıyor ağrılar içinde...

off çok kötü vişey Allahım kimsenin başına wermesin

Özelde çözüm bulamazsınız. Fakültelerden birine Algoloji (ağrı) polikliniğine götürün.

Geçmiş olsun

Rabbim sifasini versin insaallah. bi yandan doktor arastirin, bi yandan da bol dua edin ve dua dagitin

Özelde çözüm bulamazsınız. Fakültelerden birine Algoloji (ağrı) polikliniğine götürün.

Geçmiş olsun

Devlet hastanesinde ağrı polikliniğine de götürdük ama onlar da bişey yapamadılar..

Aynen sanırım fakülte hastaneleri daha iyi o yüzden marmara hastanesine götürcez şuanki hastaneden taburcu olunca....

ben sürekli wücuduna ayaklarına her yerine masaj yapıyorum ağrı kesici merhemlerle...

önerebileceğiniz bi krem veya bitkisel ürün war mı?

Rabbim sifasini versin insaallah. bi yandan doktor arastirin, bi yandan da bol dua edin ve dua dagitin

sürekli dua ediyoruz kuran da okuttuk Allahım inşallah faydasını gösterir...

insanın bi karnı bile ağrıdığında ne acılar çekiyor.. Bütün vücudun ağrıması kimbilir nasıl bie bişeydir

Özelde SGK nın algolojiyle sözleşmesi yoktur. Haberiniz olsun

Canım endokrin ve nöroloji birlikte bakmalı şeker düzenli gitmezse o ağrilar daha da artar ama tedavisi var merak etmeyin.Kesinlikle bir üniverste hastanesine gidin yyalniz acilden giriş yaptırın ,çok geçmiş olsun Allah sizdende razı olsun

Hımm en iyisi üniversite hastanesi diyorsunuz yanii inş gidicez pazartesi günü ama kabul etmezlerse ortada kalırız diye de korkuyoruz

Geçmiş olsun cnm..bende bezmialem Hastanesi ni tavsiye ediyorum biz çok memnun kaldık büyük ameliyatlarda bile. .bide sinir ucu diyince aklıma geldi kendim için test yazmıştı fizik tedavi yaptırmadim kızım küçük tü o zaman, Bakırköy ruh ve Sinir Hastanesi sizin hastalık için bence daha uygun. .

Ya nasıl doktorlarin yapacagi bi sey yok? Bari bi agri kesici ilaclar verseler. Yazik gunah degil mi ya? Allah sifa versin. Emsey Hastanesinin algoloji bölümü doktoru çok iyi annem gitmisti. Ama işte biraz pahali. Bari bi muayene olsa. Muayene ucretleri o kadar pahali değildi galiba..

Allah şifasini versin canım. Senden de allah razı olsun. İnşallah ilerde karşına senin gibi iyi yürekli bir gelin çıkar.

Saol canım bakırköyü hiç düşünmedik ama bakalım marmaradan da bişey çıkmazsa oraya da gideriz artık.. umarım çok da gerek kalmaz :/

Ağrı kesici olarak sadece iğne vuruyorlar adı da volteren..

3 dk durduruyor sancısını sonra yine başlıyor...

Böyle bişey görmedik yaaa... okadar hastalıklar atlattı bu daha da başka bişey..

Bir an önce iyileşir inşallah

Insallah canim ya. Insanin, annesinin gozlerinin önünde aci cekmesini görmesi kadar kötü bir sey yok. Sonucta o, senin de annen oldu. Allah sifa versin. Insallah tez vakitte iyilesir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…