Tedavi olarak birsey uygulayamiyorlar mı?
Çok geçmiş olsun
Kayinvalidesi hasta olunca uzulen gelinlerde varmis . Oncelikle gecmis olsun ve maddi durumunuz yeterli ise birde ozel hastahaneleri deneyin.
Özelde çözüm bulamazsınız. Fakültelerden birine Algoloji (ağrı) polikliniğine götürün.
Geçmiş olsun
Rabbim sifasini versin insaallah. bi yandan doktor arastirin, bi yandan da bol dua edin ve dua dagitin
Devlet hastanesinde ağrı polikliniğine de götürdük ama onlar da bişey yapamadılar..
Aynen sanırım fakülte hastaneleri daha iyi o yüzden marmara hastanesine götürcez şuanki hastaneden taburcu olunca....
ben sürekli wücuduna ayaklarına her yerine masaj yapıyorum ağrı kesici merhemlerle...
önerebileceğiniz bi krem veya bitkisel ürün war mı?
Canım endokrin ve nöroloji birlikte bakmalı şeker düzenli gitmezse o ağrilar daha da artar ama tedavisi var merak etmeyin.Kesinlikle bir üniverste hastanesine gidin yyalniz acilden giriş yaptırın ,çok geçmiş olsun Allah sizdende razı olsun
Geçmiş olsun cnm..bende bezmialem Hastanesi ni tavsiye ediyorum biz çok memnun kaldık büyük ameliyatlarda bile. .bide sinir ucu diyince aklıma geldi kendim için test yazmıştı fizik tedavi yaptırmadim kızım küçük tü o zaman, Bakırköy ruh ve Sinir Hastanesi sizin hastalık için bence daha uygun. .
Allah şifasini versin canım. Senden de allah razı olsun. İnşallah ilerde karşına senin gibi iyi yürekli bir gelin çıkar.
Ya nasıl doktorlarin yapacagi bi sey yok? Bari bi agri kesici ilaclar verseler. Yazik gunah degil mi ya? Allah sifa versin. Emsey Hastanesinin algoloji bölümü doktoru çok iyi annem gitmisti. Ama işte biraz pahali. Bari bi muayene olsa. Muayene ucretleri o kadar pahali değildi galiba..
Ağrı kesici olarak sadece iğne vuruyorlar adı da volteren..
3 dk durduruyor sancısını sonra yine başlıyor...
Böyle bişey görmedik yaaa... okadar hastalıklar atlattı bu daha da başka bişey..
Bir an önce iyileşir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?