Herkese merhaba
Bir ameliyat geçirdim, hastanede yatıyorum. Ameliyatın üzerinden 24 saat geçmeden, pansumanım yapılmadan kv aradı. ‘Nasıl oldun geçmiş olsun’ iyiyim şükür dedim sızıntı vs olmadı biraz ağrı var o kadar.
Görümcemin doğumgününüymüş yarın, ‘X in doğumgünü ya birlikte olalım şöyle düşündük, X de öyle düşünüyor, sen gelemezsin ameliyattan ötürü, biz hep birlikte sana gelelim, sizin evde pasta kesip kutlayalım’
Yani kv kp kızı ve kızının kocasını iki günlük ameliyatlıyken bana getirecek. Çünkü benim ameliyatım gibi küçük bir olay onların Doğumgünü gibi önemli bir aktivitesinin yanında ne ki?
Bilmiyorum bakarız iyiyim gelebilirim veya eşim gelir ben dinlenirim evde gibi birşeyler geveledim şaşkınlıkla.
Düşündükçe sinirleniyorum, kendi kendime kurup daha çok sinir olmayayım diyorum ama elimde değil. Koyun can derdinde kasap et derdinde. Yahu kadın hastalıklarından ameliyat olmuşum yattığım yerden kalkarken, tuvalete giderken yardım almam gerek, bu kadar mı düşincesizsin iki erkeği de başıma getireceksin doğumgünü diye.
Bi yanım diyor ki gelsinler eve sen de salonda koltuğa boylu boyunca yat oturacak yer bile yetmesin, ama evde de annemi çağırdık bana yardımcı olması için, bu kez o durmayacak bana baktığı gibi onlara da hizmet edecek. Bir yanım diyor ki aaa sıkıldım ayol hastanede güzel bir yere rezervasyon yaptırın hem dışarıda olalım hem birlikte olalım de.
Yani bilmiyorum ne desem

Hadi fikir verin bana.