• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin düşüncesi (veya düşüncesizliği)

Çünkü sözümona beni düşünüyor ben yalnız kalmayayım kutlamaya katılabileyim diye 😒 eşime de böyle lanse etmiştir eminim
Benimse son derdim doğumgünü kutlamak şu anda

Eşiniz de şu ameliyatli halinize bile "annem seni dusunuyor" muhabbeti yapacak biriyse diyecegim bisey yok.

Herkese merhaba
Bir ameliyat geçirdim, hastanede yatıyorum. Ameliyatın üzerinden 24 saat geçmeden, pansumanım yapılmadan kv aradı. ‘Nasıl oldun geçmiş olsun’ iyiyim şükür dedim sızıntı vs olmadı biraz ağrı var o kadar.
Görümcemin doğumgününüymüş yarın, ‘X in doğumgünü ya birlikte olalım şöyle düşündük, X de öyle düşünüyor, sen gelemezsin ameliyattan ötürü, biz hep birlikte sana gelelim, sizin evde pasta kesip kutlayalım’ 😮

Yani kv kp kızı ve kızının kocasını iki günlük ameliyatlıyken bana getirecek. Çünkü benim ameliyatım gibi küçük bir olay onların Doğumgünü gibi önemli bir aktivitesinin yanında ne ki?
Bilmiyorum bakarız iyiyim gelebilirim veya eşim gelir ben dinlenirim evde gibi birşeyler geveledim şaşkınlıkla.
Düşündükçe sinirleniyorum, kendi kendime kurup daha çok sinir olmayayım diyorum ama elimde değil. Koyun can derdinde kasap et derdinde. Yahu kadın hastalıklarından ameliyat olmuşum yattığım yerden kalkarken, tuvalete giderken yardım almam gerek, bu kadar mı düşincesizsin iki erkeği de başıma getireceksin doğumgünü diye.
Bi yanım diyor ki gelsinler eve sen de salonda koltuğa boylu boyunca yat oturacak yer bile yetmesin, ama evde de annemi çağırdık bana yardımcı olması için, bu kez o durmayacak bana baktığı gibi onlara da hizmet edecek. Bir yanım diyor ki aaa sıkıldım ayol hastanede güzel bir yere rezervasyon yaptırın hem dışarıda olalım hem birlikte olalım de.

Yani bilmiyorum ne desem 🤷‍♀️ Hadi fikir verin bana.
Çok saçma olmuş, ama siz hemen söylemeliydiniz müsait olmayacağınızı. Öte yandan korona var, nasıl bu kadar rahat eve gelip gitme oluyor, onu da anlamadım, siz hastaneden çıkacaksınız bir de

Çünkü sözümona beni düşünüyor ben yalnız kalmayayım kutlamaya katılabileyim diye 😒 eşime de böyle lanse etmiştir eminim
Benimse son derdim doğumgünü kutlamak şu anda
Ah sizsiz yapamadılar demek dogum gununu. Bu tıpler cok anasının gözü oluyor, aslında amacı ınsanı zora sokmak ama oyle bır laf yapıyor kı agızları, ogulları da anam iyi niyetli sen fesatsın diyor

hayır demeyen gelin olduğunuzu bildiği için kaynana size o şekilde kullanmaya alışmış neden hayır diyemediniz neden hasta hasta olma hakkını kulalnmadınız , bence artık hayır cümlesini kullanın kendi iyiliğiniz için yoksa ilerde ne kadar yanlış yapmışım ben pişmanlıklara düşersiniz bence eşinizi yönlendirin o söylesin ve iptal etsin çözüm bu

Yüzyıllardır aynı terane, seni kızımdan ayırmıyorum ama kızımı ayırıyorum:KK53::KK51:
Samimiyetsizliklerinden ölücem. Geçen sehirdışından yanina gittik. Uzun yoldan geldiniz yorgunsunuzdur diyip bir çay bile koymamıştı. Görümcelerim de düşünmemiş. Hadi beni sevme ama oglunu da mi sevmez düşünemezsin? Bir de beni seviyor gibi davranıyor kurban olurum falan diyor.

Herkese merhaba
Bir ameliyat geçirdim, hastanede yatıyorum. Ameliyatın üzerinden 24 saat geçmeden, pansumanım yapılmadan kv aradı. ‘Nasıl oldun geçmiş olsun’ iyiyim şükür dedim sızıntı vs olmadı biraz ağrı var o kadar.
Görümcemin doğumgününüymüş yarın, ‘X in doğumgünü ya birlikte olalım şöyle düşündük, X de öyle düşünüyor, sen gelemezsin ameliyattan ötürü, biz hep birlikte sana gelelim, sizin evde pasta kesip kutlayalım’ 😮

Yani kv kp kızı ve kızının kocasını iki günlük ameliyatlıyken bana getirecek. Çünkü benim ameliyatım gibi küçük bir olay onların Doğumgünü gibi önemli bir aktivitesinin yanında ne ki?
Bilmiyorum bakarız iyiyim gelebilirim veya eşim gelir ben dinlenirim evde gibi birşeyler geveledim şaşkınlıkla.
Düşündükçe sinirleniyorum, kendi kendime kurup daha çok sinir olmayayım diyorum ama elimde değil. Koyun can derdinde kasap et derdinde. Yahu kadın hastalıklarından ameliyat olmuşum yattığım yerden kalkarken, tuvalete giderken yardım almam gerek, bu kadar mı düşincesizsin iki erkeği de başıma getireceksin doğumgünü diye.
Bi yanım diyor ki gelsinler eve sen de salonda koltuğa boylu boyunca yat oturacak yer bile yetmesin, ama evde de annemi çağırdık bana yardımcı olması için, bu kez o durmayacak bana baktığı gibi onlara da hizmet edecek. Bir yanım diyor ki aaa sıkıldım ayol hastanede güzel bir yere rezervasyon yaptırın hem dışarıda olalım hem birlikte olalım de.

Şöyle ki, annenize kesin talimat vereceksiniz asla ama asla onlarla ilgilenmeyip hizmet etmeyecek. Görümcenizin doğum günü şenlik olur size de moral olur. Biraz da ağrım var ah uh edin, anneniz tek size baksın ilgilensin. Salonda da boylu boyunca uzanın. Bulaşık falan da bırakmazlar inşallah.
Bunlar hep net konuşamamaktan oluyor. Anne ben yatıcam, annem de benimle pansumanımla filan ilgilenecek, size mahcup olmak istemem ama eğer her şeyle siz ilgilenecekseniz buyrun gelin bana da şenlik olur demeliydiniz.

Samimiyetsizliklerinden ölücem. Geçen sehirdışından yanina gittik. Uzun yoldan geldiniz yorgunsunuzdur diyip bir çay bile koymamıştı. Görümcelerim de düşünmemiş. Hadi beni sevme ama oglunu da mi sevmez düşünemezsin? Bir de beni seviyor gibi davranıyor kurban olurum falan diyor.
Sıkıyor işte, çok düşünceden çay koymamıstır cunku uykunuz kacarsa naparsınız:deli:

Yaa yemin ederim hepsi ay ni bunların laf cambazı .Siz bir şey deseniz de "yok sensiz kutlamak istemedik,seni düşündük " derler .Bir zahmet rahat bırakın dusunmeyin bizi .Amaç tam olarak şu .Hazır anneniz evde,anneniz evde olmasa kesinlikle böyle bir plan ywpmazlardi .Nasıl olsa o hzimet eder.Biz de geçmiş olsun der yer içer geliriz doğum günü kutlaması da aradan çıkar bu arada gorumceniz kaç yaşındaki büyük ihtimalle essek kadar korona zamanı ben kızımın 1. Yaş doğum gününu bile yapmadım .Fırsat vermeyin.Gelirlerse de hiçbir şey yapmayın .Gelip size yemek getireceklerine,bir işin ucundan tutacaklarına kendilerini ağırlatmaya çalışıyor kurnazlar ..

Yaa yemin ederim hepsi ay ni bunların laf cambazı .Siz bir şey deseniz de "yok sensiz kutlamak istemedik,seni düşündük " derler .Bir zahmet rahat bırakın dusunmeyin bizi .Amaç tam olarak şu .Hazır anneniz evde,anneniz evde olmasa kesinlikle böyle bir plan ywpmazlardi .Nasıl olsa o hzimet eder.Biz de geçmiş olsun der yer içer geliriz doğum günü kutlaması da aradan çıkar bu arada gorumceniz kaç yaşındaki büyük ihtimalle essek kadar korona zamanı ben kızımın 1. Yaş doğum gününu bile yapmadım .Fırsat vermeyin.Gelirlerse de hiçbir şey yapmayın .Gelip size yemek getireceklerine,bir işin ucundan tutacaklarına kendilerini ağırlatmaya çalışıyor kurnazlar ..
1 yaş 2 yaş hadi 15-16 olsa anlayacağım heves etti diyeceğim de 30 üstü 🙄
Bu yıl da bizsiz kutlayıverin. Yani hizmet ettirmek olmayabilir haklarını yemeyeyim, yardımcı olurlar arkalarında bulaşık bırakmazlar da ben nasıl oldu iyileşecek mi ne zaman toparlayacak diye düşünmelerini beklerken onların aklı kutlamada, doğumgününde. Bana söylemeyin bari, bıçak altına yatmışken. Kendiniz parti mi veriyorsunuz festival mi yapın geçin. Gerçekten kendi sağlığımla uğraşırken onların doğumgünü derdinin önceliğim olduğunu mu düşünüyorlar, asıl ona şaşıyorum.

1 yaş 2 yaş hadi 15-16 olsa anlayacağım heves etti diyeceğim de 30 üstü 🙄
Bu yıl da bizsiz kutlayıverin. Yani hizmet ettirmek olmayabilir haklarını yemeyeyim, yardımcı olurlar arkalarında bulaşık bırakmazlar da ben nasıl oldu iyileşecek mi ne zaman toparlayacak diye düşünmelerini beklerken onların aklı kutlamada, doğumgününde. Bana söylemeyin bari, bıçak altına yatmışken. Kendiniz parti mi veriyorsunuz festival mi yapın geçin. Gerçekten kendi sağlığımla uğraşırken onların doğumgünü derdinin önceliğim olduğunu mu düşünüyorlar, asıl ona şaşıyorum.
Arayıp açıkça söyleyin, kırıldığınızı da belirtin. Bir daha böyle düşüncesizlik yapmasınlar

Bence sizin hasta olmaniz umrunda degil KV. Ama kizinin dogum gununu kutlasa ben hastayken kutlama yapiyolar dedirtmemek icin size gelelim demis, gelesi filan yoktur onun sizin eve. Siz ben yorgunum yaticam siz kendiniz kutlayin deseniz gidip kutlucak kadin. Hic sikmayin caninizi gecmis olsun

Herkese merhaba

“Hayır” demeyi acil öğrenin. Geç değil, arayın ve “Yatarak dinleniyorum, oturacak yer bile sıkıntı olacak, annemin yardımı ile tuvalete gidiyorum, siz kutlayın kalplerimiz beraber…” deyin gitsin. Bu arada geçmiş olsun diyorum 🙏🏻

Herkese merhaba

İyide gayet düzgünce müsait olamayacağınızı söylemiyorsunuz ne var bunda.
Hadi geçmiş olsuna gelinir falanda ma aile doğum günü kutlamakta ayıp yani. Eşiniz gitsin istiyorsa sizde evinizde sakin ve sessizce diblenin.
Çok geçmiş olsun

Deli misin sen! Reddetmeyi bileceksin. Hiç arayıp birşey deme. Eşin arasin " anne biliyorsun eşim ameliyatlı onun yatıp dinlenmesi gerek, kardeşim evinde kutlamasını yapsın" desin.

Böyle bir durumda olsam eşim arayıp annesine baya kızardı, ne saçmalıyorsun diye.
Olacak şey değil 2 günlük ameliyatlı insanın evinde doğum günü kutlamak ne. Millet nasıl kafalar yaşıyor
Konuşurken gelmeyin demediyseniz, (hayır demeyi öğrenmeniz lazim) eşiniz arasın olmaz diye. Ne ameliyatı oldunuz bilmiyorum ama eşinizin gitmeside yanlış olur ona ihtiyacınız olabilir. Bu yılda birlikte kutlamayiverin
Buarada çok geçmiş olsun

Iki seçenek de değil vallahi ben doğum günü falan düşünecek halde değilim kusura bakmayın ne bizde ne sizde bu durumda katılamam size diyeceksiniz. Tuvalete zor giderken onların keyfi için restorana mi gideceksiniz Allah aşkına bırakın ne düşünürlerse düşünsün densizler. Evde salonda yayılma fikri şahaneydi aslında ama annenize olacak olan o yüzden o hiç olmaz. Şu durumu bile fırsata çevirmeye çalışan insanlara karşı zerre mahçup olmayın. Tuvalete zor gidiyorum ben kusura bakmayın diyeceksiniz bitti gitti

Back
X