Kayınvalidemin emrivakileri

didolin

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
348
117
323
çok sıkıldım bende kaç gündür sinirden kuduruyorum.benim kayınvalidemle kayınpederim allah için iyi insanlardır ama kayınvalidemin emrivakileri hiç bitmez.bide bunları masun anne istekleri rolüne bürünerek okadar güzel oynarki eşim ona asla hayır diyemez.mesela bi yere gidilecek bizimle plan yapar o gün o saatte hiç sizin planınız varmı gelebilirmisiniz sormak yoktur. eşimde hemen napalım annem öyle istedi çocuklarını yanında görmek istiyo der hiç itiraz etmez.yeni bombamız tatil planı yazın ailecek tatile cıkıcakmısız.planlar kurulmuş herşey tamam. evleneli 2 yıl bile olmadı kayınvalideyle tatile cıkmakta ne alaka.deli olucam ya kızdığım aslında kayınvalidem değil eşime ailesi denilince akan suların durması.halbuki dese bana tamam önce senimle tatile cıkarız sonra ailemlede bi kaç gün biyerlere gideriz problem olmıcak. ben bu emrivakilerden nasıl kurtulucam cıkış yolu bulamıyorum eşimle konuşunca hep o çok masum cocuklarını yanında istiyen anne ama ben hep itiraz eden eş.evlilikte en zoru eşine derdini anlatamamak :(

canım zaten buna dur demezsen bu böyle devam eder.. güzel güzel açıkla eşine rahatsız oldugun konuları bazzen erkekler dürtülmeden anlamıoo sende memnunsun zannedderek ses çıkamaz .. yazın beraber gitmek istedgini yavaş yavaş belirt .. nasılsa yaza çok var

Burda hata kayınvaliden de değil, eşinde.
O yüz vermeyecek ki, onlarda anlayacak sizin de kendinize ait bir hayatınızın olduğunu.
Erkeklerin hepsi aynı, evlenince daha da kıymete biniyo aileleri.

ah anlatmaz olurmuyum her emrivakiden sonra anlatıyorum tamam gitmem yapmam demiyorum ama banada fikrim sorulsun diyorum.benim her itirazımda kötü eş ben oluyorum.erkekler lafları hep tersinden anlıyolar.hele konu aileleri olunca aslan kesiliyolar.sıkıldım bu durumdan bigün kayınvalideme bana su tarihte bu tarihte böyle böyle emrivakilerde bulundun falan diye çatır çatır sölicem en sonunda işler iyice cığrından cıkıcak.

eşinle açıkça konuş .senle tatile çıktıktan sonra onun ailesiyle de birkaç gün başka yere gidebilirsin.kadının eşiyle tatile gitmek istemesinden doğal birşey yok.yeter ki ayrı da tatile gitmek istediğini bu şekilde belli et.

Burda hata kayınvaliden de değil, eşinde.
O yüz vermeyecek ki, onlarda anlayacak sizin de kendinize ait bir hayatınızın olduğunu.
Erkeklerin hepsi aynı, evlenince daha da kıymete biniyo aileleri.

o yüz vermicekmi :) bu mümkün değil elinde olsa annesinin koynunda uyur. onun için hava hoş ne güzel mutlu aile tablosu herkes bi arada ama diyoki sen neden hep mutsuzsun.ne var bir aradayız biraz mutlu olsana.sanki ben bir arada olmaya cok hevesliyim.

eşinle açıkça konuş .senle tatile çıktıktan sonra onun ailesiyle de birkaç gün başka yere gidebilirsin.kadının eşiyle tatile gitmek istemesinden doğal birşey yok.yeter ki ayrı da tatile gitmek istediğini bu şekilde belli et.

bunu anlattım ama işten okadar cok izin alamıcagımız için önceliği ailesine vermiş. çünkü annesi çok istiyomuş kırılırmış falan filan.annesine biraz cıtlattım bizim fazla iznimiz yok diye bişey olmaz 2 gün izin alırsınız haftasonuyla birlikte 4-5 gün cıkarız tatile dedi.yani hiç anlamıyo ay siz cok çalışıyosunuz geçsiniz bikaç gün dinlenin başbaşa gidin falan yok.

annesının ısteklerı masum annesı cocuklarını yanında ıstıyor da karısının ısteklerı asırı mı karısı da yenı evlı olarak basbasa tatıl ıstıyor kocasıyla bu mu yanı problem bence sorun esınde bıter ıyı bır rest olmadı cınnet paklar bu ısı :27: allah yardımcın olsun

sen de de ki sorun annen değil,ben başbaşa tatil yapmak istiyorum,kendi annem bile gelmek istese istemem de.kendi ailenide kat ki gelin -kv çekişmesi gibi gözükmesin.valla anne lafına bakan kocayla çok zor bu işler.allah yardımcın olsun

bizde dogu gorevinden sonra esimin memleketine gitcez..kayinvalidem demiski gelin bizim ustkati alin oturun...buyuk konusmayimda ayrilirim gene oturmam altust..esimin memleketini kabul etmem bile buyuk bir olay..yani kayinvalide gelinini sevsede sevmesede hep dibinde istiyor :S

çok sıkıldım bende kaç gündür sinirden kuduruyorum.benim kayınvalidemle kayınpederim allah için iyi insanlardır ama kayınvalidemin emrivakileri hiç bitmez.bide bunları masun anne istekleri rolüne bürünerek okadar güzel oynarki eşim ona asla hayır diyemez.mesela bi yere gidilecek bizimle plan yapar o gün o saatte hiç sizin planınız varmı gelebilirmisiniz sormak yoktur. eşimde hemen napalım annem öyle istedi çocuklarını yanında görmek istiyo der hiç itiraz etmez.yeni bombamız tatil planı yazın ailecek tatile cıkıcakmısız.planlar kurulmuş herşey tamam. evleneli 2 yıl bile olmadı kayınvalideyle tatile cıkmakta ne alaka.deli olucam ya kızdığım aslında kayınvalidem değil eşime ailesi denilince akan suların durması.halbuki dese bana tamam önce senimle tatile cıkarız sonra ailemlede bi kaç gün biyerlere gideriz problem olmıcak. ben bu emrivakilerden nasıl kurtulucam cıkış yolu bulamıyorum eşimle konuşunca hep o çok masum cocuklarını yanında istiyen anne ama ben hep itiraz eden eş.evlilikte en zoru eşine derdini anlatamamak :(

canım benim bi arkadasımda senin gibi kv eşine gel deyince gelir git deyince gider haftasonu hep annesini oraya gotur buraya götur yapar kızda şikayetci tabi soyleyincede kotu oluyo

bizde dogu gorevinden sonra esimin memleketine gitcez..kayinvalidem demiski gelin bizim ustkati alin oturun...buyuk konusmayimda ayrilirim gene oturmam altust..esimin memleketini kabul etmem bile buyuk bir olay..yani kayinvalide gelinini sevsede sevmesede hep dibinde istiyor :S

daha çok çektircekler ya o yüzden diplerinde istiyolar

eşine diyeceksinki istersen bi kaçgün annenlerlede geçirelim ama başbaşa tatil yapalım birazda. çocuğumuz olunca bidaha bu fırsatımız hiç olmıycak ozaman bol bo annenlerle yapıcaz tatili dersin. çocuk olunca böylesi daha rahat oluyo :)

annemlerde gelsin o zaman desen.. ne der acaba..

ben bir kere gitmiştim öyle. biz, annemler, kayınvalidemler.. her zamanki gibi kayınvalidem burnumuzdan getirmişti. beş gün geçse de dönsek diye bekledim. hepsinin parasını da biz ödemiştik.. yazık oldu paralara..

annemlerde gelsin o zaman desen.. ne der acaba..

ben bir kere gitmiştim öyle. biz, annemler, kayınvalidemler.. her zamanki gibi kayınvalidem burnumuzdan getirmişti. beş gün geçse de dönsek diye bekledim. hepsinin parasını da biz ödemiştik.. yazık oldu paralara..

annemlerde gelsin desem onada olur der.hatta amcamlar teyzemler dayımlar 7 sülalemle cıkalım dersem onada olur der.kalabalık aileye bayılıyo.

çok sıkıldım bende kaç gündür sinirden kuduruyorum.benim kayınvalidemle kayınpederim allah için iyi insanlardır ama kayınvalidemin emrivakileri hiç bitmez.bide bunları masun anne istekleri rolüne bürünerek okadar güzel oynarki eşim ona asla hayır diyemez.mesela bi yere gidilecek bizimle plan yapar o gün o saatte hiç sizin planınız varmı gelebilirmisiniz sormak yoktur. Eşimde hemen napalım annem öyle istedi çocuklarını yanında görmek istiyo der hiç itiraz etmez.yeni bombamız tatil planı yazın ailecek tatile cıkıcakmısız.planlar kurulmuş herşey tamam. Evleneli 2 yıl bile olmadı kayınvalideyle tatile cıkmakta ne alaka.deli olucam ya kızdığım aslında kayınvalidem değil eşime ailesi denilince akan suların durması.halbuki dese bana tamam önce senimle tatile cıkarız sonra ailemlede bi kaç gün biyerlere gideriz problem olmıcak. Ben bu emrivakilerden nasıl kurtulucam cıkış yolu bulamıyorum eşimle konuşunca hep o çok masum cocuklarını yanında istiyen anne ama ben hep itiraz eden eş.evlilikte en zoru eşine derdini anlatamamak :(

ben ev üstünde oturuyorum.ilk aylarda benim kv de düşünmeden tek başına saçma sapan işlere kalkışırdı.sürekli biz n ereye o da peşimize..baktım eşiminde bir şey dediği yok.eşimde anne kuzusudur.önce rahatsızlığımı tatlı bir dille eşime belirttim.sürekli eşimin aklına işledim bu durumu...sonra önce yavaştan eşim güzellikle tepkisini belirtti sonra da tatlı dille ben devreye giriyordum:) şimdi kaynanam o konularda geri durmaya başladı.. Sende kocana karşı uyanık ol,tatlı dilli ol arkadaşım..

annemlerde gelsin desem onada olur der.hatta amcamlar teyzemler dayımlar 7 sülalemle cıkalım dersem onada olur der.kalabalık aileye bayılıyo.

bu nedir ya nedir anlamıyorum
ne anlayışsız kadın.. kimi yaşlılar bayılıyo peşe takılmaya bizde de teyzem böyledir.. tatil için değil ama kardeşim uzakta benim senede 1 veya 2 gelir onda da hemen kardeşimle oda bana gelmek ister.. bişey de denmez..
bizimki istemeyebileceğimizi düşünmez.. belki senin kv de öledir başbaşa gitmek isteyeceğini düşünemiyodur.. örnekleyerek taşlama bu işi paklar.. :) bi arkadaşını örnek veriyo gibi yap.. ayy anne şu ark. var ne çekiyo kaynanasından kız nereye gitse orda bitiyo.. annesinin evine bile.. tatilde (araya karıştır bunu) :) ne biçim bi tip yaa.. Allah' tan sen öle değilsin.. yoksa yanmıştım.. ya da sevmiyorum toplu gezme olaylarını.. toplu da gezilir ama arada da insan eşiyle başbaşa olmak ister gibi :)

aynı şekilde sende oynayacaksın canım benim
benim kayınvalide de hayır dediğim birşeyi ya ağlayarak yaptırırdı yada masum rolüne girerdi vaayyyy dedim demek çakallık yapıyosun peki dedim belki binlerce kez oturdum konuştum eşimle ve bana hak verdi vermediği yerlerde bende ağladım sızladım masum rolüne girdim

Back
X