Kayınvalidemin emrivakiliğinin sonucu....

Susuz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
909
1.102
313
Edirne
Kızlar selam...Yine bir sorun ile geri döndüm...Kayınvalidemin emrivakiliğinden size söz etmiştim...Misafirliğe gitmemiz için ,kendi akrabalarına,bize sürekli zorladığından dolayı eşimle tartışmalar yaşadık..1 ay boyunca bu sorunlar sürekli olmasa da devam etti,benim dayanamayıp patlamamdan kaynaklanan,eşiminde ailesini savunmasından çıkan tartışmalar..2 gün önce kayınvalidem eşime benim neden soğuk davrandığımı,kendisinin çok üzüldüğünü söylemiş...Aslında sebebini biliyor ama bilmemezlikten geliyor..Bu konuşma üzerine de eşimle tekrar tartıştık tabii ki...Yani uzun lafı kısası kayınvalidem sürekli bizim kararlarımıza müdahale etmeye çalışıyor..Bilmiyorum ne yapacağım,çünkü git gide kayınvalidemden soğuyorum,eşimle tartışmamıza sebep olduğundan...

Eşinizle boşuna tartışıyorsunuz bence.
Ne kadar tartışırsanız tartışın, bu erkekler aile mevzu oldu mu birşey anlamazlar.
O yüzden ne kendinizi ne eşinizi yormayın, huzurunuzu da kaçırmayın.
Ama kayınvalidenizin isteklerini de yapmayın, duymamazlıktan gelin.
Umarım eşiniz sizi zorlamıyordur, zorlamıyorsa boşverin gitsin, kayınvalide konuşsun dursun.
Siz dediklerini yapmayarak gereken yanıtı zaten vermiş olursunuz.
Eğer eşiniz sizi zorluyorsa, o zaman sıkıntı kayınvalide değil, eşiniz bence.

hıh şimdi kayınvalide mutlu olmuştur, oğlu mutsuz gelini mutsuz kavga ediyorlar.kına yaksın bi tarafına.
valla bütün sinirimi bu kayınvalidelerin hepsini bi odaya toplayıp çakmağı çakarak çıkarmak istiyorum.

Kayınvalidenden soğuyorsunda , asıl sorun eşin güzelim senin,,kaynanan değilki !

Bence eşine, bir süreliğine mesafeni koy....adam gibi eşi ve annesi arası arasında dengeyi kursun..ne senin için annesini,ne de annesi için seni üzsün...bunları net bir şekilde konuş taviz vermeden....

Senin hayatına eşinden başka kimsede müdahale edemez ayrıca..kaldıki eşin bile bir yere kadar...

bence de asıl sorun eşin.o istese annesini susturabilir ama bunu yapmıyorsa seninle tartışmayı tercih ediyorsa işin zor canım
kayınvalidenin emrivakiler yapması hoş değil ama bu aşılamayacak bir sorun değil.herşey eşinde bitiyor
umarım kavgasız bir çıkar yol bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…