Kayınvalidemin eşyalarımda gözü varmış :(

Ben,yorum yapan arkadaşlar gibi düşünmüyorum!
Kayınvalidenin evine taşınmışsın...daha doğrusu taşınmamış...kendini taşımışsın...
Daha nekadar orada yaşayacağın belli değil...o kadın çok mu memnundur bu durumdan sanki!
3 ilave kişi...oradaki eşyaları siz de kullanmıyormusınuz? çocukta var...çamaşır makinesini sadece okadın mı kullanacak? makine bozuksa..eldemi yıkayacaksın çamaşırlarını?
Tava tencereymiş!!! hepsini sizde kullanıyorsunuz...
Böyle düşünürseniz...daha çoook sıkıntı çekersiniz...
Kayın validenin sizi eve kabul etmiş olmasına şükredin!
.

canım galiba sende haklısın ben hiç butarafını düşünmedim hep kendi açımızdan bakıyoruz evet belki kullanmadığı yatak yorganı sana açıyor tabak çatalı sana sunuyor memnun ol diye fazladan yemek yapıyo istediği gibi yatıp kalkamıyo bak bunlar senin yazını okuyana kadar aklıma gelmemişti

Kadının aldığı havlu bardak falan değil ki! Yakında oturma grubunu da getirtecek. Nasıl böyle tepkisiz kalabiliyorsunuz? Sizden izin aldı mı? Kızım benim ki bozuldu seninkini alayım dedi mi? Kolay mı bu devirde ev kurabilmek?

Siz böyle sessiz sessiz kendinizi yedikçe o da göstere göstere evi alacak... Git konuş canım Allah Allah. Onlar bana ait de.Kullanılmasını istemiyorum de.

Allah'ım böyle şeyler okudukça beynime kan sıçrıyor.

Ben olsam karışmam eşinize söyleyin konuşsun annesiyle kırılırsada kırılsın.İnsanları aptal yerine koymaya çalışan tiplerden nefret ediyorum.Vallahi benim malım çok kıymetlidir böyle bir şeyi yaşıyor olsam kayınvalideme bir şey demem ama oğlunun başının etini yerim.

ben evlenmeden önce eşim çoğu eşyasının alıp boş evine yerleştirmişti
çamaşır makinası buzdolabı salon ve oturma odası takımı falan
bir ara çamaşır makinaları bozulunca eltim ve kayınvalidem üst kata çıkıp makinayı kullanmışlar bunu fark edince eşim kıyameti koparmıştı
bir daha ellerini bile süremediler
kısaca sen değil eşin müdahele edecek sen araya girip kötü olma:31:
ayrıca izin alıp kullanmak ayrı habersiz kullanmak ayrı
sen belki kayınvalidenin evinde bir müddet yaşayacaksın ama bir gün çıkacaksın

Son düzenleme:
bencede konuş gelin olan benim sen değilsin de ay utanmasa yatak odanızıda alıp gelcek bu daha fonksiyonlu diye hem ayrı eve çıkdıgında o gelen eşyalarını bile isteyemezsin okadar yanımda kaldı 2 parça seyde gözü kalmış der sonra bence konuş

Allah sabır versin arkadaşım..:43:

Kayınvaliden tam anlamıyla yavuz hırsızmış. Bence iş kocan da bitiyor. Kocanın suyuna gidip annesine biraz karşı gelmesini sağlarsan sorun çözülür. Sen çözmeye çalışırsan sorunu, kötü gelin olursun. Gider oğluna ağlar, olayı evirir çevirir başka türlü anlatır.. Yok yere kocanla aranız da açılır.

Ben,yorum yapan arkadaşlar gibi düşünmüyorum!
Kayınvalidenin evine taşınmışsın...daha doğrusu taşınmamış...kendini taşımışsın...
Daha nekadar orada yaşayacağın belli değil...o kadın çok mu memnundur bu durumdan sanki!
3 ilave kişi...oradaki eşyaları siz de kullanmıyormusınuz? çocukta var...çamaşır makinesini sadece okadın mı kullanacak? makine bozuksa..eldemi yıkayacaksın çamaşırlarını?
Tava tencereymiş!!! hepsini sizde kullanıyorsunuz...
Böyle düşünürseniz...daha çoook sıkıntı çekersiniz...
Kayın validenin sizi eve kabul etmiş olmasına şükredin!
.

iyide zorla gelip evlerinde bitmedim. Eşimi annem istemiyordu. Eşimde annesine anlatmış kap gel kızı demiş anneside zorla gelip yerleşmedim. Tanımadığı adamı kap gel demesi kolay eşyalarımı araklamak için getirtmedi herhalde beni. İnsan bir sorar kızım şu bozuk alıyım mı diye ama nerdeee. Hem çamaşır makinesininde yapılmayacak birşeyi olsa tamam alsın helal olsun. Sonuçta köyde duruyor kullanamıyorum öyle bir durumda veririm kendi evime çıkarkende dişimi sıkar yenisini alırım. amaç para vermemekti ki ben kendim yaptırdım makinesini anneme gitmek için para biriktiriyordum oradan verdim tamir ücretini.

canım galiba sende haklısın ben hiç butarafını düşünmedim hep kendi açımızdan bakıyoruz evet belki kullanmadığı yatak yorganı sana açıyor tabak çatalı sana sunuyor memnun ol diye fazladan yemek yapıyo istediği gibi yatıp kalkamıyo bak bunlar senin yazını okuyana kadar aklıma gelmemişti

kullanmadığı yatak yorganı falan vermedi canım yatak odamı babam aldı. Fazladan yemek dediğinde 1 tabak fazla bir zahmet yapıversin yemek yaparken. Bende bütün gün yan gelip yatmıyorum herşeyi ortaklaşa yapıyoruz.

Eşinle konuş diyen arkadaşlar konuştum eşimle alsın etsin diyor. Seni makinesiz bırakacak değilim diyor. Yani biz o eşyaları alana kadar ben fosil olacağım bu evde sonum belli artık. O alsın etsin dedikten sonra daha karışmam ben tepe tepe kullansınlar ne var ne yok. Ölmüşüm ağlayanım yok eşimlede tartıştık yeter artık daha bulur güler yüzü tatlı sözü onlar düşünsün birazda beni bu kıza neler oldu diye kimseyi düşünmeyeceğim artık varsa yoksa oğlum ve ben bitmiştir artık bu kadar salaklık yeter kimse için kendimi üzmicem. Çatlattılar yine sabır taşımı.

Merhaba kızlar yine ben. Bu sefer sorun eşim değil kayınvalidem. Kayınvalidemle 2 sene beraber oturduk sonra ayrı eve çıktık. Herşeyimizi kredi çekip kendimiz aldık 9 ay kendi evimizde oturduk eşimin şirketi satıldı vs maaşlar düştü kredi, kira vs. Maaşımız yetmemeye başladı ve mecburen istekte bulunup buraya geri döndük. Eşyalarımızda eşimin köyündeki kullanılmayan eve konuldu. Şimdi eşimin okulu ve askerliğini bekliyoruz taşınmak için. Tabi kayınvalidem taşınabileceğimiz eşya bırakırsa. Tencerelerimi, tavalarımı,el blendrımı, ütümü, elektrik süpürgemi, zigonlarımı, mutfak havlularımı, hatta viledamı bile kendi evinde olduğu halde aldı. Köye her gittiğinde birşey alıp geliyor. Hatta geçen çamaşır makinesi arızalandı fazla masraf çıkartırsa yaptırmayız köyde var nasılsa diyor. E birşeyde diyemiyorum e bir havluyuda çok gördü diyecek. 10 aydır buradayız getirdikleri bunlar bakalım daha neler getirecek. Dün köye gittiler bakalım neyle dönecekler bugün. Eşyalarımı taşıyıp durmasını istemiyorum kızlar cidden bana kullanacak birşey kalmayacak ayrı eve çıkana kadar. Uygun bir dille anlatmam lazım ama nasıl yardımcı olun bana kızlar eşyalarımı kurtarmak için ne yapmam lazım. Gece uyurken mi boğıyım gündüz otururken mi hangisi daha iyi :p

canım bir daha çamaşır makinen den bahsederse _tamam al benim makinemi ama ben burdan taşınırken bana en son modelinden alırsın artık de param yok alamam filan gibi zırvalarsada benim de param yok ben yenisini nasıl alıcam burdan taşınınca de esirgeme lafını çaaakkkk çakkk lafı gediğine oturt. bu direk hayır demekten daha hem yumuşak olur hem lafını da esirgememiş olursun :41: :41: :41: :41:

Back
X