canım seninki yine kendilerinin aldığı eşyalar için laf etmiş.benim ki öyle mi ya! evin bütün eşyalarını biz aldığımız halde babanın evinden ne getirdin s....tir git babanın evine diyebilecek kadar dengesiz bir kadın.ölesiye nefret ediyorum kendisinden.benim ailem rahatsız ederiz korkusuyla evime bile gelmezler gelseler de sanki diken üstünde gibi olurlar ama haspam öyle mi ya sanki kendi evindeymişcesine hareket eder ve beni sinirden delirtir bu halleri.eşimle yatak odamızdayken pat diye girmeler vs. vs.anlatmakla bitmez yani.o yüzden seni çook iyi anlıyorum.ama bence rahatsızlığımız office arkadaşımızın dediği gibi gerçekten rahatsız olduğumuz için değil sevmediğimizden kaynaklanıyor.en azından benim için bu böyle.ben kayınvalidemden ölesiye nefret ediyorum yaptıklarını düşünmekten hastalık sahibi olmaktan korkuyorum çünkü kafama çok takıyorum.eşimle bi sorunum yok ama ailesi yüzünden boşanmayı bile düşündüğüm oldu.allahım beni ona onu bana muhtaç etmesin tek dileğim bu!!!sana da tavsiyem mesafeni koymandır.