Kayınvalidemin evimin her tarafını karıştırmasından nefret ediyorum....

canım seninki yine kendilerinin aldığı eşyalar için laf etmiş.benim ki öyle mi ya! evin bütün eşyalarını biz aldığımız halde babanın evinden ne getirdin s....tir git babanın evine diyebilecek kadar dengesiz bir kadın.ölesiye nefret ediyorum kendisinden.benim ailem rahatsız ederiz korkusuyla evime bile gelmezler gelseler de sanki diken üstünde gibi olurlar ama haspam öyle mi ya sanki kendi evindeymişcesine hareket eder ve beni sinirden delirtir bu halleri.eşimle yatak odamızdayken pat diye girmeler vs. vs.anlatmakla bitmez yani.o yüzden seni çook iyi anlıyorum.ama bence rahatsızlığımız office arkadaşımızın dediği gibi gerçekten rahatsız olduğumuz için değil sevmediğimizden kaynaklanıyor.en azından benim için bu böyle.ben kayınvalidemden ölesiye nefret ediyorum yaptıklarını düşünmekten hastalık sahibi olmaktan korkuyorum çünkü kafama çok takıyorum.eşimle bi sorunum yok ama ailesi yüzünden boşanmayı bile düşündüğüm oldu.allahım beni ona onu bana muhtaç etmesin tek dileğim bu!!!sana da tavsiyem mesafeni koymandır.

pes ki ne pes...

şimdi bir yorum yapıcam, ay "sus" sen anlamazsın, sen bekarsın diyecek birileri kesin..
ama ben gene de çenemi tutamıyorum...

asla ve asla özel hayatıma kimse burnunu sokamaz ve benim dolabımı,kirlimi annem bile karıştıramaz..
gelini olduysak,malı olmadık.. :kızgın:

haddini bilsin,yoksa bildiririm..

a.salkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

camasirlarimi karistirmasi hic hosuma gitmezdi.birde evime aldigim yiyecege.onun disinda dolabima bisey yerlestirmis vs.takmam..en cirkini de maddiyattan bahsetmesi..kendi evlenirken igne aldirmamis herhalde.:1closedeyes:

esmer güzeli, katilmiyor olabilirsin bu senin kararin tabiki, ama bunu piskolog yaziyor ;-)
bekarlarda bunu asla anliyamaz bilmem esmer güzeli kaynanan senin ic camasirini alip elinde sallasa sende hoslanmassin herhalde??

:uhm:ya bunu yapan kaynana yüzde birdir çünkü her kaynana bunu yapmaz iç camaşırınnn ellemez bence::uhm:

ayy bundan birkaç ay önce kanayan yaramdı bu valla sinir hastası olacaktım işten eve gelirdik eşimle bi gelirdim evime girilmiş bişeyler yapmış her akşam işten gelince eşimle kavga ederdik bitek kaynanam girse iyi bide kayınpeder girer bişeyler yapardısonuçta çalışıyorum ve sabah erken aceleyle evden çıkıyoruz çamaşırımı unutabilirim yada başka bişey olabilir kayınpederin ne işi varsa bütüngün benim evimdeydiler kendi evlerine bakmazlar evimi sürekli kontrol ediyodular nerde ne var diye kayınvalidem pek temiz bi insan deildir kızıda öyle bende aksine titiz bi insanım çalışmama rağmen evim hep topludur ama kadın benim evime mana bulurdu perdeni yıka onu yap ben sabah kalkınca camlarımı açıp havalandırırım evimi ben işe gidiyodum arkamdan evime çıkıp bide o havalandırıyomuş kafayı yicektim bi pazar eşimle evdeyiz dışarı çıktık yemek yedik eve geldik küçük görümcem gelmiş bide oğlu var girdik bizde kayınvalideme karşıma geçmiş gülüyo bide biz sizin eve girdik çekmeceden çikolata vs.aldık diyo bide sırıtıyo nası sinir oldum 1 saat içinde gidip geldik yani belki evim müsait deil çıldırıcaktm eşimde ailesine bişey diyemiyodu en sonunda oda kapısını kilitledim bide durmuş kapıyı kilitlemişsin demezmi evet kilitledim dedim en sonda kapıyı deiştirdik anahtar vermedim çok şükür kurtuldum

ayy bundan birkaç ay önce kanayan yaramdı bu valla sinir hastası olacaktım işten eve gelirdik eşimle bi gelirdim evime girilmiş bişeyler yapmış her akşam işten gelince eşimle kavga ederdik bitek kaynanam girse iyi bide kayınpeder girer bişeyler yapardısonuçta çalışıyorum ve sabah erken aceleyle evden çıkıyoruz çamaşırımı unutabilirim yada başka bişey olabilir kayınpederin ne işi varsa bütüngün benim evimdeydiler kendi evlerine bakmazlar evimi sürekli kontrol ediyodular nerde ne var diye kayınvalidem pek temiz bi insan deildir kızıda öyle bende aksine titiz bi insanım çalışmama rağmen evim hep topludur ama kadın benim evime mana bulurdu perdeni yıka onu yap ben sabah kalkınca camlarımı açıp havalandırırım evimi ben işe gidiyodum arkamdan evime çıkıp bide o havalandırıyomuş kafayı yicektim bi pazar eşimle evdeyiz dışarı çıktık yemek yedik eve geldik küçük görümcem gelmiş bide oğlu var girdik bizde kayınvalideme karşıma geçmiş gülüyo bide biz sizin eve girdik çekmeceden çikolata vs.aldık diyo bide sırıtıyo nası sinir oldum 1 saat içinde gidip geldik yani belki evim müsait deil çıldırıcaktm eşimde ailesine bişey diyemiyodu en sonunda oda kapısını kilitledim bide durmuş kapıyı kilitlemişsin demezmi evet kilitledim dedim en sonda kapıyı deiştirdik anahtar vermedim çok şükür kurtuldum

böyle küstahlar işte yeni kurulan aileye saygıları yok
benim ilk evlendiğim yıllarda da bu gibi şeyller oluyordu yoğun çalıştığımdan dolayı

evde kaynana herşeyi yerini kendi keyfine göre değiştiriyordu bana sormadan

birde oğluna övünmeler sanki yap diyen oluyordu birde yaptığı iyiliği 1000 defa yüzüme vurmalar artık iyilik değil kötülük oluyordu
ondan gelecek iyilik allahtan gelsin aman aman
kaydirigubbakcemile

Anlayamiyorum...nedir bu bazi insanlardaki ev karistirma meraki yahu??

Ben kendi ablamin yatak odasina dogru düzgün girmis insan degilimdir....niye gireyim ya? Ne gerek var?

Ablam kizacakmi? Hayir...ama kardeside olsam bu denli özeline girmeye ne hakkim var...oda bende oldugu zaman gülsüm odan müsayitmi demeden girmez...

Benim kayinvalidem türkiyede, 10 yildir evliyim bugüne bugün bilmem valizlerimi bavullarimi alip karistirsin, hatta bir kere benim ufakligin üstünü degistirmek istemisti, valizi bana getiriyor, kizim surdan camasir cikar kiza diye.....Anne ac al, nede ta buraya getiriyorsun dedigimde, olsun kizim onlar senin özler esyalarin belki icinde baskasinin görmesini istemedigin seyler vardir diye cevap verdi...

Buarada kayinvalidemin dogru düzgün okumasi yazmasi bile yok, 55 yillik ömrü ev coluk cocuk ve ev isi ile gecti...yeri geldimi cahil diye tabir ettigmiz bir generation......ama gelin görünki üni bitirmis, görmüs gecirmis bircok insandan daha görgülü ve daha anlayislidir....

Hatta bazi kayinvalidelerin birde anahtar alma huyu varmis, bunuda KK da ögrendim....hey allahim ya....gercektende inanilir gibi degil...

esmer güzeli, kaynanamla gitdik gelin ic camasiri almaya illa israr etdi bende gelcem diye, neyse korsa aldik gelinligin altina, sonra birde kendi annem almis bana korse, benimde bikact tane vardi zaten, neyse dügünden sonra evime geldi 2 gün sonra ve aldi eline güya bana yardim edercesine, "kizim bunlarin hepsi senin neyine lazim" dedi....ve inanilir gibi degil ben evlendim dügünüm otelde oldu, ertesi sabah saat 12 de kapim caldi, bende o ara dusdaydim, sordum esime herhalde otelden görevlidir sandim, ANNEM deyince sok gecirdim, bizi almaya gelmis kahvalti yapdircakmis....sok gecirdim sonra dedimki allahim ben nereye düsdüm!!

dügünümde 4 aylik hamileydim zaten, herhalde siz zaten yaptiniz yapacanizi diye saygi gösterme gibi mecburum yok diye saat 12 de odama gelebildi...terbiyesiz....vallahi bende birtek annesi yüzünden bosanmayi cok düsündüm, sonra dedim NIYE?? ben niye yeniliyim, onun istedigide bu degilmi zaten? ben bosansam göbek atan o olcak ben ne olcam? adim DUL olacak!! kötü bi insan olmasan bile sana kötü gözle bakacaklar...onun yüzünden bende coooook kavgalar etdim esimle durmadan sisirip yolliyordu, hergün ariyor esimi, cep telefonunda göriyorum ve uzun konusiyor, artik ne anlatiyorsa ... öyle nefret etdim ki bukadarda olmaz, kendi anne babaniz size otoriter oldukdan sonra ve sizi destekliyorsa arkanizdaysa biraz zor yapar!!! bu sadece cahillikden ve kültürsüzlükden kaynaklaniyor...birde gelirler size "sen daha cahilsin" ... derler annemin arkadasi bana ne dedi biliyormusunuz, kendini sakin üzme yipratma onu bir "BÖCEK" olarak gör okadar kücük görki dedigi umrunda olmasin!!! hesaba alma!!

ALLAH HEPİNİZE KOLAYLIK VERSİNNNN....

BEKARLARI DA ÖYLE KAYNANALDAN KORUSUNNN...

AMİNNNN bilmiyorumkismile

dügünümde 4 aylik hamileydim zaten, herhalde siz zaten yaptiniz yapacanizi diye saygi gösterme gibi mecburum yok diye saat 12 de odama gelebildi...terbiyesiz....vallahi bende birtek annesi yüzünden bosanmayi cok düsündüm, sonra dedim NIYE?? ben niye yeniliyim, onun istedigide bu degilmi zaten? ben bosansam göbek atan o olcak ben ne olcam? adim DUL olacak!! kötü bi insan olmasan bile sana kötü gözle bakacaklar...onun yüzünden bende coooook kavgalar etdim esimle durmadan sisirip yolliyordu, hergün ariyor esimi, cep telefonunda göriyorum ve uzun konusiyor, artik ne anlatiyorsa ... öyle nefret etdim ki bukadarda olmaz, kendi anne babaniz size otoriter oldukdan sonra ve sizi destekliyorsa arkanizdaysa biraz zor yapar!!! bu sadece cahillikden ve kültürsüzlükden kaynaklaniyor...birde gelirler size "sen daha cahilsin" ... derler annemin arkadasi bana ne dedi biliyormusunuz, kendini sakin üzme yipratma onu bir "BÖCEK" olarak gör okadar kücük görki dedigi umrunda olmasin!!! hesaba alma!!

afedersiniz de öh yani.. ee hiç mi cevap vermediniz gerçekten? ya da eşiniz durumun farkında değil mi? çok ilginç bir vaka k.valideniz...

aynı sorunlar bendede var evden çıkmamı kollar hemen eve girer her yeri karıştırır düzeni değiştirir geceleri yatak odamıza girer bebeğe bakmak amacıyla oğlunu benden kıskanır evime serbestçe girer 1,5 senedir anahtar var onda bir türlü alamadım baskalarıyla kıyaslar beni oooffff daha neler neler eşimle onun yüzünden tartışırım hep son zamanlarda aramızda iyi değil zaten ooofffff

benim babanemde yani annemin kaynanasi:)))bize gelen gideni takip eder,bu size neden cok geliyor der,kaga gurultu ciksin diye kocasini kiskirtir,eve aldigimiz yiyecege kadar yan daireden karisirdi..annem cekerken bizde cektik..yani bekarken tecrube de ediliyor emin olun..

Ay Allahım daha neler yahu. Bu kadar da haddini bilmezlik olmaz. İnsan kendi kızının yatak odasına girerken bile çekinir. Kaldı ki gelininin yatak odasıan giricek. Üstüne üstlük birde karıştırıcak sağı solu.

Ben 2.5 yaşındaki kızımın odasına girerken içerdeyse kapıyı çalıyorum hemde kapı açıkken. dolabını ona haber verip açıyorum.

Valla yerinizde olsam yapacaklarımdan ben sorumlu değilim der başlatırdım isyanı :)

Bu cümleden iğrendiğim kadar başka hiçbirşeyden iğrenmedim şu kk'da..

al benden de o kadar canım
yemin ediyorum biri sen sus bekarsın diyecek diye bir derdim vara özellikle de eşi ve eşinin ailesi bölümüne yorum yazmaktan korkar oldum
bekarların kendilerine göre yorumu olamaz galiba :delphin:

Bu saydıkların değil de laflar çok koyar insana, üstelik denetleme huyu da varmış, buzdolabından yemek alması eşinin dolabından kazak alması bir şey değil de buralara bakıp yorumlar yapması eleştirmesi kötü, nereye dokunsa insan çekinir acaba bu sefer ne laf sokacak diye, Allah yardımcın olsun...

Cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun diye boşuna dememişler, çok zordur böyle insalara kendini anlatmak

ben bir tek şunu sormak istiyorum: kayınvalidenizi borçlandırarak neden evlendiniz?

onun borçlanmasına neden olunca, bu yaptıklarına da yol vermiş olmuşsunuz böylelikle. kendinize yetecek kadarını yapıp kimseyi borç altına sokmamalıydınız. baştan çizginizi belli etmiş olurdunuz hem. burası benim evim, bunları da ben yaptım, çok fazla karışmasan iyi olur mesajını alırdı o da.

Avrupa Birliği iç işlerimize neden karışıyor? çünkü ekonomik olarak onlara bağımlıyız. hadi uleennn diyemiyoruz. :)) desek de anlamı yok.

Son düzenleme:
ay benimki de deli ediyor beni..evlenirken ondan hiç bişey istemedik kendi düğünü yaptı ve birde mobilya aldı gerisine karışmadı ha bir de bana eski psükü bikaç eşya verdi..gerisini hep ben aldım ben yaptım birçoğu da borç zaten hala ödüyoruz ama gel gelelim kadın heryerde ben bunu yaptım ben şunu yaptım diyormuşş hatta kaç kere başkasının yanında ben varken de söyledi bunu sürekli kendini övüyor sanki gelin hiçç bişe almadı der gibi..epeydir sesimi çıkarmadım ama deli oluyorum aklıma geliyor hala da aynı aman allahım birini, görmesin evimde hemen başlıyor ben şunu aldım ben bunu yaptım bir gün bozacam ama kavga çıkacak o yüzden tutuyorum kendimi..allahım keşke izin vermeseymişim bir mobilya bir düğün yapmakla ev mi kuruluyor ama kadın herşeyi kendi yapmış gibi bir de bunu bana da sürekli hatırlatıyor kafama kakıyor allahından bulsun o kadar sinir oluyorum ki gün geldi harçlığımız bile kalmadı borç ödemekten oysa o millete nasıl anlatıyor..gelinliğimi bile kendim ödedim kızlar düşünün ya

Back
X