- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic umursama simdi cicim aylari. Evlensinler o zaman duzene girer. Kiskanmissin diyenleri bosver ben seni anliyorum adaletsiz davranmaktir bu. Tamam onu daha cok sevmis olabilir ama adaleti elden birakmamali..Buda oyle herkese eltimin ismiyle sesleniyio:)
Ne cikari var bu kizda kiz tarafi zenginmi?yada kiz calisiyomu?vardr bi cikariSimdi kiskaniyor musun yazacaksiniz? 4 yillik evliyim benimle nisanliykendahi ilgilenmeyen kaynanam kaynim nisanlandi... Kizla oyle bir ilgileniyorki yok yemek yapam gitme yok kizimlar tatlilar bilmem neler ... Surekli onu aramalar. Msjlarrr. Agzim acik kaldi ben.nisanliylen bir kerebile aramadi. Bu derece ayrimcilik yapmasa bu kadar uzulmezdim. Afedersiniz bi elini opmedigi kaldi kizin ve bunun herkes farkinda. Bu da benim gonlumu.kiriyor gidesim gelmiyor yanina.sizce bu durumda gonul.koyulmaz mi? Kucuk bebegim var buna ragmen yemekten sonra birak yardim etme demez bana... O kiz yer icer gider biral ben yaparim diyo kiza ...
Acaba ailesi olmayan biriyle mi evlenmek lazımdı günlerdir kaynana görümce derdi gırla gidiyor![]()
Öyle galiba. Benim ailem yok yani nişanlımin KV/KP derdi yok AMA kendi ailem olmadığı icin onun ailesini hoştutma gibi bir derdimde yok.
Yani, eşimin annesine altdan alım oda benim annemin nazini cekiyor diye bir denge olmuyor
Bende olsam sizin gibi çok alınırdım çok ayıp ediyo kaynananiz siz bi şey yapamazsınız onun düşünceli olmasi lazim şimdi yanına gitmeseniz daha çok uzaklaşır benceSimdi kiskaniyor musun yazacaksiniz? 4 yillik evliyim benimle nisanliykendahi ilgilenmeyen kaynanam kaynim nisanlandi... Kizla oyle bir ilgileniyorki yok yemek yapam gitme yok kizimlar tatlilar bilmem neler ... Surekli onu aramalar. Msjlarrr. Agzim acik kaldi ben.nisanliylen bir kerebile aramadi. Bu derece ayrimcilik yapmasa bu kadar uzulmezdim. Afedersiniz bi elini opmedigi kaldi kizin ve bunun herkes farkinda. Bu da benim gonlumu.kiriyor gidesim gelmiyor yanina.sizce bu durumda gonul.koyulmaz mi? Kucuk bebegim var buna ragmen yemekten sonra birak yardim etme demez bana... O kiz yer icer gider biral ben yaparim diyo kiza ...
Yalnız değilsin. Aynı durum bende de mevcut. Birçok kayınvalide yapıyor bunu. Canını sıkma. Huzurunu bozma. Eşine çocuğuna bak.Simdi kiskaniyor musun yazacaksiniz? 4 yillik evliyim benimle nisanliykendahi ilgilenmeyen kaynanam kaynim nisanlandi... Kizla oyle bir ilgileniyorki yok yemek yapam gitme yok kizimlar tatlilar bilmem neler ... Surekli onu aramalar. Msjlarrr. Agzim acik kaldi ben.nisanliylen bir kerebile aramadi. Bu derece ayrimcilik yapmasa bu kadar uzulmezdim. Afedersiniz bi elini opmedigi kaldi kizin ve bunun herkes farkinda. Bu da benim gonlumu.kiriyor gidesim gelmiyor yanina.sizce bu durumda gonul.koyulmaz mi? Kucuk bebegim var buna ragmen yemekten sonra birak yardim etme demez bana... O kiz yer icer gider biral ben yaparim diyo kiza ...
Ailem var hemde herseyimde yanımdalar esiminde bi ailesi var ama benim için yoklar. Eşimde ailemi hoş tutmalı bence çünkü ailem eşimi hoş tutar zaten.